Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen

Arbetsmarknad Bostadspolitik Djurskydd/Djurfrågor Ekonomi Energifrågor Företagande Försvarspolitik Ideologi Infrastruktur Invandring och integration Jämställdhet Kultur Kungahuset/Kungligheter Kyrkan. Religion och politik Livskvalitet Livsmedel/Jordbruk/Fiske Miljö & Klimat Off Topic Om iFokus och sajten Ordet fritt. Fria diskussioner Politiker Politiska partier Politiska skandaler Rättsfrågor/Integritet Sexualpolitik Skatter Skola / Utbildning Terrorism Topplistor. Utrikespolitik Valfrågor/Riksdagsval Vård och omsorg Välfärdssystem Övrigt
Utrikespolitik

Clintons liklista ökar

2016-08-02 10:43 #0 av: Huygens

Under tiden som Bill Clinton var president ökade successivt Clintons "liklista", body count, där över 60 personer dog på olika sätt. Vissa anser att Hillary Clinton var inblandad i flera av morden på fd anställda, medarbetare, eller personer som försökte utreda paret Clintons inblandning i Iran-Contrasskandalens droghandel (Reagantiden) och ekonomiskt fiffel.

.

RT rapporterar att nu har Clintons liklista ökat med ännu ett namn: medarbetaren Seth Conrad Rich, en 27-årig datasäkerhetsexpert som ansvarade för att sköta demokraternas kampanjdator på Hillary Clintonkampanjens mailservrar.

Traditionell media har lagt locket på och det är i stort sett omöjligt att hitta någon som helst information kring mordet på Seth Rich hos dom stora nyhetskanalerna.

Det verkar nästan bara vara RT America som tar upp mordet på Rich.

.

Seth Rich var kallad till ett öppet möte för att vittna under ed, om röstmanipulering och röstfusk inom Demokratiska Partiet för att gynna Hillary Clinton och stoppa Bernie Sanders kandidatur.

Tyvärr, på morgonen 2016-07-10 meddelade myndigheterna att Seth Rich blivit rånad och mördad. Men RT America rapporterar att lokalpolisen säger att det finns inga spår av rån. Seth Rich plånbok, pengar, kreditkort, mobiltelefon, armbandsklocka och andra ägodelar var orörda.

Det är därför mindre sannolikt att Rich utsattes för ett rån och mer troligt att han "utrensades" av amerikansk säkerhetstjänst för att inte kunna avge sitt offentliga vittnesmål.

Mordet på Seth Rich inträffade i Washington DC som är gödslat med övervakningskameror, men enligt RT har polisen inte offentliggjort kamerainspelningarna eller fört utredningen av mordet framåt.

Hillary Clinton beskyller dom läckta mailen på "ryska hackers" och på Putin.

.

Det finns en annan tråd här på Politik om medias desinformation.

Anmäl
2016-08-02 20:41 #1 av: Huygens

Låt oss titta lite närmare på mordet av Seth Rich.

Jag nämnde i #0 att Rich var kallad till ett kommittémöte för att vittna under ed om manipulering av röster i i kandidatvalet. Det har jag inte kunnat bekräfta via traditionell media. Och då dom stora nyhetskanaler (ABC, CBS, CNN, NBC, FOX NEWS) lägger locket på och är tysta kring omständigheterna av DNC-/Rich-mordet, måste vi börja pussla.

Enligt wikipedia går DNC-mailen (DNC = Democratic National Committee) ända fram till maj år 2016. Det innebär att amerikansk säkerhetstjänst kan tidigast känt till läckan i maj, kanske först i juni.

Wikileaks släppte ca 1200 email den 4 juli 2016, från tiden när Hillary Clinton var utrikesminister, men dessa email verkar inte innehålla särskilt mycket från DNC (?), utan släpptes troligen inför den stundande brittiska Chilcotrapporten om Irakkriget.

Rich mördades den 10 juli i DC. Vid denna tidpunkt är läckan av DNC-mailen ej officiell.

Wikileaks släpper sedan alla DNC-mailen 22 juli, dvs efter tidpunkten för mordet.

OAN Network rapporterar 2016-07-28 (3 min) om det påstådda kommittemötet där Rich skulle vittnat angående Hillary Clintons läckta email, men det skulle i så fall röra sej om Irakkrigs-emailen, vilket inte är vettigt. OBS, nyhetskanalen nämner inte vilken kommitté det rör sej om.

Övriga USA-media är tysta om mordet på Rich, vilket man kan notera på många irriterade kommentarer från amerikaner på olika forum.

OAN Network är högerinriktat (konservativ) kan man fundera på om nyhetskanalen ville ge Hillary Clinton ett tjuvnyp och friserade sin nyhetsrapportering om Richmordet efter att DNC-emailen läckts.

OAN Network påstår även i sin nyhetssändning att Seth Rich var med i utredning om "voter suppression", vad det nu exakt kan innebära?

.

Vi kan även notera att ett fåtal nyhetssajter säger att Seth Rich var vid medvetande när polisen hittade honom, men inga signalement på gärningspersoner eller andra uppgifter från Seth har lämnats ut av polisen.

Polisen har även utlyst en belöning på $25000 till den person som kan ge upplysning om förövarna till mordet på Rich, men då traditionell media lagt locket på, är det troligen väldigt få amerikaner som känner till belöningen.

.

Clintons liklistan ökar igen.

OAN Network rapporterar om ännu ett mystiskt dödsfall på en fd medarbetare till Hillary Clinton. Förre ordförande för FNs generalförsamling John Ashe rapporterades först ha dött av en hjärtinfarkt.

Även nuvarande FN-ordförande Mogens Lykketoft sa att Ashe dött av en hjärtinfarkt.

Men sedan ändrar sej historien och plötsligt rapporterar media att Ashe dött av ett krossat struphuvud under tyngdlyftning.

John Ashe förväntades vittna i en mutskandal som involverade kinesiske multimiljardären Ng Lap Seng, som umgåtts flitigt med paret Clinton och skänkt pengar till den sk Clinton Foundation under olagliga former.

John Ashes märkliga dödsfall kom väldigt olyckligt för rättegången som bara resulterat i att en kvinna dömts till 20 månaders fängelse för förmedling av miljonmutor.

.

John Ashe och Seth Conrad Rich, två personer som dött våldsamt och kan läggas till Bill och Hillary Clintons sk body count. En video visar snabbt (4 min) att det är många av Clintons medarbetare och "vänner" som dött under våldsamma former, flygplansexplosioner, helikopterkrascher, självmord, självmord, självmord, skottskador, bilkrascher mm.

Det känns inte som ett hälsosamt sällskap.

Anmäl
2016-08-03 12:06 #2 av: Huygens

Jag har letat på nätet efter mer info kring vad som hänt Seth Rich, men resultatet har varit magert. Dock har ABC lagt upp en intervju 2016-07-13 (ett Illuminati-/Frimurardatum) med hans familj som ger ett märkligt intryck både i innehåll och framförande. Lägg märke till brodern (?) i förgrunden som inget säger under den korta intervjun (2 min).

Seth Rich var ansvarig (director) sedan 2 år (?) för Demokraternas "voter exansion data" och det är inte helt lätt att få reda på vad den titeln innebär. Jag hittade dock en halvlång presentation (17 min) av en yngre kvinna, Melissa Schwartz som i stort sett säger att hela Demokraternas primärval är fejk, valet är riggat av röstmaskinerna som manipulerat Hillary Clinton till seger. Vissa av röstmaskinerna är inte ens tillåtna i andra länder då maskiner så lätt låter sej hackas eller ändras.

Det kan ju tänkas att mordet på Seth Rich har mer att göra med riggade och manipulerade röstmaskiner än med dom läckta emailen.

Enligt videoreportern Bill Still i Washington (5 min) har polisen höjt belöningen till $50000 till den som kan hjälpa till att hitta Seth Rich mördare. Videoklippet har även innehåll från FOX NEWS om dom läckta emailen och funderingar om Ryssland, Kina, Iran och Nordkorea har Hillary Clintons email som utrikesminister.

.

Wikileaks publicering av Demokraternas intern-email tvingade DNCs ordförande Debbie Wasserman Schultz att avgå, då hon upprepat favoriserat och arrangerat primärvalen så att Hillary Clinton fått fördelar på Bernie Sanders bekostnad.

Efter Wasserman Shultz avgång ur DNC, förkunnade Hillary Clinton att Wasserman Schultz fick ett hedersuppdrag i Hillarykampanjen.

Leta på nätet och du kan hitta videoklipp där Sandersanhängare avvisas från sittplatser eller när deras jubel hörs, dränks ljudet ut med "vitt brus" i högtalarna, för att ge intryck av att anhängarna inte är så många.

.

Vi vet sedan 1990-talet (och tidigare) att flera av Bill & Hillary Clintons medarbetare, vänner och livvakter dött i omgångar, ibland i grupper om 2-3 personer under våldsamma flygkrascher.

Förra året, 2015-06-13 antas Vita Husets kock Walter Schieb ha avlidit i bergstrakterna av New Mexico, USA. Hillary Clinton valde själv ut Schieb som sin kock. Schieb var även kock för president G W Bush.

Walter Schieb bedömdes ha dött av drunkning 25 m från vandringsleden.

.

År 2009 inträffade en militärkupp i Honduras. Människorättsaktivisten Berta Caceres beskyllde Hillary Clinton för att ha arrangerat och beordrat statskuppen i Honduras.

2016-03-11 mördades Berta Caceres i sitt hem i Honduras.

.

Så listan ökar; Walter Schieb, Berta Caceres, John Ashe och Seth Rich. Vilke fler kommer att drabbas?

Anmäl
2016-08-06 21:28 #3 av: Huygens

Verkar som Hillary Clinton städar ur ordentligt.

.

Ytterligare två personer kopplade till Clinton har hittats döda inom bara några dagar.

Den första det rör sej om är författaren Victor Thorn som skrivit tre böcker om Hillary Clinton. Thorn hittades död 2016-08-01 som också var hans födelsedag. Dödsorsaken uppges vara självmord genom skottskada.

Victor Thorn undersökte Hillary Clintons ekonomiska affärer och skrev kritiskt om hennes och Bill Clintons ekonomiska göranden samt Bill Clintons förmedling av kokain från Nicaraguas Contras med små flygplan i Arkanses under den sk Menaskandalen.

.

Den andra personen som kan läggas till liklistan är DNC-juristen Shawn Lucas, som hjälpt både Hillary Clinton och den nu hårt pressade och avgående DNC-ordförande Debbie Wasserman Schultz.

DNC-juristen Shawn Lucas dog 2016-08-02 av okänd orsak. Han hittades död på golvet i sin bostad.

Shawn Lucas ska ha varit inblandad i dom fejkade Demokratiska valen och fungerat som försvarsadvokat. Den Demokratiska partistyrelsen har sagt att en person som varit partiets försvarare och som nu är död i ett rättsärende mot partiet, medför att rättsärendet måste läggas ner.

Anmäl
2016-08-07 12:33 #4 av: Huygens

Ännu en person i kretsen kring makten kan föras till Clintons Body Count.

Hillary Clinton utsåg Tim Kaine till sin vicepresidentkandidat.

.

Kaines kampanjadminstrator i Demokratiska partiet, Joe Montano, 47 år, avled 2016-07-25. Traditionell media nämner lite om Joe Montano, jag hittade en NBC-artikel här. WP rapporterar att Montano dog av hjärtinfarkt.

Alternativmedia ställer frågan, vad kände Joe Montano till om DNC, röstfusket och Clintons emails?

.

Bloggar nämner fler personer som ska vara kopplade till Clintons/Obama/Biden och som dött under 2016, tyvärr saknas detaljer, men ett namn står ut: Beverly Campbell, död 2016-02-11, åklagare i Philadelphia. Dödsfallet nämns som misstänkt lönnmord i ett brev från advokat Clifford O Arnbeck.

Tydligen var åklagare Campbell på väg att avslöja röstfusket med Demokratiska partiets elektroniska röstmaskinerna som kan "flippa" vinnare/förlorare med en knapptryckning. Minst en person från CIA var i kontakt med Campbell före hon dog.

Arnbeck nämner även i brevet att domare och kongressledamot Stephanie Tubbs Jones kan ha mördats 2008-08-20.

Anmäl
2016-08-11 20:17 #5 av: Huygens

Julian Assange antyder i en holländsk intervju att Seth Rich kan ha blivit mördad av amerikanska säkerhetstjänst.

Det är lite oklart om Seth Rich var Wikileaks visselblåsare som läckt över 30000 email från Demokraterna och Hillary Clintonkampanjen. Det visade sej att partiledningen favoriserat och gett Hillary regelvidriga fördelar över Sanders, vilket ledde till Wassermann Schultz avgång.

Anmäl
2016-08-17 22:39 #6 av: Huygens

Hillary Clintons kampanjstrateg Bob Beckel förespråkade 2016-08-10 på FOX NEWS att USA ska använda sin säkerhetstjänst för att olagligt mörda Julian Assange:

"...illegaly shoot the son of a bitch."

.

Kan vara värt att nämna att i april månad dog Julian Assanges advokat John Jones mystiskt i en "tågolycka" i Storbritannien.

DailyMail försöker vinkla mordet på Seth Rich genom att skriva att Rich var "deprimerad". Ja säkert därför han blev skjuten till döds med två skott i ryggen.

Anmäl
2016-08-24 17:35 #7 av: Huygens

Google mörkar sökningar på "Clinton body count", men behåller negativa sökningar på Trump och Sanders, enligt DM.

Anmäl
2016-08-25 12:33 #8 av: Huygens

FBI-dokument, i US National Archive, som kopplar Hillary Clinton till "självmordet" 1993 på Vita Husets Vince Foster, har mystiskt och oförklarligt försvunnit.

Anmäl
2016-10-15 13:51 #9 av: Huygens

Wikileaks läckta e-mail från Hillary Clintons stab indikerar att Högsta Domstolens domare Antonin Gregory Scalia kan vara ännu ett offer på Clintons liklista. Scalia dog 2016-02-13.

Antonin Scalia var visserligen 79 år gammal, då han officiellt sett dog av "naturliga orsaker". Problemet är bara att det gjordes aldrig någon obduktion ("no autopsy") på Scalia, så ingen kan ju i så fall säga vad Scalia dött av. Utom möjligtvis den säkerhetspersonal som bragt Scalia om livet.

Det hävdas att Scalia led av svagt hjärta och att det, eller hans höga blodtryck orsakade en död av "naturlig orsaker". Som dock aldrig undersöktes.

.

Och i dom läckta Wikileaks e-mailen från Hillary Clintons stab, framgår det att Scalia skulle få "wet work" (våt arbete), vilket är CIAs interna beteckning på uppdrag där CIA-agenter utför lönnmord. Videoklipp här (3 min). Även här, med en del annat om Hillary (13 minuter).

Scalia stod i skarp opposition till Hillarys vapenkontroll. Dessutom hade domare Scalia stoppat Monsantos GMO-alfalfa-gröda.

SVT nämner här Hillarys läckta e-mailen, men säger väldigt lite om all mörkläggning som FBI ägnat sej åt och som framkommit i Kongressförhören där Kongressledamoten Trey Gowdy varit drivande.

Hillary Clinton har i bästa fall ägnat sej åt hysterisk vårdslöshet.

.

Lite överraskande tar DailyMail upp att det underliga dödsfallet på Penthous Pet (nakenmodell) Judi Gibbs år 1986, kan vara ännu ett namn på Clintons liklista.

Judi Gibbs var älskarinna åt Bill Clinton och Gibbs död uppvisar paralleller med mordet på Marilyn Monroe. Gibbs påstås ha dött efter att ha inandats rök från en brand i hennes hus.

Jill Gibbs dog tillsammans med sin äldre älskare Bill Puterbaugh. Gibbs familj anser att branden var anlagd. Det officiella påståendet är att Judi Gibbs ringde brandkåren och sedan dog av röken. Det saknas förklaring till varför Gibbs och älskaren inte tog sej ut genom fönstret eller dörrarna. Hon hittades med telefonluren i handen.

Obduktionsprotokollen av Gibbs och Puterbaugh blev troligen förfalskade, enligt uppgifter till DM.

Anmäl
2016-10-28 20:23 #10 av: Huygens

Frågan är om ännu ett namn kan läggas till Clintons liklista.

Denna gång rör det sej om Putinrådgivaren och grundaren av RT, Mikhail Lesin, 57 år, som hittades död i Washington DC november 2015.

Lesin var multimiljonär, alternativt miljardär.

.

Lesins död skylldes initialt på Ryssland, då rysk media uppgav att Lesin dött av hjärtinfarkt, medan amerikansk polis uppgav att Lesin dött av kraftiga slag mot huvudet.

Det har samtidigt framkommit att Rosatom betalat stora summor pengar till Clinton Foundation medan Hillary och John Podesta genomfört lobbyism för att sälja 20 % av USAs uran till Ryssland (till Rosatom).

.

Och lite överraskande påstår nu USAs FBI att Lesin dött av naturliga orsaker då han ramlat och slagit huvudet i golvet pga för mycket alkohol.

En olyckshändelse, säger FBI.

.

Kan det vara så att Clinton upptäckt att Lesin läckte information eller var beredd att läcka Clintons och Rosatoms hemligheter? Och därför röjdes Lesin ur vägen i Washington?

.

Det kan nämnas att i Wikileaks läckta e-mail framgår det att även maken, Bill Clinton lyckats förmå kinesiska industriägare att skänka pengar till Clinton Foundation efter att Bill gjort artighetsvisiter till Peking.

Gott om utrymme för insideraffärer.

Vilken sida står Clinton:arna på? Rysslands, Kinas eller "USAs"?

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.