Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Arbetsmarknad Bostadspolitik Djurskydd/Djurfrågor Ekonomi Energifrågor Företagande Försvarspolitik Ideologi Infrastruktur Invandring och integration Jämställdhet Kultur Kungahuset/Kungligheter Kyrkan. Religion och politik Livskvalitet Livsmedel/Jordbruk/Fiske Miljö & Klimat Off Topic Om iFokus och sajten Ordet fritt. Fria diskussioner Politiker Politiska partier Politiska skandaler Rättsfrågor/Integritet Sexualpolitik Skatter Skola / Utbildning Terrorism Topplistor. Utrikespolitik Valfrågor/Riksdagsval Vård och omsorg Välfärdssystem Övrigt
50 Skola / Utbidning

Fredrik Härén

2011-10-07 18:22 #0 av: [cala02]

Fredrik tänker annorlunda, han ifrågasätter gamla sanningar på ett roligt sätt. Jag tycker det finns en hel del tänkvärt i det han säger. Extra kul blir det när man ser Björklund i publiken. Det tar en stund att se videon men det är det värt enligt mig i alla fall.

http://www.youtube.com/watch?v=C0jDJ-wsMYI

 

http://www.youtube.com/watch?v=C0jDJ-wsMYI

Anmäl
2011-10-07 19:23 #1 av: [sakring]

Mycket intressant och jag håller med honom särskilt när det gäller nyhetsrapporteringen. Man får inte veta mycket genom svenska medier inte ens vad som händer i våra grannländer. Vi har BBC World och CNN World på TV här så vi får i alla fall veta lite mer och så brukar jag läsa en och annan norsk och dansk tidning.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.