Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen

Arbetsmarknad Bostadspolitik Djurskydd/Djurfrågor Ekonomi Energifrågor Företagande Försvarspolitik Ideologi Infrastruktur Invandring och integration Jämställdhet Kultur Kungahuset/Kungligheter Kyrkan. Religion och politik Livskvalitet Livsmedel/Jordbruk/Fiske Miljö & Klimat Off Topic Om iFokus och sajten Ordet fritt. Fria diskussioner Politiker Politiska partier Politiska skandaler Rättsfrågor/Integritet Sexualpolitik Skatter Skola / Utbildning Terrorism Topplistor. Utrikespolitik Valfrågor/Riksdagsval Vård och omsorg Välfärdssystem Övrigt
Övrigt

Gärningsmän skyddas mer än offer

2016-11-10 15:21 #0 av: rara

I alla fall om gärningsmännen är flyktingar. Vänstern, miljöpartier och NGO´s är ju ganska flitiga att skaffa advokater till invandrare om de begår brott.  Flyktingar brukar att frias från straff om de begår "små brott" som t.ex. försökt våldtäkt,  sexuellt ofredande utan våldtäkt, stöld, knarkhandel osv.

Bara om de mördar eller nästan mördar någon hamnar de ett par månader bakom lås och bom. T.ex. den 17-åriga Afganska flyktingen i Österrike som erbjöd sig att hjälpa en gammal dam (72 år) att klättra över buskarna till en väg som leder till hennes trädgård, men i stället slog henne medvetslös, tryckte hennes hvud mot marken och våldtog henne. Straffet för våldtäckt i Österrike är MINST 12 månader, men i så fall ska man inte nästan ha slagit ihjäl sitt offer.  Den afganska flyktingen som nästan slog ihjäl sitt offer fick inte mycket mer, bara 20 månader.  Om ett par månader är han ute igen och får 837,- euro socialhjälp i månaden.

Men hur går det för offret? Offret är traumatiserat och brusten. Hon har givit upp sig själv och håller på att dö. Just nu liger hon på akuten. Hon består nästan bara av hud och ben. Dottern sa till tidningen att hon visste att det skulle sluta så här, men ingen hjälpte dom. Gärningsmannen tog livet av henne långsamt och snart är han ute igenoch gör gatorna osäkra.

http://www.krone.at/oesterreich/tochter-mama-hat-sich-aufgegeben-und-stirbt-afghane-als-sextaeter-story-538401

Sådana här exempel gör folk ilskna. Ilskna över en politik som skyddar gärningsmän mer än offer och som ger flyktingarna en fribiljett till att göra nästan vad de vill. Det kommer högern att få många röster för och regeringspartierna kommer att fortsätta att fundera på varför folk röstar som de gör och aldrig inse att det är deras politik som är den bästa reklamen för högern.

Anmäl
2016-11-10 15:39 #1 av: kamera0710

"Vänstern, miljöpartier och NGO´s är ju ganska flitiga att skaffa advokater till invandrare om de begår brott."

Gäller det även i Sverige? Och finns det några studier som visar att flyktingar döms mildare än andra vid en rättslig prövning?

Vi kanske också får kolla upp våra folkvalda, en del har en hel del kriminalitet i bagaget.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article19535807.ab

Anmäl
2016-11-10 15:54 #2 av: rara

#1

Studier? Det behövs inte om man läser tidningar.  Exempel:   En österrikisk kvinnlig lärare som hade en relation med sex över längre tid med en 13- 14-årig elev (frivillig sex) blev dömd till 4 års fängelse:

http://derstandard.at/2000025899382/Sex-mit-Schuelern-Lehrerin-zu-vier-Jahren-Haft-verurteilt

Ja, det är förstås värre än att slå en gammal dam medvetslös och förstöra hennes liv bara för att tömma påsen.

Anmäl
2016-11-10 16:00 #3 av: RobinEH

#2 "Studier? Det behövs inte om man läser tidningar. "

Och där mina vänner försvann diskussionsvärdet. Vem behöver fakta när vi kan läsa hur någon som inte ens läst domen rapporterar om ett fall. Låt oss jämföra fritt mellan domar utan att veta vad vi jämför. 

Jag står för vad jag skriver, du får stå för din tolkning av det.
Sajtvärd på Träning.

Anmäl
2016-11-10 16:10 #4 av: mangemani4

jepp. gruppvåldtäkten på gotland är ett bra exempel. trotts att polisen har gått ut och sagt att det är kris på resurser och personal, så lyckas de att samla ihop en arme utav poliser som skickades dit, men för att skydda våldtäktsmännen. sen dök en massa feminister upp, men inte för att stödja offret utan för att protestera mot rasism som de helt sjukt nog var mer orolig för skulle  bli värre.

sverige, ett koko land? ja det är bara förnamnet.

To be a good soldier you must love the army. To be a good commander you must be able to order the death of the thing you love.

http://nostalgiminnen.fria.ifokus.se/discussions/57f19cd5ce12c43ad8000dd6-valkomna-till-nostalgiminnen?readstate=false

Anmäl
2016-11-10 16:21 #5 av: rara

#3

Vad menar du med "ett fall"??? Förväntar du dig att jag letar fram alla fall som jag har läst om de senasete åren? Det är hundratals fall! Det är fakta för mig och jag behöver ingen som räknar ihop faktan åt mig.  Med förnekelse av fakta försvinner diskussionsvärdet av ditt inlägg.

Anmäl
2016-11-10 16:29 #6 av: rara

Tillägg:

Om du frågar mig om det finns studier till faktan som man ser varje dag är det ungefär som om du skulle behöva väderrapporten för att veta om solen skiner eller om det regnar. Om man tittar ut genom fönstret, behöver man inte väderrapporten.

Anmäl
2016-11-10 16:48 #7 av: RobinEH

@rara Du påstår "flyktingar skyddas mer än offret, till skillnad från icke flyktingar". Du frågas "finns det någon evidens".  Du svarar "läs tidningarna". Du väljer därtill att länka till en artikel där en våldtäktsman dömts till fängelse efter att ha utnyttjat barn sexuellt. 

För att gå mer in på den artikel du länkar. 

"Die junge Lehrerin aus der Obersteiermark soll von Jänner bis Mai in Spielberg (Bezirk Murtal) und anderen Orten mit den 13- und 14-Jährigen Beischlaf oder gleichzusetzende Handlungen vollzogen haben. Manches davon zeichnete sie in Form von Videos und Fotos mit ihrem Mobiltelefon auf."

"Das Schöffengericht befand sie im Fall von vier Schülern für schuldig..."

"Aufgeflogen war der Missbrauch im Frühjahr, nachdem Schüler und Schülerinnen ihren Eltern von den sexuellen Aktivitäten erzählt hatten."

Våldtäktsmannen har sexuellt utnyttjat flertal elever mellan 13 och 14 år gamla. Hon har därtill insamlat barnpornografiskt material av dessa i form av bilder och filmer. Detta har framkommit efter att föräldrarna till elev meddelades. Du väljer att påstå att detta var frivilligt, något som juridiskt inte existerar och därtill framkommer något sådant inte i artikeln. Tvärtom tyder det på motsatsen, då ungdomar sällan diskuterar fritt om att ha sexuella relationer med sin lärare om detta är frivilligt. 

Du har inte lagt fram någonting som stödjer din tes. Du har inte lagt fram mål som visar att gärningsmän skyddas från straff för att de är flyktingar. Du har inte jämfört mål mellan flykting och icke flykting efter samma brott. 

Jag står för vad jag skriver, du får stå för din tolkning av det.
Sajtvärd på Träning.

Anmäl
2016-11-10 17:50 #8 av: rara

#7

Nej, det var ingen våldtäkt och det var ingen man utan en kvinna.  Sexet var frivilligt från båda sidor. Eleverna var bara 1-2 år yngre än mannen som slog den gamla damen medvetslös och våldtog henne.  Klippen som hon tog med mobiltelefonen hamnade inte i internätet eller något sånt.

Idag är det inte ovanligt att 13 eller 14 åringar har sex med varandra och knappast tog dom skada av att ha sex med en 32 årig sexig kvinna heller. Det fanns en pixlad bild av kvinnan i internätet en gång och man kunde se att det var en sexig kvinna. Min man sa att han skulle ha varit glad att ha en sån lärare när han var 14.  Han skulle inte ha sett det som att hon missbrukade sin auktoritet.

Det kan inte vara värre än att ta livet av en gammal dam (för hon kommer att dö snart) för att våldta henne.

Och nu ska vi se vad en 26 årig flykting får för att verkligen våldta en 13-årig flicka över längre tid. Flickan blev tvångsgift med honom i Syrien kort tid innan dom flydde till Österrike. I flyktingslägret våldtog han henne ett flertal ggr. och därför kom polisen och tog med honom. Han sa att det är hans rättighet som muslim att krävva sex av flickan som blev tvångsgift med honom.  Flickan var så rädd att hon inte vågade att bekräfta att hon blev våldtagen. Sen beslöt åklagaren att släppa ut honom igen pga att det skulle ha varit "frivillig sex". Han fick inte ens en anmälan.

http://www.krone.at/nachrichten/darf-ueber-taten-von-fluechtlingen-berichtet-werden-schwierige-faelle-story-486174

Du snedvrider faktan för att förneka den. Jag pratar inte om teser. Det är ju heller ingen tes att jag kunde se att vi hade bra väder i hela September. Jag pratar om det som man kan läsa i tidningar varje dag, men som du försöker att förneka/bortförklara, kanske för att du också har mer hjärta för gärningsmän än för offer?

Anmäl
2016-11-10 18:19 #9 av: mangemani4

man kan ju även se det där fallet om den svenske killen(glömt bort namnen) som mördade sin svenska flickvän, han fick livstid, men migranter som brutalt misshandlar och våldtar, släpps fria i stort sätt nästan direkt. jag ser det som ett starkt bevis på att det daltas tok för mycket med migranter och att något står fruktansvärt fel till i landet.

To be a good soldier you must love the army. To be a good commander you must be able to order the death of the thing you love.

http://nostalgiminnen.fria.ifokus.se/discussions/57f19cd5ce12c43ad8000dd6-valkomna-till-nostalgiminnen?readstate=false

Anmäl
2016-11-10 18:24 #10 av: RobinEH

#8 Det var våldtäkt och jag hävdade aldrig att det var en man. jag skrev till och med "hon". 

Du påstår att det var frivilligt, vilket är en juridisk omöjlighet och inte heller har du presenterat någonting som stödjer detta påståendet. 

Att jämnåriga, omyndiga individer har sex försvarar inte att en 31-årig lärare sexuellt utnyttjar sina elever. En persons utseende påverkar inte huruvida det är våldtäkt eller ej, och jag skiter fullständigt i om din man säger sig vilja ha blivit våldtagen som barn. 

Du väljer sedan att påstå att jag snedvrider fakta medan du skapar din egna fakta och inte ens kan stödja det. Du saknar bevisligen inte enbart diskussionsetik utan även tankeförmåga.

Jag står för vad jag skriver, du får stå för din tolkning av det.
Sajtvärd på Träning.

Anmäl
2016-11-10 18:44 #11 av: rara

#10

Du skrev ju våldstäktsMAN, men det är ju inte så viktigt. Sen ska vi skilja mellan vad som är juridisk riktigt och anatomiskt riktikt. Det finns en liten anatomisk skillnad varför det är lätt för en man att våldta en kvinna, men en kvinna inte kan våldta en man. Att man sedan klassar frivillig sex med minderåriga per automatik som våldtäkt är inte rätt och frivillig sex blir heller inte till våldtäkt bara för att man juridisk klassar den så.

Om du kollar under artikeln, kan du se hur män kommenterar artikeln.  En skriver att han alltid drömde att bli förförd av sin latinlärare, men det hände aldrig.  Somliga skrev saker som "varför hände det aldrig mig".

Under artikeln om den gamla damen, fanns det dock inte en enda liknande kommenter, varken av en gammal dam eller någon annan.  Det fanns ingen som avundades.

Där ser du skillnaden. Jag har inte hävdat att det är rätt att förföra elever, även om eleverna gillar det och försvarar heller inte läraren, utan jag hänvisar till att flyktingar får lägre straff för mycket värre saker än vad Österrikare får höga straff för. Det ska du bemöta och inte förneka/bortörklara och tillskriva mig en massa saker som jag aldrig har skrivit.

Egentligen borde lärarn ha fått 20 månder och flyktingen 20 år.

Dessutom snedvrider du igen. Jag skapar ingen egen fakta, utan jag länkar till tidningsartiklar som visar att flyktingar och Österrikare eller Tyskar behandlas olika (för dig inget stöd?) och om du läser andras kommentarer ser jag att det är precis så i Sverige också.

Och nu? Skämtar

Anmäl
2016-11-10 18:59 #12 av: RobinEH

#11 "Det finns en liten anatomisk skillnad varför det är lätt för en man att våldta en kvinna, men en kvinna inte kan våldta en man"

"...men en kvinna inte kan våldta en man."

"...men en kvinna inte kan våldta en man."

Du är ignorant. Du ljuger. Du tillskriver andra åsikter. Du saknar någon som helst diskussionsetik. 

Jag står för vad jag skriver, du får stå för din tolkning av det.
Sajtvärd på Träning.

Anmäl
2016-11-10 19:18 #13 av: Sollar

Jag kan knappt tro vad jag läser i denna tråden. Hur kan man vara så okunnig så man tror att en kvinna inte kan våldta en man, och hur kan man försvara att barn utsätts? Känner bara avsmak här.Illamående

Anmäl
2016-11-10 19:25 #14 av: älskar-älskar inte

Hen som skrev att kvinnor inte kan våldta män kanske menade mer att det är svårt att genomföra ett samlag mot mannens vilja pga slak penis (vilket någon som blir våldtagen antagligen har) Medan en man som avser ha samlag med en kvinna mot hennes vilja förmodligen lättare kan genomföra det.

Men våldtäkt kan ju innebära annat än samlag.

Anmäl
2016-11-10 19:34 #15 av: RobinEH

#14 Erektion av penis styrs inte av huruvida samlag är medtyckligt eller ej. I detta fall är två typer av erektion väsentliga. Mekanisk stimuli och neurogent stimuli i hjärnan. Ingen av dessa betyder att samlag är medtyckligt. Därtill är inte vaginal eller anal penetration nödvändig för att klassificeras som samlag. Det är inte heller fråga om huruvida något är svårare eller enklare, det rör sig om ett rakt påstående att pojkar inte kan våldtas. 

Jag står för vad jag skriver, du får stå för din tolkning av det.
Sajtvärd på Träning.

Anmäl
2016-11-10 19:37 #16 av: älskar-älskar inte

#15 Nu är jag ingen man men tänker ändå att.... nej, en livrädd kille som tvingas till sex får väl knappast stånd i en sådan situation.

Anmäl
2016-11-10 19:45 #17 av: RobinEH

#16 Inte heller kan väl en kvinna bli "våt" om hon blir våldtagen? 

Oavsett vad du svarar: Jo, det är fullt möjligt. 

Jag står för vad jag skriver, du får stå för din tolkning av det.
Sajtvärd på Träning.

Anmäl
2016-11-10 19:46 #18 av: mangemani4

viagra?

To be a good soldier you must love the army. To be a good commander you must be able to order the death of the thing you love.

http://nostalgiminnen.fria.ifokus.se/discussions/57f19cd5ce12c43ad8000dd6-valkomna-till-nostalgiminnen?readstate=false

Anmäl
2016-11-10 19:48 #19 av: mangemani4

tjejen som övermannade en rånare, kedjade fast honom vid ett element, proppade honom full med viagra och våldtog honom. uppmärksammades i media och allt.

To be a good soldier you must love the army. To be a good commander you must be able to order the death of the thing you love.

http://nostalgiminnen.fria.ifokus.se/discussions/57f19cd5ce12c43ad8000dd6-valkomna-till-nostalgiminnen?readstate=false

Anmäl
2016-11-10 20:59 #20 av: Sollar

Tillägg till #13

Det är ju särskilt märkligt med tanke på trådens rubrik.

Anmäl
2016-11-11 10:05 #21 av: rara

#12 + 13

Jag kan inte tro att det finns folk som är så okunniga att tro att en man får en erektion om han blir utsatt för våld. Kanske om han är massochist, men det kan man väl knapast anta att killarna som kvinnan hade sex med var.

Sen bör du RobinH inte klandra andras diskussionsetik, utan din egen.

Du tar ingen notiz av flyktingen som våldtog den 13-åriga flickan.  Anser du att det är hans rättighet som muslim att göra det? Att barn blir tvångsgifta med 12-13 år och sen kan utsättas för våldtäkt, utan att bli straffade?

Du tog ingen notiz av den gamla damen som håller på att dö och att gänringsmannen inte fick ett högre straff än en ficktjuv.

Men kvinnan som hade sex med elever (frivillig sex) gör du till en våldtäktMAN. Kvinnan har inte våldtagit någon! Hon har heller inte blivit dömd för våldtäkt, utan för sex med minderåriga. Det är i Österrike 2 helt olika §§. Bara för att det finns ett annat land  världen där man inte skiljer mellan det ena och det andra blir kvinnan inte till en våldtäktsMAN.

Det finns alltid länder med konstiga lagar och det finns till och med en hel del länder där den gamla damen som blev våldtagen och nu håller på att dö skulle ha blivit anklagad enligt sharialgen för att ha haft sex utan att vara gift med mannen och sedan blivit stenad till döds.

I Tyskland diskuteras det nu på allvar att LEGALISERA barnäktenskap, eftersom det finns så många muslimer som köper ett barn för att gifta sig med barnet och sedan utsätta det för våldtäkt. Anledningen till diskussionen är att man annars enligt lagen skulle vara tvungen att häkta dom, vad som dock inte händer nu trots lagen.

Och sen har du mage att hävda att det inte är som jag skrev, att man mäter och straffar med olika mått när flyktingar begår brott, fast du egentligen uppvisar samma mentalitet. Om det inte vore så att dina inlägg visar hur viktigt det är att vi behöver andra politiker skulle jag uvisa dig tillsammans med de flyktingar som har kommit hit för att begå brott och sen kan du i dessa länder lära känna deras lagar och mentalitet.

Anmäl
2016-11-11 18:28 #22 av: RobinEH

#21

Ingen i denna tråd har påstått att män får erektion för att de utsätts för våld. Däremot har jag påstått att män/pojkar kan få erektion trots att de inte medtycker till samlag. Så jag föreslår att du håller dig till sak.

Därefter fortsätter du att häva ur dig trams. Återkommande brister du i att stödja dina påståenden. Du hoppar från en typ av brott till en annan typ av brott, från ett land till ett annat. Du länkar till artiklar från den en webbsida till en annan. Du gör påståenden som inte stödjes av de sidor du länkar. Istället för att faktiskt besvara kritik så svävar du enbart iväg till något helt annat. Du försöker att vinna "röster" med snyfthistoria som inte hör till sak. 

Du väljer att påstå att gärningsmän skyddas av politiker när de begår brott om dessa är invandrare eller flyktingar. Du länkar en artikel där man med mindre än 70 ord, 5 meningar, beskriver ett fall där en kvinna våldtagits och misshandlats av en man från Afghanistan. Du påstår sedan att straffet för våldtäkt i landet där detta skedde är minst 12 månader. Mannen dömdes till 20 månaders fängelse... För vad? Det får vi inte veta. Däremot får vi veta att straffet mötte minimum för våldtäkt. Därtill tvingas mannen betala skadestånd till kvinnan, vilket du väljer att inte påtala. Däremot väljer du att hävda att mannen får socialhjälp efter fängelsetiden, ännu ett påstående du inte ger stöd för. Härefter kommer du inte med någon som helst jämförelse av samma typ av brott där gärningsmannen inte var av utländsk härkomst. Du har gett ett fall, och ingenting att jämföra med. Du stödjer alltså inte ditt påstående. 

Du efterfrågas om evidens för de påståenden du har gjort, evidens som du inte har lagt fram. Som svar länkar du till en artikel med ett helt annan typ av brott. Du länkar till en artikel där en 31-årig lärare enligt särskilt lands lag våldtagit barn. Denna lärare dömdes till 4-års fängelse, återigen för ett helt annat brott. Du väljer att påstå att gällande i artikeln hade samtyckligt sex. Detta saknar återigen juridiskt stöd men inte heller är det något som stödjes av den artikel du länkat. Tvärtom visar artikeln en bild av att det inte alls var samtyckligt då elev uppmärksammat sina föräldrar om övergreppet. 

Därefter spårar du ur totalt. 

I slutändan, du har gjort ett flertal påståenden och inte en gång har du kunnat backa upp dessa. 

Jag står för vad jag skriver, du får stå för din tolkning av det.
Sajtvärd på Träning.

Anmäl
2016-11-12 11:35 #23 av: rara

#22

Aha.... mobbarn är i farten igen. Du som snedvrider saker, drar texter som jag skriver ur sammanhanget för att ge dom en helt annan betydelse och ställer in dessa texter i andra forum  för att det ska se ut som om jag skulle tycka att det var helt ok att kvinnan hade sex med eleverna, men inte citerade de ställen där jag skrev att kvinnan borde få de 20 månaderna som flyktingen fick för ett mycket värre brott. Det ställde du in i andra forum, inte bara för att mobba mig, utan för att mobilisera andra mobbare mot mig.

Nu snedvrider du igen vad jag skrev, för att fortsätta mobbningen.

Eftersom du gjorde kvinnan till en våldtäktsMAN, fast hon inte våldtog någon och heller inte blev dömd för våldtäkt råder det ingen tvivel att du ansåg att kvinnan våldtog eleverna vad som betyder att du menar att de skulle ha fått erektion trots  våldet. Dina undanflykter är löjliga.

Sen fortsätter du lögnerna genom att hävda att jag skulle hoppa från land till land, fast alla exempel kommer från ett enda land, från Österrike.

En vidare lögn är att du hävdar att artiklarna inte skulle stöda vad jag skrev, förstås utan att kunna hänvisa till ett enda exempel. Du bara ljuger och ljuger rakt ut i luften för att mobba mig.

Att en flykting våldtog en gammal dam och slog henne medvetslös och som nu håller på att dö kallar du en "snyfthistoria", liksom att det heller inte verkar att störa dig om en flykting får en fribiljett för att våldta hans 13-åriga "hustru". Kan man nu anta att du är ett exempel för misslyckad integration?

Nu citerar jag dig: "Mannen dömdes till 20 månaders fängelse... För vad? Det får vi inte veta."

För att förtydliga dina lögner citerar jag ur mitt inlägg 0:

"den 17-åriga Afganska flyktingen i Österrike som erbjöd sig att hjälpa en gammal dam (72 år) att klättra över buskarna till en väg som leder till hennes trädgård, men i stället slog henne medvetslös, tryckte hennes hvud mot marken och våldtog henne.".

Ganska tydligt att du ljuger,,, eller hur mobbarn?

Att flyktingar får 837 euro socialhjälp är lag i Österrike. Det är det så mycket kalabalik om och det har jag skrivit i så många inlägg att jag ansåg att jag inte behöver att referera till lagen.

Sen undrar jag varför du kräver att jag jämför 2 precis likadana brott? Räcker det inte att flyktingarnas brott var mycket värre än kvinnans brott och att deras straff var mycket lägre?  Aha.... nu fattar jag. Du anser att det är en bagatell att muslimer våldtar 13-åriga flickor, slår gamla gummor medvetslösa för att tömma påsen i henne, medan kvinnan som hade sex med elever är ett mycket värre brott. Vad gör du egentligen i Europa? Det finns länder där folk stöder ditt tänkande, t.ex. Afganistan, Syrien, Iran osv. 

Sen citerar jag nästa lögn: "Du väljer att påstå att gällande i artikeln hade samtyckligt sex."

Det var det som hon blev dömd för, sex med minderåriga, INTE våldtäkt, medan du gjore henne till en våldtäktsMAN. Och sen har du mage att hävda att JAG skulle referera oärligt.

Du hävdar att jag skriver saker utan att backa upp det, förstås utan att kunna hänvisa till ett enda exempel.

Vet du vad mobbarn, försök med någon annan.  Med mig kan du inte göra det här utan att du till slut tappar ansiktet och avslöjas som mobbare och lögnare.

Anmäl
2016-11-12 14:07 #24 av: Zepp

Eh.. våldtäkt är per definition en sak, sexuella övergrepp är något annat!

Numera har man juridiskt suddat ut begreppen.. förr betydde våldtäkt främst att män medels våld eller hot om våld tilltvingade sig samlag!

Det förtar hur som helst inte att det förekommer andra sexuella övergrepp, det behöver lixom inte ens vara en man som förgriper sig med full erektion!

Vi har/hade tills för rätt nyligen en skillnad mellan olika sexuella övergrepp.. iallafall till benämningen!

Hur som helst.. iomed att de numera klumpas ihop.. så kvarstår dels bevisbördan dels straffsatserna, de är de samma som förut!

Såå.. sexuella övergrepp behöver aldrig innebära någon som helst erektion eller fullt ut genomförda samlag!

Utan sexuella övergrepp handlar mer om att en person.. oftast vuxen tvingar/pådyvlar någon annan person sexuella handlingar för egen njutning, medels våld/hot om våld/beroendeställning/annat!

För övrigt och som jag redan pepåkat så förefaller rara att vilja göra alla former av sexuella övergrepp till ett monopol för Svenska män?

Dvs det är skillnad huruvida man är muslim eller Svensk?

Ljuva dröm att som en svensk se ut, att få lära sig att veta hut.

Anmäl
2016-11-12 14:55 #25 av: rara

#24

"För övrigt och som jag redan pepåkat så förefaller rara att vilja göra alla former av sexuella övergrepp till ett monopol för Svenska män?"

Nu får du lägga av att tramsa dig. Det där en anklagelse som du har tagit utifrån den tomma luften.  I mina inlägg finns det inte ett enda ord som skulle stöda en sån bullshit som du vräker ur dig.

I mina exempel var det på tal om 2 våldtäkter och ett fall av sexuellt utnyttjande av barn.  Det var inte på tal om svenska män heller, utan 2 flyktingar som våldtog och en Österrikisk kvinna som hade frivillig sex med minderåriga pojkar.

Kritiken är att det frivilliga sexet med minderåriga straffades hårdare än banrvåldtäkten och våldtäkten av den gamla damen.

Om du har andra åsikter kan du gärna argumentera för din sak, men lägg av med personangrepp och att hitta på en massa bullshit om mig.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.