Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen

Arbetsmarknad Bostadspolitik Djurskydd/Djurfrågor Ekonomi Energifrågor Företagande Försvarspolitik Ideologi Infrastruktur Invandring och integration Jämställdhet Kultur Kungahuset/Kungligheter Kyrkan. Religion och politik Livskvalitet Livsmedel/Jordbruk/Fiske Miljö & Klimat Off Topic Om iFokus och sajten Ordet fritt. Fria diskussioner Politiker Politiska partier Politiska skandaler Rättsfrågor/Integritet Sexualpolitik Skatter Skola / Utbildning Terrorism Topplistor. Utrikespolitik Valfrågor/Riksdagsval Vård och omsorg Välfärdssystem Övrigt
Ideologi

Tala illa om SD på lektioner

2016-08-30 19:47 #0 av: [helga21]

"Vi får via föräldrar in många vittnesmål om lärare som på olika sätt motarbetar vårt parti. Ibland är det subtilt, men ofta helt öppet, skriver Stefan Jakobsson, skolpolitisk talesperson för SD."

Själv hade jag en lärare som hatade sossar och utgöt sig mot dessa och jag sade emot. Detta var i högstadiet och sista dagen ville hon sänka mitt betyg i franska men fick det inte!

http://www.svd.se/fel-nar-larare-talar-illa-om-sd-pa-lektioner/om/debatt

Anmäl
2016-08-30 20:04 #1 av: Linn Is The New

På nästan alla lektioner som jag har haft inom politik eller något där emellan så har SD nästan varit tabu belagt att prata bra om. Om jag skulle säga att jag tyckte om dom skulle jag klassas som klassens rasist.  Jag har gått på över 5 skolor (går i högstadiet, årskurs nio nu) och inte i en enda skola var SD något man pratade om. När man skulle "rösta" på partier som var utvalda av skolans chef/lärare fanns inte SD med som alternativ. Samt att dom nästan ville förtydliga att "dessa står endast för rasism" "homofober" och så vidare. Tycker detta är riktigt synd, då jag tycker att alla andra partier också har sina nackdelar och att inte så många vet att SD står för många bra saker också.

Anmäl
2016-08-30 20:09 #2 av: [helga21]

# 1 Tyvärr så låter det bekant! Arg

Anmäl
2016-08-30 20:19 #3 av: Vanja

Egentligen ska inte det få ske överhuvudtaget. Men det kanske inte är jättemånga i den åldern som är politiskt insatta och då lyssnar man på vad läraren säger. Man blir lixom matad med vad man ska lägga sin röst på eller så. 

Och det är inte okej någonstans!

/ Vanja 
Sajtvärd på Politik I Fokus. 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.