Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen

Arbetsmarknad Bostadspolitik Djurskydd/Djurfrågor Ekonomi Energifrågor Företagande Försvarspolitik Ideologi Infrastruktur Invandring och integration Jämställdhet Kultur Kungahuset/Kungligheter Kyrkan. Religion och politik Livskvalitet Livsmedel/Jordbruk/Fiske Miljö & Klimat Off Topic Om iFokus och sajten Ordet fritt. Fria diskussioner Politiker Politiska partier Politiska skandaler Rättsfrågor/Integritet Sexualpolitik Skatter Skola / Utbildning Terrorism Topplistor. Utrikespolitik Valfrågor/Riksdagsval Vård och omsorg Välfärdssystem Övrigt
Off Topic

Vilken bil?

2016-08-08 10:15 #0 av: [postmortum91]

Jag och sambon kanske ska leasa en bil. Vilket märke och modell tycker ni är bäst?

-Postnatal

Anmäl
2016-08-09 02:36 #1 av: Tjeja

Jag klurar också på precis samma sak..

Vi funderar också på att skaffa leasingbil..  Prismässigt verkar Seat mest prisvärd i nuläget men Kia är bilar jag gillar och känner mig bekväm med.

Ni får helt enkelt kolla runt på olika erbjudanden och provköra olika bilar. Det är svårt annars. För olika märken och versioner av olika bilar har olika för och nackdelar. Det går liksom inte bara att säga att den eller den är bäst.

Det beror helt på vad man skall ha bilen till och hur mycket man ska köra med den samt vad det finns för erbjudanden, för att inte glömma vad man själv gillar eller värderar högst förstås, så som tex utseende, praktiska funktioner eller säkerhet etc.

Medarbetare på FågelmatningDjurparkerVilda djur och Politik i fokus.

Anmäl
2016-08-09 06:41 #2 av: Hayabusa

En Audi A6 Avant

Anmäl
2016-08-09 07:33 #3 av: [helga21]

Subaru Outback säger jag!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.