Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen

Arbetsmarknad Bostadspolitik Djurskydd/Djurfrågor Ekonomi Energifrågor Företagande Försvarspolitik Ideologi Infrastruktur Invandring och integration Jämställdhet Kultur Kungahuset/Kungligheter Kyrkan. Religion och politik Livskvalitet Livsmedel/Jordbruk/Fiske Miljö & Klimat Off Topic Om iFokus och sajten Ordet fritt. Fria diskussioner Politiker Politiska partier Politiska skandaler Rättsfrågor/Integritet Sexualpolitik Skatter Skola / Utbildning Terrorism Topplistor. Utrikespolitik Valfrågor/Riksdagsval Vård och omsorg Välfärdssystem Övrigt
Övrigt

Hilda+Ruben=sant

2016-09-04 18:47 #0 av: [helga21]

"Domarnämnden är en okänd myndighet för de flesta men kanske den viktigaste för oss medborgare. Det är domarnämnden som rangordnar alla de jurister som söker domartjänster. Domare har avgörande inverkan på hur lagar tolkas och vilka straff som mäts ut. Domarnämnden utgör i praktiken ryggraden i statens våldsmonopol vars beslut inte påverkar oss bara idag. I många fall i decennier framöver. Men vilka ligger bakom domarnämnden och utvecklingen av vårt rättssystem? Många märkligheter får sin förklaring när vi vänder på några stenar."

http://ledarsidorna.se/2016/09/hilda-ruben-sant/

Anmäl
2016-09-04 20:19 #1 av: Bermudas

Oj!
Vilken läsning!

"In Italia i fascisti si dividono in due categorie: i fascisti e gli antifascisti."

Anmäl
2016-09-05 14:05 #2 av: [helga21]

# 1 Visst är det Pustar

Anmäl
2016-09-06 12:29 #3 av: Huygens

Jag läste först Hitler+Ruben, lite freudianskt. Vem står bakom frontfigurerna i Domarnämnden (Hilda+Ruben)?

Maktpersoner i mörka kostymer.

.

Det är ju många utanför traditionell media som säger detta. Icke har redogjort för det i årtionden. Min upplevelse är att i toppen kan man ifrågasätta vem som styr, troligen inte ens människor. Sedan går kedjan ner till Illuminati; ägarna till nationella riksbanker, ägarna till dom internationella storbankerna och till storföretagen.

Därefter fortsätter kedjan med frontorganisationer som Bilderberggruppen och Council on Foreign Relations, som i sin tur skickar vidare direktiv och styrande regler. EU:s ledare lyder befallningarna från sina herrar. Därefter fastslår EU lagar i "demokratiska" processer.

Till slut drabbas Sverige.

Besluten når lokal nivå, svensk Riksdag och svensk Regering.

Och här är Domarnämnden en sådan lokal maktgrupp som styrs utanför det demokratiska samhället. Läser jag länken ovan, beskrivs utvecklingen enligt förutsägbart mönster. När den gamla Riksrevisionen riktade stark kritik mot Domarnämnden, slog Reinfeldt till och bytte Riksrevisorena. Läs även:

Skurkrevisionen i krismöte

Vi står idag med den korrupta och kriminella Riksrevisonen. Löfvenregeringen mörkar och täcker rygg åt sina herrar och åt frontfigurer med mjuka uttalanden i KU-förhör.

Även skurkpolischef Dan Eliasson och chefen för Migrationsverket, Anders Danielsson är medlemmar i Ruben. Varför tror ni svensk polis har den kris som polisen har? Varför tror ni flyktingkrisen drabbat EU/Sverige?

Är det en slump eller noga planerat över många år...

.

Dom sk "tankesmedjorna".

Privatägda.

Hilda och Ruben står utanför myndighetskontroll och -granskning. Medlemmarna i Hilda och Ruben kommer ofta från Advokatförbundet som är en extern intressegrupp med en egen agenda, styrd av svenska rikemannafamiljer och "svensk Illuminati" (nåja).

Tillsammans har Hilda och Ruben tagit över kontrollen av nya domare. Demokratin avskrivs utan att ett enda lagbrott officiellt begås. Möjligenheten till insideraffärer och mygel är så flagrant att någon med en halv hjärncell borde kräkas av korruptionen som borgligheten inledde och som socialdemokratin tillåter fortsätta i Domarnämnden.

Hilda och Ruben.

Privatägda organisationser, precis som USAs FED.

Och så finns det dom som inte tror på Icke. Kanske dags att tänka om. Systemet med Domarnämnden samt Hilda+Ruben visar att dom styrande blivit så mycket mer välorganiserad, därför ter det sej som om försämringarna går så mycket fortare idag än för 30 år sedan.

Hilda+Ruben.

Rikemannafamiljerna kapar av ännu ett hörna av svensk demokrati.

Anmäl
2016-09-06 16:45 #4 av: JonasDuregard

#0 Vad vill du ha sagt? 

Artikeln är extremt spekulativ. Att ledamöter i domarnämnden är med i Sveriges advokatsamfunds stödorganisation för kvinnliga jurister tycker jag inte är särskilt anmärkningsvärt. 

Medarbetare på Skepticism, Vetenskap och Andlig Skepticism

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.