2016-09-06 20:35 #0 av: Zepp

SD-desinformatören Alexander Fridback och riksdagsledamoten Markus Wiechel följde med på en polispatrullering – utan att nämna att det skulle resultera i ett reportage.

Att ha med journalister i radiobilar kan leda till brott mot sekretesslagen, enligt Justitiekanslern.

Polisen är i dag starkt kritisk mot SD:s agerande:

"Alexander Fridback jobbar i Sverigedemokraternas riksdagskansli samtidigt som han uppträder under flera olika alias - utan att avslöja sin koppling till partiet.

Aftonbladet kunde i lördags avslöja hur Fridback skickat in debattinlägg under falskt namn som svar på SD-ledamoten Kent Ekeroths förslag om att begränsa asylsökandes rätt att demonstrera.

Fridback opererar också under journalistpseudonymen Egor Putilov, utan att nämna att han är anställd av SD."

"Fridback uppger att han har jobbat på Migrationsverket 2012-2015. Men enligt myndigheten var han tjänstledig den mesta tiden och har bara jobbat heltid under nio månader, först som handläggare vid verket i Örebro och sedan i Flen.

När Aftonbladet begär ut Fridbacks personalakt visar det sig att den är försvunnen."

"Aftonbladet har varit i kontakt med kollegor som berättar att Fridback, som hade tillgång till verkets centrala utlänningsdatabas, ofta satt kvar sent och hade med sig sin privata dator på jobbet, vilket är ovanligt bland anställda. Enligt två kollegor rapporterades detta till Fridbacks chef Eva Johansson."

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article23472361.ab


Vi har altså rysska koplingar, Ekeroth och Putilov.. som infiltrerar riksdag, statliga verk och polisen!


http://www.dn.se/nyheter/sverige/sapo-varnar-for-ryskt-psykologiskt-krig-tiotal-agenter-pa-svensk-mark/