Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen

Arbetsmarknad Bostadspolitik Djurskydd/Djurfrågor Ekonomi Energifrågor Företagande Försvarspolitik Ideologi Infrastruktur Invandring och integration Jämställdhet Kultur Kungahuset/Kungligheter Kyrkan. Religion och politik Livskvalitet Livsmedel/Jordbruk/Fiske Miljö & Klimat Off Topic Om iFokus och sajten Ordet fritt. Fria diskussioner Politiker Politiska partier Politiska skandaler Rättsfrågor/Integritet Sexualpolitik Skatter Skola / Utbildning Terrorism Topplistor. Utrikespolitik Valfrågor/Riksdagsval Vård och omsorg Välfärdssystem Övrigt
Politiker

Förslag!!!

2016-12-01 12:57 #0 av: m2studio

Hej alla goda folk. Jag har en förslag som kan ledda till bättre och mindre problem på asylboende, barn boende och en stor rad kulturs konflikt som har funnit länge mellan ny kommande flyktingar. Det spara mycket pengar och sämhälls kostnader som skapas av sådana konflikter över huvud taget.

Jag inte har skrivit det, men jag kan göra det. 

(Jag vill ej skriva här vad är för förslag)

Frågan:

Var eller till vem borde jag presentera min förslag? 

Tack på förhand

Jag tror på många saker som inte syns. Ha öppen sinne.

Vi tror, ser,hör och mm, men vi förstår ej i vilken värld vi lever.

Anmäl
2016-12-01 15:53 #1 av: JonasDuregard

Det beror lite på vad förslaget är. Endera migrationsverket eller något politiskt parti beroende på vilka resurser som krävs och hur omfattande/politiskt laddat förslaget är. 

Vill du åstadkomma realistisk förändring bör du troligtvis kontakta personalen på ett lokalt boende och fråga om de kan tänka sig att prova din idé, men det bygger på att den inte kostar mycket och att du presenterar den väl.

Medarbetare på Skepticism, Vetenskap och Andlig Skepticism

Anmäl
2016-12-01 18:44 #2 av: m2studio

Tack för din svar, det inte är världens avancerade förslag utan att jag inte vill att den misstolkas. Jag kommer att kontakta en av dem hög uppsätta Migrationsverket personal. Kanske dem ville lyssna på min förslag.

Tack 

Jag tror på många saker som inte syns. Ha öppen sinne.

Vi tror, ser,hör och mm, men vi förstår ej i vilken värld vi lever.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.