2016-12-14 01:09 #0 av: Huygens

"Obama"

"Hillary"

"Zuckerberg"

"Google lied to you."

"...Make America Great Again..."

.

Kanye West, sångaren, fick ett utbrott för ett par veckor sedan på scen. Kanye levererade en massa mer eller mindre politiska budskap och gav slängar åt alla håll.

Det kan vara intressant att studera vad folk på nätet iakttagit.

Analys av Tim Black (6 min), som noterar att Kanyes utbrott slog mot Google och opinionsundersökningarna som påstod att Hillary skulle vinna. Har Kanye sparkat på drakarna för hårt och riskerar han att dumpas från underhållningsbranschen?

.

Kanye kom 1,5 timmar för sent till sin konsert och sjöng bara tre låtar innan han fick "härdsmälta", kastade ur sej ofullständiga ståndpunkter och lämnade scenen. Senare togs Kanye in på en mentalklinik (?) för uttorkning (?).

Eller var det sömnbrist?

En längre analys nedan av Kanyes sammanbrott och det arrangerade rånet på hans kvinna, Kim Kardashian. Rånet (?) genomfördes troligen under samarbete med fransk säkerhetstjänst och det finns en rad inkonsistenser som även noterats av traditionell media.

Ett fejkat rån.

The Black Child, Kanyes uttalanden och "rånet" på Kim Kardashian (24 min).

.

Sen finns det flera iakttagelser att händelser med Kanye/Kardashian har koppling till Pizzagate och "Spirit Cooking". Kim Kardashian har setts umgås med Marina Abramovic, samma kvinna som anses arrangerat sammankomster med Tony och John Podesta troligen i kannibalistiska ritualer, sk Spirit Cooking.

Truth Unveiled har en längre analys (17 min) med kopplingen mellan Kanye, Pizzagate, MKULTRA, Projekt Monark-programmering och sångaren Jay-Z.

Även Jay-Z har utfört offentliga konstritualer (?) med Abramovic och Truth Unveiled funderar på om Jay-Z är Kanyes hanterar. I klippet med Black Child ansågs Kanyes personlige tränare vara hanteraren. Svårt att veta vem som har rätt.

Det är inte klart vem som i så fall är Kim Kardashians hanterare, men hon såg märkt ut efter det underliga "rånet", så frågan är hur mycket hon minns av händelsen.

.

Kanye ville få 53 miljoner (?) av Zuckerberg, en av dom betydelsefulla frontfigurerna på industrisidan. Kanye uttryckte under sitt sammanbrott, sin missaktning för Zuckerbergs "svek", exakt vad det nu kan ha varit.


Till sist, finns det en koppling mellan Trump och Kanye?

Ja, här är en färsk artikel med Kanye, Trump och Ivanka. Ser inte Kanye lite borta ut och Trump en smula obekväm med situationen. Båda har färgat håret orange.

crazy meets crazy?

Eller är det resten av världen som är galen? Se en gång. Ja, dom ler, gör dom...

Hur är det med Ivanka? Senorna står som stålvajrar på halsen.