Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen

Arbetsmarknad Bostadspolitik Djurskydd/Djurfrågor Ekonomi Energifrågor Företagande Försvarspolitik Ideologi Infrastruktur Invandring och integration Jämställdhet Kultur Kungahuset/Kungligheter Kyrkan. Religion och politik Livskvalitet Livsmedel/Jordbruk/Fiske Miljö & Klimat Off Topic Om iFokus och sajten Ordet fritt. Fria diskussioner Politiker Politiska partier Politiska skandaler Rättsfrågor/Integritet Sexualpolitik Skatter Skola / Utbildning Terrorism Topplistor. Utrikespolitik Valfrågor/Riksdagsval Vård och omsorg Välfärdssystem Övrigt
Politiska partier

Om det var val idag...

2016-06-14 15:03 #0 av: Fillifjonkan60

Så skulle det se ut ungefär så här...

http://www.riksdagsval2018.se/

Tyder det på att svenskarna blivit väldigt rasistiska eller är det så att folk har tröttnat på den politiken vi  har  idag?

Själv tror jag inte att vi är mer rasister än andra länder.

Anmäl
2016-06-14 15:05 #1 av: kamera0710

Över 80 procent SD-röster har jag svårt att tro är representativt för svenska folket. Det visar väl snarare hur aktiva SD-svansens företrädare är på nätet.

Anmäl
2016-06-14 15:12 #2 av: kamera0710

Noterar också att det bara är moderaterna som alls kommer in i riksdagen bland övriga partier...

Anmäl
2016-06-14 15:16 #3 av: Em_

Tror dels det är som #1 skriver, och att folk är mer benägna att missnöjesrösta i undersökningar än när de verkligen står där vid valurnan. 

Ett par kollegor till mej, riktiga original, tar alltid något parti som tycker tvärtemot deras när de röstar i undersökningar "för att X's partiledare ska få lite eld i röven", haha. 

Anmäl
2016-06-15 14:16 #4 av: Tjeja

Hjälp är detdär en SD-sponsrad sida eller nåt?

Tror också att det handlar om nätaktiva individer från SDsupportrarna som följer upp och klickar i så ofta de kan, snarare än att det representerar verkligheten.

Tror verkligheten ligger någonstans mitt emellan Ipsos, div andra undersökningar och denna... 

Detta känns som en "artifakt" i sammanhanget i varje fall som helst.

Medarbetare på FågelmatningDjurparkerVilda djur och Politik i fokus.

Anmäl
2016-06-15 20:58 #5 av: JonasDuregard

#3 Det är inte någon undersökning i bemärkelsen "opinionsundersökning". Det saknar helt värde för att förutse valresultat. 

Medarbetare på Skepticism, Vetenskap och Andlig Skepticism

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.