Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen

Arbetsmarknad Bostadspolitik Djurskydd/Djurfrågor Ekonomi Energifrågor Företagande Försvarspolitik Ideologi Infrastruktur Invandring och integration Jämställdhet Kultur Kungahuset/Kungligheter Kyrkan. Religion och politik Livskvalitet Livsmedel/Jordbruk/Fiske Miljö & Klimat Off Topic Om iFokus och sajten Ordet fritt. Fria diskussioner Politiker Politiska partier Politiska skandaler Rättsfrågor/Integritet Sexualpolitik Skatter Skola / Utbildning Terrorism Topplistor. Utrikespolitik Valfrågor/Riksdagsval Vård och omsorg Välfärdssystem Övrigt
Politiska skandaler

Löfven ombildar sin regering

2016-05-09 21:30 #0 av: Zyperior

Trots en löjligt svag regering och att man tappat tre tunga affischnamn från valet, Idioten, Frigolit och Sehnil, så väljer herr statsminister att ombilda sin regering, framför nyval. Sen hävdar man att SD kör något antidemokratiskt maktspel?

SD är de enda som idag någorlunda värnar om demokratin. Jag tror Alliansen njuter av att se Röd/Grönt stå och elda upp väljarnas förtroende värre än fru Schyusch bränner tusenlappar. Ett förtroende som kommer ta decennium att få tillbaks och som befäster forna S röster hos diverse Allianspartier. De kör ett maktspel som heter duga.
S håller sig kvar vid makten stenhårt och vägrar släppa den fram till sista väljaren. Om ens då börjar man undra?

Ingen bryr sig om Sverige och folket, enbart makten och kunna göra politisk karriär.
SD är de enda som åtminstone utåt sett visar att de bryr sig. Att de vill förhandla med M om att styra Sverige med en stark gemensam regering.

S borde omgående överväga att byta ut sin gamla avdankade farbror som gjort bort sig och sitt parti tillräckligt mycket, till någon som vågar ta de steg som krävs. En person med mod nog att ta en nyvalsförlust för att visa att man litar på svenska folket.

Avstängd från Feminism iFokus. Rätt nöjd med det.

Anmäl
2016-05-09 21:36 #1 av: lövsångare

Löfven borde göra det enda rätta och avgå som statsminister, om han nu vill Sverige väl (vilket jag f.ö. har betvivlat länge nu).

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.