Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen

Arbetsmarknad Bostadspolitik Djurskydd/Djurfrågor Ekonomi Energifrågor Företagande Försvarspolitik Ideologi Infrastruktur Invandring och integration Jämställdhet Kultur Kungahuset/Kungligheter Kyrkan. Religion och politik Livskvalitet Livsmedel/Jordbruk/Fiske Miljö & Klimat Off Topic Om iFokus och sajten Ordet fritt. Fria diskussioner Politiker Politiska partier Politiska skandaler Rättsfrågor/Integritet Sexualpolitik Skatter Skola / Utbildning Terrorism Topplistor. Utrikespolitik Valfrågor/Riksdagsval Vård och omsorg Välfärdssystem Övrigt
Infrastruktur

Rasistiskt att bygga Förbifart Stockholm

2016-08-13 08:40 #0 av: [Söderort]

– Vi har kommit hit för att protestera mot att Förbifarten byggs. Det är en felprioritering av infrastrukturpengar och ett miljövidrigt och rasistiskt projekt, säger Anna Nygård som själv bor i Tensta.

http://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/aktivister-vill-stoppa-forbifarten?cmpid=del:pd:ny:20160812:aktivister-vill-stoppa-forbifarten

Anmäl
2016-08-13 18:17 #1 av: Halvdansken

Svårt att ta dem allvarligt, tycker jag. 

Hatar cancer och älskar vårlökar.

Anmäl
2016-08-13 18:55 #2 av: landsbygdsbo

För somliga är ordet rasist ett multiverktyg som de använder i tid o otid.

Är det då inte rasistiskt enligt samma måttstock att leda trafiken genom centrum, för dem som bor där?

Anmäl
2016-08-13 19:50 #3 av: Zepp

Klart att det är rasistiskt att leda trafiken runt Stockholm!

Stockholmare är så väl beroende utav sina rusningstidsavgifter!

Det är nästan samma som att bygga en bro mellan Helsingborg och Helsingör.. hur skall man då få pengar till att betala lånen för bron mellan Malmö.-Köpenhamn?

Ljuva dröm att som en svensk se ut, att få lära sig att veta hut.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.