Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen

Arbetsmarknad Bostadspolitik Djurskydd/Djurfrågor Ekonomi Energifrågor Företagande Försvarspolitik Ideologi Infrastruktur Invandring och integration Jämställdhet Kultur Kungahuset/Kungligheter Kyrkan. Religion och politik Livskvalitet Livsmedel/Jordbruk/Fiske Miljö & Klimat Off Topic Om iFokus och sajten Ordet fritt. Fria diskussioner Politiker Politiska partier Politiska skandaler Rättsfrågor/Integritet Sexualpolitik Skatter Skola / Utbildning Terrorism Topplistor. Utrikespolitik Valfrågor/Riksdagsval Vård och omsorg Välfärdssystem Övrigt
Övrigt

Kalabalik i Wien

2016-08-19 14:24 #0 av: rara

Igår kväll demonstrerade 350 kurder i centrumet av Wien, för att uppmärksamma deras situation i Turkiet. De blev attackerade av  en grupp Turkar. Man hörde hur de ropade Allahu Akbar och sen blev det en masspanik för att en del folk trodde att det var en terrorattack. Människor flydde!  Vittnen berättar att det var som om det vore krig. Det förstördes hela resturanger. Stolar, bord och annat flög omkring i luften. Pensionärer som besökte en resturang gick ut i trapphuset och satte sig ner och grät. Både personal och gäster flydde.

Nu har vi importerat deras krig i Europa och vi slutar tydligen inte upp att importera.

Anmäl
2016-08-19 14:55 #1 av: rara

Länken glömde jag att ställa in:

http://www.krone.at/wien/allahu-akbar-rufe-massenpanik-in-wien-wie-im-krieg-story-524941

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.