Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen

Arbetsmarknad Bostadspolitik Djurskydd/Djurfrågor Ekonomi Energifrågor Företagande Försvarspolitik Ideologi Infrastruktur Invandring och integration Jämställdhet Kultur Kungahuset/Kungligheter Kyrkan. Religion och politik Livskvalitet Livsmedel/Jordbruk/Fiske Miljö & Klimat Off Topic Om iFokus och sajten Ordet fritt. Fria diskussioner Politiker Politiska partier Politiska skandaler Rättsfrågor/Integritet Sexualpolitik Skatter Skola / Utbildning Terrorism Topplistor. Utrikespolitik Valfrågor/Riksdagsval Vård och omsorg Välfärdssystem Övrigt
Utrikespolitik

David Icke, politisk analys

2015-10-17 21:49 #0 av: Huygens

Ca 2-3 gånger i veckan gör den fd brittiske fotbollspelaren David Icke en politisk analys av det allmänna läget i världen eller av den speciella politiska situationen i Storbritannien. Ickes videobloggar är mellan 10-15 minuter långa.

Icke återkommer ofta till läget i EU eller till USAs, Rysslands och Kinas stormaktspolitiska målsättningar.

.

För två veckor sedan gjorde David Icke ett videoklipp om läget i Syrien. Icke frågar i videoklippet varför Saudiarabien deltar i kriget i Syrien.

Saudiarabien har en sträng tolkning av Koranen. Saudiarabien ägnar sej två gånger i veckan åt avrättningar (det senaste året), ibland halshuggningar, vilket även IS ägnar sej åt.

Icke frågar sej då, hur kan det komma sej att Saudiarabien är med i kriget i Syrien, ifall Saudiarabien inte själva vill ha demokrati? Deltar Saudiarabien i NATOs bombningar av Syrien i syfte att få fred och demokrati i Syrien?

Om Saudiarabien inte vill ha demokrati och mänskliga rättigheter i sitt eget land, varför ska vi då tror att Saudiarabien deltar i Syrienkriget i syfte att hjälpa Syrien få demokrati och respekt för mänskliga rättigheter?

.

Dessutom i förlängningen, är USA och Storbritannien alls intresserade av att få ett stabilt och demokratiskt Syrien? Är det därför USA och UK låter Saudiarabien delta i Syrienkriget?

Icke noterar även att IS inte nämnvärt mött några rejäla motgångar i Syrienkriget. Vad kan det bero på?

Jag tycker Icke gjorde ett intressant videoinlägg.

.

Fotnot: David Icke har skrivit ett antal böcker om politik, vetenskap, befolkningskontroll, finanssystemet, (religions-)historia, arkeologi mm.

I mitten av 1990-talet upptäckte David Icke att världens politiska och finansiella elit styrs av reptilians, sk rymdödlor, som inte kommer från rymden och som inte är ödlor. Reptilians är interdimensionella ickefysiska varelser som utövar mental tankekontroll på politiska, militära, industriella och religiösa världsledare.

Anmäl
2015-10-17 22:26 #1 av: 72mm

Hehe, ett tips för att inte helt krossa källans trovärdighet kanske kan vara att utelämna Ickes "upptäckt" av rymdödlorna från hans resumé? Skämtar

"Om Saudiarabien inte vill ha demokrati och mänskliga rättigheter i sitt eget land, varför ska vi då tror att Saudiarabien deltar i Syrienkriget i syfte att hjälpa Syrien få demokrati och respekt för mänskliga rättigheter?"

Vem har påstått detta? Eller anses detta vara den allmänna uppfattningen? 

"Dessutom i förlängningen, är USA och Storbritannien alls intresserade av att få ett stabilt och demokratiskt Syrien? Är det därför USA och UK låter Saudiarabien delta i Syrienkriget?"

låter Saudi delta? Det är väl snarare Saudi som köper militär kapacitet från USA i utbyte mot sin ställning i regionen? Sedan så tror jag inte alls att det primära för USA är att få ett "stabilt och demokratiskt" Syrien. Naivt antagande. 

Hela mellanöstern-situationen i modern tid (i alla fall från 1944 och framåt) kan väl nästan förklaras med ett ord? Petrodollar. 

Y2W på Flashback: "Ibland undrar man ju om hela MP inte bara är ett konstprojekt för att driva med demokratin.

Anmäl
2015-10-18 01:17 #2 av: Joppo

"Saudiarabiens inblandning i det syriska kriget"

Det kan väl helt enkelt vara så att Saudiarabien deltar i kriget för primärt försvara sig själva? De har väl tydligt klargjort att de ser IS som ett hot med sig själva och regionen? Visst båda grupperna är religiösa tokstollar, men som jag fattat det önskar de själva vilja ägna sig åt denna dårskap på sina egna premisser utan inblandning av andra dårars tolkning av nämnda dårskap. 

"fd brittiske fotbollspelaren David Icke"

Du är allt bra rolig ibland Huygens Skrattar Hans fotbollkarriär är kanske inte jätterelevant längre? Eller vad tycker du? 

"I mitten av 1990-talet upptäckte David Icke att världens politiska och finansiella elit styrs av reptilians, sk rymdödlor, som inte kommer från rymden och som inte är ödlor. Reptilians är interdimensionella ickefysiska varelser som utövar mental tankekontroll på politiska, militära, industriella och religiösa världsledare."

Hur upptäckte han detta? Mig veterligen finns det ingen tillgänglig metod för att mäta existensen av interdimensionella ickefysiska varelser. 

Anmäl
2015-10-18 10:51 #3 av: [helga21]

Är Illuminati här igen? Gapskrattar

Anmäl
2015-10-18 11:42 #4 av: vallhund

Fanns rymdödlor som begrepp före TV serien V?

ISIS anhängare anser sig inte heller vara sektmedlemmar.

Värd på Amstaff, BARF , Beroenden samt Multikulturellt .

Medis på  Border Collie samt Kennel o Psykologi.

 
Anmäl
2015-10-18 11:45 #5 av: Huygens

Vad David Icke säger är att USA och Storbritannien har inte precis en tradition av demokrati efter sej i länder som haft krig.

Det rör sej om Indien, det sk Indokina, Vietnam, Korea, Iran (50-talet) osv. Så varför skulle USA och UK vilja ha fred och hjälpa till att skapa en oberoende demokrati i Syrien, när USA och UK knappast gjort så på annat håll?

Krigsutsatta länder lämnas ofta med skenbara demokratier, som är ekonomiskt beroende av Världsbanken eller av USAs monetära lån.

Anmäl
2015-10-18 15:31 #6 av: [helga21]

# 5 Hur är det med Frankrike då. Indokina ärvde nämligen USA av dem. Vietnamkriget var en fortsättning på det Franska kolonialkriget.

Frankrike vände sig till USA efter WW2 till Eisenhower för att få dem att släppa en atombomb över området. Presidenten låtsades att lyssna men när de var klara med sina argument så sa lär han ha sagt  "Are Oy fucking out of Your minds?"

Anmäl
2015-10-18 15:50 #7 av: Huygens

#6 Nu var inte videoklippet en specifik fördjupning om det historiska Indokina, utan handlar om det dagsaktuella Syrienkriget, och David Icke nämner även Frankrike i videoklippet här.

Anmäl
2015-10-19 22:21 #8 av: Huygens

För lite mer än ett år sedan gjorde David Icke ett kort videoklipp, som med enkel symbolik beskrev vad som pågick i Ukraina och hur händelserna på högre nivå där hängde ihop med Boko Haram i Afrika.

Icke skruvar symbolisk isär en rysk trädocka. Den innersta dockan utgör kärnan av dom personer i maktens topp som styr skeendena mellan Ryssland, Kina, USA, Afrika och EU.

(Vi kan även se orsaken till att Icke var tvungen att sluta som fotbollsspelare redan vid 21 år. Hans ena hand uppvisar tecken på den reumatism, som drabbade honom i dom tidiga tonåren.)

Klippet är ganska lättillgängligt och avslutas med en kommentar vad man kan göra för att se det större perspektivet i världspolitiken.

Anmäl
2015-10-20 21:30 #9 av: Huygens

För 4 år sedan gjorde David Icke två lite längre videoklipp om det ekonomiska systemet, där han riktade sej mer direkt till dom som protesterade mot Wall Street-finansvärlden.

Vid den här tidpunkten led fortfarande Storbritannien av efterdyningarna efter finanskrisen från 2008. Det kan vara lite intressant att notera att Ickes analys håller än idag. Han nämner bl a att nästa stora steg i dom internationella bankernas planer är att angripa Euron. Kan vara värt att se nu i efterhand med den grekiska finanskrisen i färskt minne.

Icke förklarar varför han även underkänner teorier med sk "ekonomiska cykler".

.

Icke återkommer till temat "hur pengar skapas", där Icke anser att det är en lögn att pengar idag motsvarar ett äkta värde. Han tar även upp hur bankerna skapar pengar ur "tomma luften"; fresh air.

Temat i Ickes analysvideo är att bankerna i sin tur styr dom stora ekonomisk-politiska skeendena i världen, vilket till slut drabbar stora delar av jordens befolkning på mindre bra sätt.

David Icke ställer frågan om vi alls är fria eller om vi är slavar till en global elit?

.

I det andra videoklippet analyserar Icke bankväsendet i relation till dom två stora politiska partierna i USA, demokraterna och republikanerna. Han gör jämförelser mellan Obama och George Bush.

Icke förklarar varför Obamas politik blev en kopia av president Bush politik, trots att Obama under valkampanjen påstod sej ha en diametralt motsatt politik.

.

David Icke, bankanalys från år 2011, del 1 (32 min)
David Icke, bankanalys, del 2 (31 min)

.

Jag har försökt hitta ett videoklipp där David Icke även tar upp relationen mellan det globala bankväsendet och rymdödlorna, men tyvärr har jag inte hittat något kort sådant videoklipp.

Dock för den intresserade nämner han det ofta i slutet på sina längre föreläsningar, som går att hitta om man letar runt lite.

Anmäl
2015-10-20 21:40 #10 av: Huygens

David Icke menar att vi inte har kapitalism, utan det vi har kan kallas corporationism, vilket kanske blir koncernism på svenska.

Och det är koncerner (eng. corporations) och karteller som ekopolitiskt styr världen genom att utsätta olika länders regeringar för påtryckningar.

Anmäl
2015-10-20 22:20 #11 av: vallhund

#10 Det kan du komma fram till utan att ta omvägen kring rymndödlor.

ISIS anhängare anser sig inte heller vara sektmedlemmar.

Värd på Amstaff, BARF , Beroenden samt Multikulturellt .

Medis på  Border Collie samt Kennel o Psykologi.

 
Anmäl
2015-11-06 21:27 #12 av: Huygens

David Icke tar idag upp dom historiska händelserna kring Storbritanniens involvering i kriget i Irak och Tony Blairs lögner och halvsanningar till det brittiska folket samt hur myndigheterna försöker mörka vad som verkligen hände (bl a Chilcot-rapporten och medias roll). Speciellt går Icke in på påståendet att Storbritannien inte skulle attackera om Hussein bara gick med på några små eftergifter.

Icke tar även upp det misstänkta mordet/mystiska självmordet på vapenexperten Dr David Kelly kopplat till premiärminister Tony Blair.

https://en.wikipedia.org/wiki/David_Kelly_%28weapons_expert%29

Anmäl
2015-11-26 17:24 #13 av: Huygens

Förförra veckan tog David Icke upp dom europeiska politikerna i deras roller av skådespelare.

Charaderna och charlatanerna.

Spelet för galleriet.

.

Videoklippet är nu längre, och i närmare 30 minuter gör Icke en mer djupgående analys av det politiska läget och dom olika regeringarnas planerna i Europa och Mellanöstern. Han pratar om vad som hänt i Paris. Icke menar att skräcken, rädslan, terrorn, dåden är verkliga.

Men fasaden, fronthistorien är ett bedrägeri. För att använda en Icke-term: Problem-Reaction-Solution. Meningen är att befolkningen ska reagera med krav på förändringar.

Politikerna presenterar sedan "nödvändiga", drastiska förändringar i klartext. Förändringar som annars hade förkastats i ett sammanhang där EUs medborgare inte upplevt sej vara i kris, då vi förväntas ge upp en del av våra fri- och rättigheter i utbyte mot lite skenbart ökad säkerhet.

Icke går genom dom olika ländernas politiker (Cameron, Hollande, Putin) och vad dom säger sej vilja göra, pga Parisattackerna. Bombningar i Syrien. Attacker på terrorister mm.

Undantagsttillstånd. Ge upp frihet för att stoppa självmordsbombare.

Varför är alltid "hjärnan", den sk mastermind/ringleader, snarast någon som beter sej korkat och spränger sej själva ihjäl?

Icke är väldigt ifrågasättande till den officiella historien kring Parisattackerna. Icke lägger särskilt tid på att nämna organisationerna, både säkerhetspoliserna i Frankrike och IS i Syrien, som båda verkar otroligt briljanta och samtidigt väldigt korkade.

Icke noterar även att alla vapen som flödat in i Syrien och flödat in i Irak, levererats av militära organisationer som påstår sej inte kunna veta att vapnen skulle hamna i terroristers händer.

Möjligheten finns nu att skapa maximal terror, skapa maximal skräck, så att den vanliga befolkning pga rädsla ger upp sin egen frihet för lite skenbart skydd. Och media jobbar på högtryck för att förmedla det enkelriktade budskapet.

Vem tjänar på att ta ifrån oss våra friheter?

Vem organiserar, planerar, konstruerar, utbildar, levererar/utrustar, tränar, finansierar och verställer att terrordåden genomförs?

Anmäl
2015-11-29 15:35 #14 av: Huygens

David Icke gjorde för två dagar sedan ett lite längre videoklipp (32 min) om den nuvarande politiska situationen som rör IS, Europa och USA. Icke drar paralleller till politiska och militära händelser under tidigare decennier.

Denna gång gräver Icke bakåt i tiden, till händelser med ursprung i 1980- och 1990-talet och kopplar samman dessa äldre händelser med Västmakternas nuvarande uppbyggnad av IS. Kanske är Ickes videoklipp lite för politiskt djupt för den genomsnittliga smaken på PiF, då svenska nutidsförlopp föredras här, men...

Jag skulle ändå uppmuntra den intresserade att kolla upp några av dom saker Icke nämner i videoanalysen.

Vi har mordet på den brittiske vapenexperten David Kelly, som troligen mördades på uppdrag av dåvarande brittiske premiärministern Tony Blair eller av MI5. Kelly visste för mycket om Irak och att Irak saknade dom påstådda Weapons of Mass-Destruction. Irak hade inte ens klarat av att bygga upp mer än kanske 10-20 % av sin militära styrka efter första Gulfkriget, pga av dom mångåriga ekonomiska och politiska sanktionerna mot Irak och dess ledare Saddam Hussein. Flera av dom rapporter som brittisk och amerikansk underrättelsetjänst presenterade offentligt visade sej i efterhand vara falsarium och kraftigt överdrivna baserade på mycket vaga och tvivelaktiga källor

Det nuvarande läget i UK, där David Cameron försöker få till en brittisk militär insats i Syrien/Irak mot IS (NATO-IS) på samma sätt som UK deltog i kriget i Irak år 2003, är oroande. Västmaktens militär kommer åter att slåss mot ett spöke, som bara skapar mer kaos i regionen utan någon verklig fred eller demokrati, med tusentals civila offer och ännu fler hemlösa människor på flykt.

Icke nämner den viktiga organisationen PNAC, som jag skrivit kort om här. Jag tycker man kan märka på Icke att han är upprörd över att alla dom saker han varnat för, som faktiskt sker, utan att den allmänna opinionen reagerar särskilt mycket, mer än att acceptera den officiella historien. Speciellt är Icke antagligen frustrerad över att så få inser att IS är en skapad organisation. Skapad, planerad, tränad, instruerad, finansierad, utrustad och organiserad av västmakter.

Icke tar även upp situationen mellan Ryssland och Turkiet och möjliga provokationer mm, där Turkiet föredrar att ge militärt stöd till IS i utbyte mot att IS bekämpar kurdiska miltärstyrkor i Syrien.

Anmäl
2015-12-03 23:18 #15 av: Huygens

I somras höll Bilderbergruppen sitt 63:e möte i Österrike och David Icke gjorde vid tillfället en kort videopresentation av Bilderberggruppen.

I mitten av 1990-talet när David Icke gjorde sina första upptäckter att världens mäktigaste politiska ledare styrs av rymdödlor, visste Icke ännu inte betydelsen av Bilderberggruppen, men Icke insåg att det behövdes organisationer nedanför den allra översta styrande eliten, för att politiskt, militärt och ekonomiskt kunna styra världen.

Jag har även nämnt Bilderberggruppen i samband med Chockdoktrinen.

.

Bilderbergruppen är kanske den politiska organisation som står högst upp på hierarkin och samtidigt möts under dom mest slutna officiella former. Vid andra politiska sammankomster av lägre rang möts journalister med vänlighet, t ex vid G7-mötena.

Så inte vid Bilderberggruppens möten.

Tungt beväpnad militär gör ständiga genomsökningar av journalisternas bilar, väskor och annan utrustning. Tunga militära attackhelikoptrar dånar över området. Avancerad militär radarapparatur spanar av skyn.

Innehållet på Bilderbergruppens möten mörkas och politikerna är förbjudna att informera allmänheten om vilka beslut som fattats över deras huvuden.

.

Bilderberggruppen är en utomstatlig maktorganisation där toppolitiker som Obama, Cameron och Merkel möts. Även mindre viktiga politiker från Sverige tillåts ibland närvara vid dom yttre ringarna av Bilderbergruppen, beroende på hur mycket makt dom har.

Både Carl Bildt och Olof Palme har varit Bilderbergare.

Bland besökarna finns även multinationella företagsledare, internationella bankchefer, diktatorer, mediamoguler, kriminella affärsmän och militära ledare.

Charaden kring den ekonomiska krisen i Grekland kan ha varit en Bilderberggruppsuppgörelse där Goldman Sachs tilläts agera som "ekonomisk lönnmördare" (se tråden om Chockdoktrinen).

.

Bilderbergruppen fattar beslut över EU, NATO, IMF, Världsbanken, FN och andra underorganisationers verksamheter. Dom yttre ringarna i Bilderbergsgruppen tillåts endast behandla mindre viktiga frågor. Det anses bland en del granskare av Bilderbergsgrupp att organisationen även fattar beslut om falskflaggor, statskupper, sanktioner, valutamanipulation och olika typer av militära kontrakt och insideraffärer samt manipulering av världsmarknadspriserna.

Händelser som flyktingkrisen, Syrienkriget och Parisattackerna kan ha sitt ursprung i beslut fattade på Bilderberggruppens möten. Bilderbergsgruppen har endast slutna möten. Det är locket på. Ingen öppen granskning av politikernas beslut tillåts.

Bilderberggruppen kan vara en av världens fyra eller fem mäktigaste organisationer som tillsammans med FED och andra ljusskygga sammanslutningar styr vår värld långt från allt vad demokrati och rättvisa heter.

Jag rekommenderar att man lyssnar på David Ickes 15 minuter långa videoinformation om Bilderberggruppen. Icke nämner även den historiska bakgrunden till den nuvarnade Bilderbergsgruppen där viktiga personer som Cecil Rhodes, organisationer som The Round Table group och The Club of Rome agerade, där världens rikaste människor styr världen bortanför allt vad demokrati heter.

Noterbart är att i svensk media nämns Bilderbergsgruppen i stort sett inte alls.

Anmäl
2015-12-15 14:36 #16 av: Huygens

Ännu ett steg i det som David Icke varnar för är på väg att tas. En överstatlig polismyndighet kan komma att kontrollera enskilda EU-länders gränser. EU-byrån kan tvinga EU-länder att acceptera en extern gränspolis, även om enskilda EU-länder själva vägrar acceptera den externa polisen. Ickes uppfattning är att flyktingkrisen är skapad med flit (14 min) och används bl a som ett redskap just i syfte att införa en sådan EU-gränspolis. David Cameron och Obama är två av dom politiska aktörerna som kalkylerat medverkat i skapandet av den globala politiska och militära situationen.

Sverige har hittills vägrat acceptera en extern EU-polis, vilket är klokt.

Nästa steg är nämligen att militär styrka sköts av en överstatlig EU-myndighet. Slutmålet för maktens toppar är global kontroll över alla världens länder.

David Icke gjorde igår ett kort och intressant videoklipp om hur svårt det plötsligt blivit för honom att komma in i Australien (13 min) för att hålla en föreläsningsserie. Icke har besökt Australien två gånger tidigare i samma syfte, år 2009 och 2011.

Nu måste Icke plötsligt besvara en massa orelaterade frågor i ett tjockt flersidesformulär av personlig karaktär om släktingar och tidigare arbetsgivare ända sedan födsel, frågor som vanliga resenärer aldrig tvingas svara på.

Anmäl
2015-12-15 18:27 #17 av: [helga21]

# 16 Detta har inget med David Icke att göra utan med Grekland och Italiens situation att göra. De kan inte kontrollera sina gränser. Man räknar med att 1,5 miljoner har tagit sig in i EU illegalt.

Anmäl
2016-01-17 06:02 #18 av: Huygens

David Icke har lagt upp några nya videoanalys, men dom flesta är antingen byggda på äldre material eller inte fullt så intressanta för svenska förhållanden.

Men här gör Icke en längre analys (22 min) av det ekonomiskt politiska läget i världen och för in det i ett sammanhang som påverkar oss alla.

.

Icke börjar med finanskraschen 2008 som var en välorkestrerad manöver för att försätta världen i ett krisläge. Dom styrande makterna kunde lättare manipulera politiska händelseutvecklingar mha en kris som fick folk att ropa efter akuta åtgärder.

Sen har vi Kinas börs-(kasino-)verksamhet som skickligt används för att skrapa loss pengar från småsparare och orsakar tusentals tragedier för fattiga famlijer.

Icke tar sedan upp vad som politiskt och ekonomiskt planeras för världens befolkning. En Världsbank, en Världsarmé, en Världspolis och en Världsregering kommer att styra, manipulera och kontrollera mer än 99 % av befolkningen under former som liknar slaveri.

En av målsättningarna för den Styrande Eliten är att beröva alla människor ekonomisk självständighet. Syftet med banker, med stigande hus- och bostadspriser är att försätta så många som möjligt i ekonomisk skuld.

.

Det senaste fiffeltricket som brittiska myndigheter planerar är det som Icke kallar "bank bail-in", betala bankerna för kommande ekonomiska kriser. Bankernas skulder kan i framtiden komma att betalas, inte med statliga sparade medel, utan kan betals direkt från samtliga medborgares bankkonton.

Dom först stegen mot bail-in började troligen i Cypern, där Cyperns banker tilläts stjäla pengar från alla bankkunder som hade över ett visst ganska högt belopp på banken, för att kunna betala bankernas skulder. Icke anser att hela Cypernkrisen var tillverkad av internationella storbanker som styrs av Global Elit.

Bankernas affärsplan är inte att hjälpa folk. Bankernas affärsplan är att se till att så många människor som möjligt har skulder till bankerna, som måste betalas med ränta.

Bankväsendet är ett enormt kontrollsystem, där pengar som inte finns, som inte motsvarar något riktigt värde, försätter folk i livslånga skulder. Om skulder inte kan betalas tar bankerna egendom från folk, egendom som har ett riktigt värde, vilket händer i stor skala i Grekland och Spanien.

Kontrollen möjliggörs genom bankernas sk fractional reserve lending.

.

Så var kommer pengarna ifrån?

Pengar kommer i omlopp som fiat money med en skuld, som måste betalas med ränta. I USA ägs riksbanken inte av USA utan riksbanken FED ägs av privata ägare. Listan på ägarna har aldrig offentliggjorts sedan år 1913 då FED upprättades och tilläts få kontroll över USAs dollar.

Anmäl
2016-01-29 13:03 #19 av: Huygens

Icke tar i veckan upp indoktrinering i brittiska skolor och hur allt mer av undervisningen skenbart fokuserar på att "undvika radikalisering". Det intressanta är den brittiska skolstyrelsens instruktioner till lärarna.

Förutom att "brittiska värden" ska förespråkas till eleverna, läggs stor tonvikt vid att förhindra att skoleleverna ifrågasätter brittiska myndigheters agendor. Lärarna uppmuntras att övervaka och hindra eleverna från att erhålla information från externa källor.

Icke när hans analys är som klarast; 24 min långt, mångsidigt och intressant.

.

Jag lyckades inte hitta exakt den pamflett, som Icke visar i videoklippet, men man kan hitta många liknande brittiska grundskoledokument om man söker på "extremism radicalisation british values".

Enligt Icke handlar det om att hjärntvätta brittiska skolelever så att eleverna slutar ifrågasätta brittiska statens inblandning i radikalisering, NATO-IS och andra typer av manipuleringar både i tredje världen och i Storbritannien.

Anmäl
2016-02-07 17:45 #20 av: Huygens

Icke har gjort en analys (Definition of Fascism, 28 min) av hur politiker och läkemedelsindustri samverkar med lagstiftning och "forskning" på ett sätt som inte är till för att hjälpa oss. Politikersamarbetet avser främst att säkerställa läkemedelsindustrins tillväxt.

Icke nämner att skadliga mediciner får fortsätta användas med politikernas goda minne, trots att medicinernas fördelar är högst diskutabla. Naturliga ämnen med goda effekter, som finns i vanlig mat, nämns nästan inte alls i läkemedelsindustrins tidsskrifter. Istället gör läkemedelsindustrin allt vad dom kan för att syntetiskt framställa likartade ämnen som sedan kan patenteras.

Anmäl
2016-02-07 18:38 #21 av: [helga21]

# 20 Ursäkta men skulle detta var en nyhet? Flera mediciner vi har kommer från växter bl.a ASA.

Anmäl
2016-03-06 22:22 #22 av: Huygens

David Icke fick blodad tand efter att statsminister Cameron sa att han inte var inblandad i en David Icke-stil sammansvärjning.

Två politiska analyser.

.

Den första är 6 min kort och handlar mest om att Cameron ägnar sej åt falska budskap och bedrägligt beteende. Kanske kan man märka att Icke inte är särskilt glad över Cameron.

.

Sedan den andra analysen, 25 minuter lång och handlar åter om Illuminatis skapelse Flyktingkrisen. Icke går längre och analyserar processerna som pågått sedan 1960-talet för att upplösa EU:s nationalstater så att dom rika Illuminatifamiljerna lättare ska kunna ta över kontrollen, regeringarna och ägandet av EU-länderna.

I förlängningen kommer vi inte ens att ha en skenbar demokrati. EU blir ett land och ledarna kommer kanske inte ens att väljas som symboliska figurer, medan mörka skuggor styr i det dolda.

Anmäl
2016-03-18 12:16 #23 av: Huygens

Rymdödlorna då?

Jag fick frågan i början av veckan, finns det något videoklipp där David Icke pratar om ödlorna, reptilians, archons?

På dom kortare videoklipp jag länkat tidigare och gjort referat av är det ovanligt att Icke pratar om reptilians mer än som en kort kommentar. Icke föredrar att prata om dagsaktuella politikska händelser istället, på sina veckoanalyser.

.

Så ödlorna?

Jag har tidigare refererat den intresserade att leta själv, för Ickes längre föreläsningar, men om man bara vill höra Icke prata om rymdödlorna kan det vara väl mycket att lyssna igenom på en gång.

Se därför denna föreläsning med start en halvtimme in; David Icke in Melbourne 2011, part 2 (3 timmar), där Icke pratar om rymdödlorna i ungefär en timmes tid. Hela föreläsningen gjordes i Melbourne, Australien och var ca 8 timmar lång. Utav dessa är 6 timmar av föreläsningen nu uppladdad på nätet.

Här finns också del 1 av Icke i Melbourne 2011 (3 timmar).

.

Dom 6 timmarna från Melbourne är uppdelade på ungefär följande sätt:

1 timme politisk historia (från forntid till slutet av Kalla Kriget)
2 timmar nutidspolitisk analys
1 timme finanisell och ekonomisk analys
1 timme om reptilians/arkons
1 timme blandat; vetenskap, biologi, religion, andlighet mm.

Väl värt att lyssna till och Icke är själv troligen ganska nöjd med Melbourne- föreläsningen då han ladddat upp den nyligen trots att den är 5 år gammal.

Anmäl
2016-03-29 21:12 #24 av: Huygens

David Icke har lagt upp ett par längre politiska analyser.

Den första handlar om yttrandefrihet (40 min), eller rättare sagt hoten mot yttrandefrihet. Vi har situationen i Turkiet där Erdogan sätter munkavel på journalister eller fängslar regimkritiker.

Sen har vi situationen i Storbritannien och USA där det finns förslag att straffbelägga sk "klimatförändringsförnekare". Rent generellt finns det olika mer eller mindre långtgående planer på att sätta hinder eller munkavel på sk konspirationsteoretiker. Icke nämner några exempel i analysen.

Inskränkningarna av yttrandefrihet sker enligt Illuminatis metod, den sk totalitary tip-toe, dvs förändringarna utförs i så små steg att allmänheten inte märker att inskränkningar av friheter görs.

Icke vänder sej även mot etablerade standarder av sk politisk korrekthet.

Vidare tar Icke upp förberedelser att stoppa naturmedicinföretags möjligheter att marknadsföra sej på nätet, inklusive naturlig kost. Läkemedelsföretagen, Big Pharma står bakom munkavelförslagen.

CNN körde nyligen en kampanj för att driva bort kvinnor från att amma sina barn, då amning är "inte naturligt".

.

Ickes andra politiska analys handlar om undervisningssystemet (37 min) som Illuminati lagt vantarna på och kraftigt påverkar.

Rockefellers, brittiska kungahuset, Rotschilds, Vanderbilts, Harrimans, Morgans och andra Illuminatifamiljer strävar efter Global Kontroll av undervisningssystemet i syfte att använda inlärning som indoktrinering och för att dölja eller förvrida vad som verkligen händer politiskt i världen.

I Storbritannien har myndigheterna deklarareat att skoldagen ska utökas för eleverna. Mer och mer av barns tid ska kontrolleras av myndigheterna. Det är även föreslaget att barn ska få särskilda handläggare, en sk state guardian för alla barn till 18 års ålder, som håller koll på vilka fritidsintressen barnen har.

Lagförslaget avser att en state guardian ska få rätt att bestämma vilka TV-program barnen ska tillåtas se och state guardian ska även övervaka hur barnen utformar sina rum hemma. Dom sista 7 minuterna av Ickes analys är kanske dom intressantaste.

Representanter från Ofsted har föreslagit att barn ska börja skolan redan vid 2 års ålder.

Icke anser att Illuminatis syfte med skolan är att förvandla barn till vuxna slavar, syftet är inte att utbilda. Skolväsendets syfte kommer att bli att förslava människor, som sedan blir sina egna åsiktspoliser.

Anmäl
2016-04-12 16:05 #25 av: Huygens

David Icke har lagt upp några flera videoklipp, tyvärr är dom senaste lite i längsta laget för Politik, och handlar mer om andlighet, i vissa fall mellan 1-2 timmar.

.

Men här kom precis en analys av Icke om brittiska politikers införande av RFID (37 min) och andra typer av övervakningar av normalmedborgaren. Polisen kan ges möjlighet att använda sk back-scatter röntgen för att spana efter terrorister, vilket gör att allmänheten kan utsättas för röntgenstrålning genom bilar och byggnader utan att veta om det.

Myndigheterna planerar att införa sk intelli-lights, gatlampor som övervakar folk med mikrofoner och sparar samtalen som förts på gatan av allmänheten.

Pre-crime-metoder planeras även att införas, där polisen har som målsättning att slå till mot personer som inte begått brott men som kan anses ha funderingar i den riktningen. Minority Report förverkligad...

Myndigheternas målsättningen är att införa global kontroll av normalbefolkningen under förespeglingen att skydda folk från terrorister, som orkestrerats att utföra falskflaggor av samma myndigheter.

Anmäl
2016-04-19 12:34 #26 av: Huygens

David Icke har gjort en analys av olika EU-grupper som tar emot bidrag (28 min). Icke går även utanför EU och diskuterar politiskt manipulering via ekonomiska bidrag från Illuminatis företrädare till andra typer av "obereonde" och "idealistiska" organisationer.

Har du följt Icke länge, är detta en ganska djup politisk analys.

Vem biter den hand som föder?

Anmäl
2016-05-27 11:51 #27 av: Huygens

Konstgjorda Människor ska Tillverkas.

I en av David Ickes senaste videoanalyser nämner Icke på slutet att en hemlig konferens har hållits på Harvards universitet med 150 forskare, som fått i arbetsuppgift att tillverka konstgjorda människor.

Vi vet inte vem som står bakom planen med konstgjorda människor, men vi kan gissa. Det övriga av videoklippet handlar om brittiska tvångsadopteringar och om underligheter i brittisk politik och i det brittiska skolsystemet. Hela analysen är 26 min lång.

Jag hoppar över biten om tvångsadoptioner och sätter starten på uppspelningen runt 22:46 (3 min), där Icke börjar prata om den hemligstämplade konferensen för att tillverka konstgjorda människor.

Räkna inte med att makten som står bakom planen är mänsklig.

.

Några veckor gammalt (tråden om TTIP), en av Ickes bästa:

David Ickes analys av TTIP (25 min).

Dom brittiska tjänstemännen överlämnade en rapport till statsminister Cameron och skrev i klartext: "TTIP innehåller många risker och ingen fördel."

Anmäl
2016-06-20 19:41 #28 av: Huygens

David Icke har gjort en färsk analys av Bremainrörelsens utnyttjande (28 min) av skjutningen av Jo Cox. Se även wikipediasidan om MKULTRA.

Också här, en lite längre analys (41 min) av bl a brittisk politisk korrekthet och alternativa medicinska behandlingsmetoder, brittisk press paradoxala rapportering samt en längre kommentar om Noel Edmonds ståndpunkt. Icke har sammanfattat senaste månaden av brittisk media på ett relativt enkelt sätt.

Bakgrunden till analysen ovan, om brittisk medias PK, finns i denna video (33 min) som är en politikeranalys, som bygger på Ickes medverkan i ett BBC-program i maj månad, som handlade om myndigheternas konspirationer.

.

Icke har också återpublicerat en äldre föreläsning om falskflaggan 911 (1 tim 45 min).

Icke har dessutom lagt upp några fler nya videoanalyser sen sist och har återpublicerat ett par äldre föreläsningar, dock enbart med ljud i vissa fall. Jag länkar inte till fler analyser i detta inlägg, utan den intresserade får titta på egen hand.

Anmäl
2016-06-24 18:20 #29 av: Huygens

David Icke är glad idag. Storbritannien har sagt nej till det Illuminatikontrollerade EU (eg via Bilderberggruppen). Icke gör även en intressant politisk analys av Skottland (28 min). Den skottska politikern Nicola Sturgeon (2 min), ledaren av det skottska nationella partiet, tror att Skottland skulle kunna bryta sej loss från Storbritannien och sedan gå med i EU som "självständig" stat.

Icke påpekar det motsägelsefulla i en sådan logisk kullerbytta.

Anmäl
2016-10-15 22:16 #30 av: Huygens

Icke har varit på turné i USA, Australien och Nya Zeeland, han har inte publicerat så mycket nytt material på ett tag, förutom TV- och radiointervjuer lokalt i Australien. Tyvärr snuttifierar media intervjuerna. Några "nya" videoklipp är från Ickes äldre föreläsningar och handlar ibland om ämnen utanför vanlig politik, såsom biologi, cancermediciner, vibrationer från Månen och historia.

.

Det kan vara intressent i sammanhanget att titta på något som inte ligger uppe på Ickes egen sida och som är från mitten av 1990-talet.

Här finns en föreläsning från Cardigan år 1995 (2 tim), där Icke pratar om Bilderberggruppen, Trilaterala Kommissionen, Council on Foreign Relations, Världsbanken, Royal Institute of International Affairs / Chatham House (RIIA), Bosnienkriget (fd Jugoslavien), första irakkriget, 1970- och 1980-talens politik i västvärlden. Vi kan jämföra med hur situationen ser ut idag.

Även värt att lyssna på för den tålmodige, en föreläsning från Kanada år 1997 (3 tim). Tyvärr är ljudet av sämre kvalitet, så man kan behöva bra lurar eller bra högtalare som går att justera.

Anmäl
2016-12-26 00:12 #31 av: Huygens

Icke gjorde en analys av det politiska systemet och massövervakningen år 2009 (50 min), när diskussionen om år 2012 började hetta till. Icke sa att förändringen kommer 2016, och året är snart över. Är förändringen här och har en märkbar del av allmänhet börjat ifrågasätta maktens frontfigurer?

Anmäl
2016-12-26 05:55 #32 av: Calle64

Icke kan lägga upp hundratusen videor, han blir ingen Jesus för det.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.