Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen

Arbetsmarknad Bostadspolitik Djurskydd/Djurfrågor Ekonomi Energifrågor Företagande Försvarspolitik Ideologi Infrastruktur Invandring och integration Jämställdhet Kultur Kungahuset/Kungligheter Kyrkan. Religion och politik Livskvalitet Livsmedel/Jordbruk/Fiske Miljö & Klimat Off Topic Om iFokus och sajten Ordet fritt. Fria diskussioner Politiker Politiska partier Politiska skandaler Rättsfrågor/Integritet Sexualpolitik Skatter Skola / Utbildning Terrorism Topplistor. Utrikespolitik Valfrågor/Riksdagsval Vård och omsorg Välfärdssystem Övrigt
Politiska skandaler

Omröstning i USA!!??

2016-11-26 11:30 #0 av: m2studio

"Big Brether" inte vill ha Trump i vita huset. På alla möjliga sett försöker att avsätta honom. 

Vad tror och vad tycker ni om omröstningen samt resultatet?  

Jag tror på många saker som inte syns. Ha öppen sinne.

Vi tror, ser,hör och mm, men vi förstår ej i vilken värld vi lever.

Anmäl
2016-11-26 11:54 #1 av: hankans91

Blir nog svårt att få till en omröstning då Donald Trump vann med 290 mot Hillarys 232. Trump kommer nog med hög sannolikhet bli vald som president när elektorerna röstar i december.

Men om det skulle bli omröstning vad för något bra kan man få ut av det? Folket i USA vill ju inte heller ha Hillary Clinton som president. Det är bara till att acceptera Donald Trump som president helt enkelt. 

Anmäl
2016-11-26 12:08 #2 av: Sommarek

#1 Eftersom hon har fått flest populärröster, så jo, det är fler som vill se henne som president.

Anmäl
2016-11-26 12:39 #3 av: Sollar

Det är Jill Stein som har begärt omräkning på en stat än så länge. Men jag vet inte vad hon hoppas vinna på det, det lär ju inte påverka resultatet alls.

#1 Senaste jag hörde var att Hillary har fått ca 2 miljoner fler röster än Trump.

http://www.svt.se/nyheter/utrikes/grona-partiet-ledaren-jill-stein-begar-omrakning

Anmäl
2016-11-26 12:56 #4 av: Calcifer

Folket på det stora hela vill ha Hillary som president över Trump. Men valet fungerar inte riktigt så. Förhoppningsvis gör de inte samma misstag om fyra år när det är dags för nytt val.

"Help me Obi Juan whoever the fuck you are. You're my only ho."
- Carrie Fisher, Rest In Peace


Anmäl
2016-11-26 15:58 #5 av: m2studio

Om Hillary vinner omröstningen då kanske världs ekonomi försätter åt väst världen stora kapitalister som alltid har varit och Ryssland försätter att ligga risig till, men med Trump en del av väst världens pengar svänger åt mindre kapitalister och eftersom stora kapitalister inte gillar det, då kan skapa lite anarki hit och dit för att skylla på Trumps politik. Trump kommer och blir super miljardär åt enna håll också tycker jag. Europas ekonomi blir ännu mera beroende av USA,s ekonomi, därför vi väntar på lite mera varierande politik i resten av världen. Mera krig i Mellan Östen och mera folk på väg därifrån mot Europa och Kanada.      

Jag tror på många saker som inte syns. Ha öppen sinne.

Vi tror, ser,hör och mm, men vi förstår ej i vilken värld vi lever.

Anmäl
2016-11-26 16:50 #6 av: hankans91

#2 Det beror på hur man ser det Hillary vann i en del folkrikastater och får givetvis många röster därifrån. Men de småstaterna har sagt sitt de vill ha Trump som president. I vissa stater är valdeltagandet mindre så det är svårt att säga att Hillary är populärare. I det stora hela är nog Trump ändå populärare. Om det skulle bli omval vill jag inte att varken Trump eller Hillary väljs båda är skit helt enkelt.

Anmäl