2016-08-31 07:31 #0 av: BASE

Vård och omsorg, vanvård med sorg låter mer närmare verkligheten, jämlikt skall det vara för alla skall ha samma rätt till den inte vård utan vanvård ja så vida man inte sitter med så mycket pengar att man har god tumme med skatteverket som meddelar de personer som det vet, skattesmiter med mångmiljonär belopp. Att kalla, det våra politiker gör är så långt förbi skandaler att det ska tacklas som ren kriminalitet. Att människor som slitet och jobbat i hela sitt liv ska behöva gå till soppkök för att överleva medan räddningshellikopters för miljarder, bevisligen med mutor och gangsters.. Att politiker i deras, ämbete har svårt att se skillnad mellan deras och de som valt dem verkar vara en mycket svår kunskap att ta till sig. Gång på gång ertappad de med hand i syltburken, men får de några konsekvenser för sitt inte allt för sällan kriminella beteende??? Ett absolut nej, varken för dem eller deras sängkompisar (tex pampar i finansvärlden)
De talar så fint om de gamla som har byggt upp detta samhälle där de med oförmåga till mättnadskänsla roffar åt sig, varje stora tugga som om det är deras sista. Samtidigt dras det ner i sektorer som redan för länge sedan passerat all moraliskt, realistiskt allt som har med det normalt, humant agerande.
De vill sk hjälpa tiotusentals människor från andra länder där de ska erbjudas fri tandvård, sjukvård samtidigt finns det MÅNGA redan i detta land födda och boendes som inte har råd, att gå till tandläkaren pga de skandalöst priser som våra politiker varit med att ge dem stort sett fria tyglar att höja dessa priser.
De som de ska hjälpa från andra länder skall med en redan sjuk vård ta hand om massa andra medan risken att du dör på sjuksängen i väntan på hjälp av läkare såvida de inte mellan tumme och pekfinger gissar en så pass mild åkomma att de kan skicka hem en igen. Cancer patienter som får vänta i evigheter på behandling som redan är så pass dödlig att väntan är som att säga, du kommer att dö ganska snart och nu har vi varken tid eller ekonomi att bry oss.
Alla dessa saker och många saker därtill blir bara allt värre, allt i takt med de hungriga, mättnadslösa politiker som egentligen är de storas långa arm fortsätter sitt hejdlösa ätande och deras empati att inse att deras frosseri och gluppskhet av de vanliga dödliga människor som de frossar i eller av. Tyvärr så allt tyder på att detta kommer att bli långt mycket värre. Dags att folk börjar vakna.