2016-11-15 14:53 #0 av: rara

Nuförtiden ser man ibland folk som står på gatorna och delar ut koraner. I Tyskland är det en organisation som kallar sig "LIES - Die wahre Religion" (betyder den sanna religionen) som delar ut dom. I Tyskland har dom gjort flera razzior mot dom och kunnat reda ut att dom har rekryterat minst 140 personer som djihad-mördare. I Tyskland är organisationen förbjuden. Dom har spridit ut 2000 propagandaklipp för jihad.

I Österrike är dom fortfarande så naiva att inrikesministeriet anser att det inte är förbjudet att dela ut religiösa böcker, men dom följer uppmärksamt vad som händer i Tyskland. Bara titta på och inte göra något annat än att inkassera en fet politikerlön är det enda som den nuvarande regeringen där gör.

Dom enda som kräver att man följer Tysklands väg även i Österrike är det "högerpopulistiska" partiet FPÖ.  Alla andra verkar att anse att "allt är bra som det är". Och sen undrar dom varför så många röstar på FPÖ och varför FPÖ blir starkare och starkare, medan regeringspartierna inte ens tillsammans skulle få lika många röster som FPÖ om det vore val nu.

Och hur reagerar grundaren av "LIES", som inte verkar att vara häktad? För övrigt tycker jag att namnet passar bra på dom, men grundaren har faktiskt postat på Twitter eller något sånt: "Kära Syskon, Koranen har förbjudits i Tyskland. Vi har spridit ut Allahs budskap. Allah u Akbar".

Det är bra att organisationen förbjöds, men det är inte bra att Salafisten sprider ut "lies" på nätet för att få muslimer att tro att det är Koranen som förbjöds och inte rekryterandet av IS mördare.  Det blir säkert många muslimer ilskna av och det skyr hatet mot Tyskland bland dessa. I Österrike får dom fortsätta att sprida gojan, som även muslimer i Tyskland läser och tror på. Österrikes politik är en fara, inte bara för det egna folket, utan även för Tyskland. 

http://www.krone.at/nachrichten/razzien-in-deutschland-warum-nicht-auch-bei-uns-radikale-islamisten-story-539229