Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen

Arbetsmarknad Bostadspolitik Djurskydd/Djurfrågor Ekonomi Energifrågor Företagande Försvarspolitik Ideologi Infrastruktur Invandring och integration Jämställdhet Kultur Kungahuset/Kungligheter Kyrkan. Religion och politik Livskvalitet Livsmedel/Jordbruk/Fiske Miljö & Klimat Off Topic Om iFokus och sajten Ordet fritt. Fria diskussioner Politiker Politiska partier Politiska skandaler Rättsfrågor/Integritet Sexualpolitik Skatter Skola / Utbildning Terrorism Topplistor. Utrikespolitik Valfrågor/Riksdagsval Vård och omsorg Välfärdssystem Övrigt
Ordet fritt. Fria diskussioner

Banderoll från syndikalisterna

2014-07-15 12:38 #0 av: Jimmy.L

På en banderoll från syndikalisterna ungdomsförbund i Uppsala står det "Det finns en snara till varje chef" samt en bild på en snara.

http://instagram.com/p/qd97dJApo2/

Väldigt osmakligt tycker jag.

Anmäl
2014-07-21 17:36 #1 av: Michaela-N

Obehagligt...


Anmäl
2016-11-21 09:16 #2 av: [Nomen Nescio]

"Syndikalistiska ungdomsförbundet Göteborg skickar på Twitter en dödshälsning till landets samtliga poliser.
– Det är lika omdömeslöst som att någon kallar ett statsråd för hora. Det är osmakligt och dumt men förmodligen en ärlig beskrivning av vilka värderingar den organisationen står för, säger Erik Nord, chef i polisområde Storgöteborg.
Det var på lördagen som tweeten postades på SUF Göteborgs konto:
"Vi skulle vilja ringa alla poliser och be dem dö. Helst på ett sätt som innebär mycket lidande för dem och deras anhöriga", skriver man.
Syndikalisternas ungdomsförbund är ett vänsterrevolutionärt förbund som regeringen klassar som våldsbejakande extremistiskt.

SUF har även band till Syndikalisternas fackföreningsförbund som har tusentals medlemmar.
Polischef Erik Nord:
– Det finns våldsbejakande extremism på vänsterkanten och det är förmodligen människor som är våldsbejakande och extremister på vänsterkanten som har författat det här på twitter."---

GT


Anmäl
2016-11-21 09:40 #3 av: Hayabusa

#2 De (SUF) vill säkert väl, de har sannolikt ett gott hjärta och ett ärligt syfte. 

Eller..? Kanske inte.

Anmäl
2016-11-21 11:08 #4 av: [Kullblom]

Men det finns ändå inget värre än smygrasister!

Anmäl
2016-11-22 07:29 #5 av: [Nomen Nescio]

"Att formulera en ursäkt är något av en konstform. En framgångsrik och trovärdig sådan bör vara uppriktig, villkorslös och ödmjuk."---

"Våldsvänstern förnekar sig inte. Den halvpudel under rubriken "Förtydligande" som SUF Göteborg redogjorde för på sitt Facebook-konto under måndagen var inget annat än en läpparnas bekännelse."---

"Förutom att vara ett dravel av sällan skådat slag var det ett "förtydligande" som varken gör till eller ifrån när den autonoma vänstern kastar stenar eller molotov-cocktails mot svenska poliser och deras hästar*. Att syndikalisterna inte vill åsamka smärta mot individuella poliser är egalt när varje uniform och polishjälm i extremvänsterns morbida värld anses vara legitima måltavlor.

Att be om ursäkt utan att be om ursäkt förtydligar bara att Syndikalistiska Ungdomsförbundet i Göteborg även fortsättningsvis helt skamlöst idkar polishat."

http://www.expressen.se/gt/ledare/csaba-perlenberg/extremvansterns-polishat-bestar/

* Länk.


Anmäl
2016-11-22 08:23 #6 av: kamera0710

Kan inte annat än instämma i att banderollen i #0 är väldigt osmaklig.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.