2016-05-31 15:37 #0 av: rara

Intressant videoklipp i här tidningsartikeln.  Det är ett CNN klipp med intervjus med Libyens polischef och med människosmugglare, flyktingar osv.:

http://www.krone.at/Welt/Fluechtlingsreise_fuer_Terroristen_um_40.000_$-Schlepper_packt_aus-Story-512701

Människosmugglaren hade fått erbjdande av en IS kämpare att smuggla 25 terrorister till Europa för $ 40.000,-.

Enligt polischefen kommer terroristerna med deras familjer, utan vapen, men med amerikanska kläder och papper på engelska, för att verka vara helt vanliga flyktingar och för att inte väcka uppmärksamhet.

För flyktingarna är det en obehaglig situation, eftersom dom som dom flyr för följer med och bygger upp IS celler i Europa. 

Det är inte speciellt behagligt för oss heller. Merkel, som verkar att regera EU, har med sin inbjudning och med att öppna gränserna inte bara öppnat dörren för terroristerna, utan hon har fått miljoner människor att riskera den farliga vägen till Europa. Nyligen drunknade 800 människor i Medelhavet igen.

EU´s styrning visar hur hjälplösa de är att lösa krisen och själva länderna i Europa är heller inte mycket bättre. I Sverige är det t.ex. inte förbjudet att vara medlem i en terroristisk organisation.  I Europa låser vi inte ens in dom som kom tillbaka till Europa efter att de hade varit i Syrien och kämpat för IS eller blivit utbildade till terrorister.  Det finns heller inga lagar mot IS sympatisanter. Europa är helt utan plan. 

Jag har stora tvivel att det kommer att gå att genomföra fotbolls VM-et i Frankrike.  Om terroristerna lyckas att få in bomber i flygplan som startar i Paris kommer de också att lyckas att få in bomber i ett fotbollstadion. Här har terroristerna möjligheten att mörda tusentals av oss, men speciellt människor från Frankrike, England och Belgien, medan hela världen ser på.