Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen

Arbetsmarknad Bostadspolitik Djurskydd/Djurfrågor Ekonomi Energifrågor Företagande Försvarspolitik Ideologi Infrastruktur Invandring och integration Jämställdhet Kultur Kungahuset/Kungligheter Kyrkan. Religion och politik Livskvalitet Livsmedel/Jordbruk/Fiske Miljö & Klimat Off Topic Om iFokus och sajten Ordet fritt. Fria diskussioner Politiker Politiska partier Politiska skandaler Rättsfrågor/Integritet Sexualpolitik Skatter Skola / Utbildning Terrorism Topplistor. Utrikespolitik Valfrågor/Riksdagsval Vård och omsorg Välfärdssystem Övrigt
Övrigt

Islamska barnträdgårdar

2016-02-27 14:50 #0 av: rara

I Wien finns det hundratals islamska barnträdgårdar. Runt 10.000 barn "integreras" i de här inredningarna. Det är enklare att grunda en islamsk barnträdgård än att grunda vilket företag som helst i Wien och dessa får statligt stöd i form av miljner euro skattepengar.

Nu har en studie som har varit på gång sen längre tid blivit färdig och resultatet av studien är mer än skrämmande! Det har ju tidigare rapporterats att det delades ut broschyrer till barnen med titel "din väg till dschihad" Här rapporteras om studien i Österrikes största tidning:

http://www.krone.at/Oesterreich/Wien_Vernichtendes_Zeugnis_fuer_Islam-Kindergaerten-Experten_warnen-Story-498038

http://www.krone.at/Oesterreich/Terror-Finanzierung_ueber_Wiens_Islam-Kindergaerten-Fuer_Muslimbrueder-Story-498146

Det har visat sig att det är terroristiska organisationer som bedriver de här barnträdgårdarna som t.ex.  det muslimska bröderskapet. Dessa har fått minst 30 miljoner euro statligt stöd. Ingen som jobbar i dessa barnträdgårdar kan tyska och här är ett par översättningar av citat ur studien hur barnen uppfostras där:

- Det är guds vilja att grunda en islamsk stat.

- Hat mot Judar baseras på teologiska och religiösa argument.

- Våld är ett legitimt medel för att skapa en islamsk stat.

- Den västerländska livsstilen föraktas.

- En helhetlig användning av alla guds bud enligt sharia krävs.

Barnen uppfostras med skräckpropaganda om en straffande gud och man vill isolera dom från samhällets "moraliskt dåliga inflytande".

Studien säger också att den statliga kontrollen är otillräcklig och icke tillfredsställande.

Här finanseras terrorister och tusentals framtida terrorister blir utbildade redan som barn med folkets skattepengar. I Wien är det socialisterna och det så kallade "miljöpartiet" "Die Grünen" som regerar. Konstigt nog läser man tills nu inte i tidningar att någon har häktats eller att någon politiker tar konsekvensen av det här. 

Anmäl
2016-02-27 15:18 #1 av: VildaVittra

Du använder en högerextremistisk tidning som är kända för att hitta på saker friskt och manipulera bilder som källa? 

Lite bättre kan du. 

Hur förberedd är du egentligen för krig, arbetslöshet, bränder eller sjukdom? Läs mer på Prepping iFokus

Anmäl
2016-02-27 15:34 #2 av: rara

#1

Som jag redan skrev, är Kronen Zeitung (Krone) Österrikes största tidning och det är den känd för. Det är dock ingen tidning som skulle vara "högerextrem" eller ännu mindre känd för att vara det.

I en av artiklarna finns det också en länk till själva studien, som en av Wiens universitetsproffesorer har gjort. Om du inte litar på att det citerades rätt, kan du ju läsa studien. eller är universitetet i Wien för dig också högerradikalt? Fakta är att det existerar islamska barnträdgårdar i Wien som finanseras av staten och som radikaliserar barnen till att bli terrorister. Men för dig är media högerradikal för att du gärna vill mörklägga att vi bildar ut barnen till att de skär av halsen på oss när de blir vuxna.

För den sakens skull hittar du på trams om högerradikala tidningar och smutskastar och förtalar mig. Allt det där klarar du av i bara 2 rader. Vilken motivation har du för det? Är du dschihadist eller är sanningen obehaglig för dig? 

Anmäl
2016-02-27 15:42 #3 av: VildaVittra

#2 " Det är dock ingen tidning som skulle vara "högerextrem" eller ännu mindre känd för att vara det."

Jaså? Det är ju inte vad resten av världen förutom du säger. Men läs du vidare i ditt lilla blad, förvänta dig bara inte sedan att man kommer tro på något du länkar till sedan. 
Ja, jag vet att det är den största tidningen i det landet, men vet du att Hitlers parti var störst på sin tid också? Bara för att man är störst, betyder det inte att man inte ljuger eller har vidriga åsikter. 

Men du har väl läst studien själv? Eller? För det var väl aldrig så att du svalde deras "sanning" rakt av?

Hur förberedd är du egentligen för krig, arbetslöshet, bränder eller sjukdom? Läs mer på Prepping iFokus

2016-02-27 15:54 #4 av: rara

# 3

Ditt inlägg är anmält! Att jämföra media med Hitler är mer än smaklöst. Speciellt för att du själv försvarar antisemitismen och antisemiter.

Men läs gärna vad andra tidningar i Österrike skriver. De skriver precis samma sak:

http://derstandard.at/2000031845861/Studienautor-Salafisten-und-Islamisten-dominieren-Wiener-Kindergartenszene

http://kurier.at/chronik/wien/islam-kindergaerten-ministerium-gibt-aslan-bericht-frei/183.537.358

http://www.heute.at/news/politik/Die-schlimmsten-Vorwuerfe-der-Islam-Kindergarten-Studie;art23660,1262201

Om du inte är nöjd med studien, kan du gärna kontakta professorn som gjorde den:

https://iis.univie.ac.at/institut/mitarbeiterinnen/professor/

Men du bör vara försiktig, eftersom det finns fler som du som inte gillar att sanningen kom fram och han har blivit utsatt för näthat och nätmobbing. Jag antar att det kommer att bli juristiska konsekvenser.

Anmäl
2016-02-27 18:44 #5 av: Vanja

#4  Att jämföra media med Hitler kanske är smaklöst men inte ett regelbrott, egentligen ingenting mindre än vad man kan vänta sig av diverse människor. 

Det finns fler på den här sajter som dömer ut och kallar källor för andra saker. 
Så osmakligt- ja . Mot reglerna- nej. 

/ Vanja 
Sajtvärd på Politik I Fokus. 

Anmäl
2016-02-27 19:16 #6 av: rara

#5

Man skulle också kunna få intrycket att hon menar att hela Österrike består av faschister eftersom det handlar om österrikes mest lästa tidning. Är det egentligen mot reglerna att ljuga om andra debattörer med att tillskriva dom att använda sig av högerextrema källor? I såfall borde inlägg #1 också anmälas.

Anmäl
2016-02-27 23:39 #7 av: VildaVittra

#4 Vänta nu, man får inte dra paralleller med storleken på Hitlers parti och storleken (du själv drog upp) på en tidning för dig. Men själv har du inga som helst problem med att påstå att jag skulle näthata? 
Kan du någonstans hitta ett enda hot av mig eller fula ord? Eller något som ens kommer i närheten?Skrattar Eller har du inte slagit upp ordet näthatas innebörd heller? 

#5 Nope, det är inte smaklöst alls att jämföra storlekar, så jag är precis som vanligt, dvs en smart och påläst debattör som inte uttalar mig om sådant jag inte kan något om. 

#6 Vart har jag ljugit? 

Hur förberedd är du egentligen för krig, arbetslöshet, bränder eller sjukdom? Läs mer på Prepping iFokus

Anmäl
2016-02-28 00:32 #8 av: Vanja

#7 DU tycker inte att det är smaklöst. Det betyder inte per automatik att inte andra kan tycka det.

/ Vanja 
Sajtvärd på Politik I Fokus. 

Anmäl
2016-02-28 00:38 #9 av: rudyC

#1

men då är det ju jätte bra att du bor i nord korea ... ja menar sverige där allt som inte passar ska censureras och där man tittar mer på vad grannen har för problem än i sitt hus
där det ska daltas med kriminella även om det blir ens död
där det sopas under mattan för gud förbjude om folket skulle få upp ögonen för vad som sker en gata bort...

Anmäl
2016-02-28 10:12 #10 av: rara

#7

"Vänta nu, man får inte dra paralleller med storleken på Hitlers parti och storleken (du själv drog upp) på en tidning för dig. Men själv har du inga som helst problem med att påstå att jag skulle näthata?"

Vad som gäller storleken, så var förstås Hitlers parti i Tyskland en dvärg i jämförelse med alla islamistiska terrororganisationer som finns i hela världen och som nu försöker att ta över Europa och utrota oss och vår kultur.  Dessutom ljuger du igen när du hävdar att jag skulle ha skrivit att du skulle näthata. Jag skrev att professorn som gjorde studien har blivit utsatt för näthat men inget ord om att det skulle ha varit du. Här är artikeln till det:

http://www.krone.at/Wien/Hass-Attacke_nach_Studie_zu_Islam-Kindergaerten-Versuchter_Rufmord-Story-487480

"Kan du någonstans hitta ett enda hot av mig eller fula ord? Eller något som ens kommer i närheten?Skrattar Eller har du inte slagit upp ordet näthatas innebörd heller?"

Det är fult att förtala andra och hävda att använda sig av högerextrema källor. Är det hat som ligger bakom eller har du en annan motivation? Jag börjar att undra, eftersom du försvarar dom som hatar oss och som vill förinta oss och vår kultur.

 "Vart har jag ljugit?"

Jag citerar dina lögner där du förtalar mig:

"Du använder en högerextremistisk tidning som är kända för att hitta på saker friskt och manipulera bilder som källa? "

"Men själv har du inga som helst problem med att påstå att jag skulle näthata? "

Anmäl
2016-02-29 11:38 #11 av: rara

Det här är ett exempel på hur barnen uppfostras i islamska barnträdgårdar i Wien och hur de lär barnen att se vår kultur, vår religion och vår julfest. Sådana här broschyrer med antivästerländsk propaganda och med jultomten som monster delas ut där!  Och allt det där får dom statligt stöd för i form av miljoner euro!

Bilden är tagen från den här artikeln:

http://www.krone.at/Oesterreich/Islam-Propaganda_Weihnachtsmann_als_Monster-Kindergarten-Studie-Story-498261

Anmäl
2016-02-29 13:08 #12 av: rara

Nu har också presidenten av  "Iniativet liberala muslimer i Österrike" yttrat sig till saken. Han skrev till Kronen Zeitung (Krone) att han tills nu inte har blandat sig in, men pga hat attackerna mot Ednan Aslan och hans sanna studie ser han sig tvungen att göra det.

Han varnade stadsregeringen i Wien redan 2009 och hänvisade till förbindningarna mellan islamska barnträdgårdar, skolor, moscheen och radikala islamister, men det hände ingenting.  Politikerna i Wien lurades och stadsregeringen blundade trots varningar. Hän skriver att det måste bli slut på det här.

http://www.krone.at/Oesterreich/Islam-Kindergaerten_Politik_war_seit_2009_gewarnt!-Terror-Verbindungen-Story-498383

Anmäl
2016-03-25 13:39 #13 av: eskils

#12 Jättebra att vettiga muslimer protesterar mot vansinnet! Viktigt att skydda barn från indoktrinering.

Översättning av citat ur länken i #4 till Der Standard, som enligt Wikipedia räknas som en seriös liberal tidning med läsekrets bland universitetsutbildade:

"På institutets hemsida , är den 178-sidiga rapporten "Utvärdering av utvalda islamiska daghem och grupper i Wien - Trender och rekommendationer" författad av  Ednan Aslan, professor i islamisk religiös utbildning, tillgänglig för allmänheten.

Vad är Aslans viktiga slutsats? "Intellektuella salafister och politiska islamister är de dominerande grupperna i islamiska förskolor i Wien."

Sammanfattningsvis säger Aslan om den religiösa uppfostran av barn i islamiska daghem: "Pluralitetsfrämjande impulser kommer ofta till korta. I den religiösa uppfostran och utbildning bestämmer traditionella bilder, man arbetar till exempel med straffande och belönande Guds-bilder. Barnen skräms med en föråldrad uppfattning om synd, vilket fråntar dem möjligheten att utvecklas till myndiga människor."

Aslan säger i STANDARD-intervjun: "Vi behöver nya åtgärder som förhindrar att vem som helst kan starta en förskola." Samma krav måste gälla för personalen. Det är inte acceptabelt att en företrädare för Muslimska brödraskapet, som driver en förskola i Wien, öppet säger sig stödja kriget i Syrien eller säger i en video att "vi vill evangelisera i Europa", säger Aslan: "Den mannen kan inte arbeta neutralt i en förskola. Det vore naivt att tro det."

Undrar om det görs någon sådan granskning av muslimska förskolor i Sverige?


Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.