2016-11-02 12:15 #0 av: Huygens

Söker man på nätet hittar man varje dag 20-50 färska nyhetsartiklar, TV-intervjuer och TV-rapporter som beskyller olika företrädare för amerikanska staten eller politiska grupper för att vara ryska agenter.

När förekomsten av dom hemska ryska agenterna var som störst kunde man med lätthet hitta över 500 artiklar/dag och TV-program, dom flesta papegojade varandra, och pratade om ryska agenterna i USAs presidentval.

.

Den som först kastade handsken var Hillary Clinton när hon beskyllde Donald Trump för att vara rysk agent underställd Vladimir Putin. Sedan har förekomsten av Putin-agenter och diverse ryska agenter i största allmänhet varit ganska frekvent i USAs myndigheter, och inom dom båda två stora valmaskinerna i Republikanska och Demokratiska partierna.

Så vem är den ryske agenten?

.

Självklart måste det finnas en rysk agent som läcker email och som går Rysslands ärenden. Alla dessa ryssbeskyllningar kan ju inte bara vara skrämslepropaganda och rökridåer. Det måste ju vara Putin som manipulerar USAs presidentval.

Så är det.

.

Och i takt med att presidentdebatten hårdnat och temperaturen skruvats upp, har det framkommit flera möjliga kandidater som kan vara ryska agenter. Jämför även tråden om dagliga desinformationsattacker. Det måste ju vara ryska agenter som jobbar för högtryck.

Hur läckte t ex alla Hillary Clintons e-mail ut?

.

Den officiella förklaringen är att det var ryska agenter som hackade Clintons privata server när den under en tid var oskyddad.

Men vi har en bättre förklaring nu.

Hillary Clintons främste kampanjledare John Podesta kan själv vara den som antingen medvetet eller omedvetet läckt Hillarys server. Enligt Fox New fick John Podesta ett e-mail där det stod att hans användarkonto (gmail) var hackat och att han omedelbart måste klicka på den bifogade okända länken och skriva in sitt lösenord.

Sagt och gjort.

John Podesta har, enligt Fox News, troligen klickat på den okända länken och därefter skrivit in sitt lösenord, som hamnat på en okända dator.

.

I läckta Wikileaks Hillary Clinton e-mail (RELEASE nr 14).

En del av den pinsamma ryssanningen läcker fram. Hillary Clinton har via sin strategiperson Podesta arbetet på högtryck för att Ryssland ska köpa 20 % av USA uranreserv.

Skojar inte.

Podesta och Hillary har försökt sälja 20 % av USAs uran till Ryssland. Hillary har i hemlighet, som utrikesminister (?) försökt arrangera att Ryssland skulle köpa upp
20 % av USAs uran genom sin lobbyist Podesta.

Med mer uran framstår givetvis Ryssland som en värre fiende och USA kan därmed agera mer offensivt i FN-, NATO- och andra internationella sammanhang, samt skrämma den amerikanska befolkningen.

Hillarys / Podestas uranförsäljningsförsök till Ryssland nämns här av H A Goodman i hans dagliga kortrapportering (8 min).

Vem är den ryska agenten nu?

.

Nu kokar det till ännu värre i grytan.

Det är nämligen så att det pågår fem samtidiga FBI-utredningar mot i stort sett alla personer inom Clintonfamiljen samt i Hillary och Bill Clintons närmaste omgivning.

En av dom intressanta utredningarna visar att John Podestas bror Tony Podesta är inblandad i en korruptionsskandal med Ukrainas förre president Janukovytj, som är direkt kopplad till Putin.

Vi har alltså en tydlig koppling från Hillary Clintons närmaste man, via dennes bror över Ukrainas förre president till Vladimir Putin.

.

Vi vet också att när medlemmarna ur Clinton Foundation besökt Ryssland, Kina, Saudiarabien och Indien, har datorer lämnats obevakade.

Bill Clinton har gjort flera resor till Moskva och Peking för att träffa "affärsmän", vilket resulterat i att Clinton Foundation en tid senare fått frikostiga bidrag.

Av Wikileaks läckta Hillary e-mail framgår det t ex att Marockos diktator tilläts få ett fem minuter långt samtal med Bill Clinton efter att ha lämnat ett bidrag på
12 miljoner dollar. H A Goodman nämnde att det framgick i Wikileaks Hillary Clinton e-mail REALEASE Nr 17 eller Nr 18.

Det nämns även här i detta FoxNews-klipp, 12 miljoner dollar från Marocko, den sk pay-to-play-skandalen, som nämns i ett e-mail av Huma Abedin.

.

Hillarys dotter, Chelsea Clinton ska tydligen ha fnissat glatt när hon kom tillbaks från en resa i Kina och Chelsea ska ha sagt att alla deras (Clinton Foundations) bärbara datorer blev hackade på hotellrummen i Kina. Uppgifterna om dom obevakade, ibland osäkra, hackade datorerna finns i Wikileaks Hillary Clintons läckta email.

Även DailyMail har skrivit om dom obevakade och hackade datorerna, speciellt år 2010 och år 2013.

.

Artikeln ovan nämner även att Huma Abedin, Clintons "andra dotter", har vid flera tillfällen lämnat obevakade datorer i taxibilar och olåsta hotellrum när Clinton Foundation gjort besök i Indien. Huma Abedin har bott många år i Saudiarabien.

Huma Abedin har även varit administratör för Hillary Clintons e-mailserver.

.

När FBI-chefen James Comey nyligen återupptog FBI-utredningen om Hillarys email som hittades på Abedins fd makes dator, beskylldes FBI-chefen snart för att vara en rysk agent underställd Putin, då Comey ansågs påverka valet till Trumps fördel.

När väl FBI-chefen Comey tog bladet från mun, försökte justitieministern tysta honom. Då Comey frågade om han kunde få förbudet mot att tala ut till media, skriftligt, gav Loretta Lynch inget sådant svar.

Samtidigt har justitieminster Lynch sina egna problem att mörklägga. På en Kongressutfrågning vägrade Lynch svara på vad hon hade gjort med 1,7 miljarder dollar som sänts till Iran.

14 miljarder kr.

.

Så...

Vem är den ryske agenten?

Det måste ju finnas en rysk agent, för alla tidningar skriver om det, så det måste ju vara sant. Låt oss ta reda på vem som är den ryske agenten.

Vem tror du är rysk agent?