Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen

Arbetsmarknad Bostadspolitik Djurskydd/Djurfrågor Ekonomi Energifrågor Företagande Försvarspolitik Ideologi Infrastruktur Invandring och integration Jämställdhet Kultur Kungahuset/Kungligheter Kyrkan. Religion och politik Livskvalitet Livsmedel/Jordbruk/Fiske Miljö & Klimat Off Topic Om iFokus och sajten Ordet fritt. Fria diskussioner Politiker Politiska partier Politiska skandaler Rättsfrågor/Integritet Sexualpolitik Skatter Skola / Utbildning Terrorism Topplistor. Utrikespolitik Valfrågor/Riksdagsval Vård och omsorg Välfärdssystem Övrigt
Om iFokus och sajten

Orsak till inaktivitet

2016-05-19 11:53 #0 av: Vanja

Hejsan!

Jag känner att ni förtjänar en förklaring till varför jag har varit inaktiv den senaste tiden. Jag är på bättringsvägen men det går långsamt. 

Jo att för flera år sedan så åkte jag på en massa sjukdomar och krångel, vilket ledde till att min läkare sa att jag aldrig skulle kunna bli gravid. Så jag köper en hund som kan ersätta känslan av familj och det var det bästa som hänt mig, han var en problemhund på många sätt då han vart stressad över löjliga saker och var rädd för andra hundar, människor och barn. Framförallt barn, Vilket inte störde mig för jag kunde ändå inte få några, åren gick och jag blev gravid. Så jag försökte omplacera mitt hjärta men hittade ingen som var seriös nog att ta sig an hans problem, så efter många om och men så bestämde jag och min sambo oss för att låta honom somna, sagt och gjort och några dagar senare fick jag ett missfall. Och som ett direkt resultat av detta så har min sambo lämnat mig. 
Så jag står är utan allt jag ville ha, helt ensam. Så ibland orkar jag inte skriva alls här inne och ibland vill jag verkligen för att det ändå är mitt intresse, men jag känner att det är viktigare att bygga upp mig själv. 

Jag hoppas verkligen att ni har överseende ett tag med detta, jag kommer att göra mitt bästa för att ta mig tillbaka men jag vet inte alls hur lång tid det kommer att ta. 

Tack för att ni har läst. Och tack för att ni driver sajten ändå, utan er skulle den självdö. Det viktigaste med en sajt är alltid dess medlemmar. Så tack. 

/ Vanja 
Sajtvärd på Politik I Fokus. 

Anmäl
2016-05-19 11:58 #1 av: [helga21]

Ta all tid du behöver för att komma på fötter. Du har det inte lätt det förstår jag. Jäkla sambo Arg

Anmäl
2016-05-19 12:00 #2 av: kamera0710

Ja, vad säger man? Hoppas att det ordnar sig, även om det låter som en klyscha.

Anmäl
2016-05-19 13:26 #3 av: Hayabusa

 Tummen uppHjärta

Anmäl
2016-05-19 18:16 #4 av: Bermudas

Svår tid för dig nu då. Ta hand om dig.
Önskar dig allt gott.

"In Italia i fascisti si dividono in due categorie: i fascisti e gli antifascisti."

Anmäl
2016-05-19 18:21 #5 av: Mia-45

Kram Hjärta

Anmäl
2016-05-19 19:30 #6 av: Tjeja

Kram och en önskan om att du får medvind när du ska ta dig tillbaka nu! Hjärta

Medarbetare på FågelmatningDjurparkerVilda djur och Politik i fokus.

Anmäl
2016-05-19 22:57 #7 av: Ebolaa

Beklagar verkligen, livet kan vara orättvist. Blomma

Anmäl
2016-05-20 14:26 #8 av: gruvel

Är inte så gammal på denna sajten och lågfrekvent (enstaka inlägg under Norrland även) men ser att du gått igenom en sällsynt oturlig följd av känslomässigt svåra händelser. Önskar du hittar en väg ut och tillbaka, viktig som värd och moderator.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.