Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen

Arbetsmarknad Bostadspolitik Djurskydd/Djurfrågor Ekonomi Energifrågor Företagande Försvarspolitik Ideologi Infrastruktur Invandring och integration Jämställdhet Kultur Kungahuset/Kungligheter Kyrkan. Religion och politik Livskvalitet Livsmedel/Jordbruk/Fiske Miljö & Klimat Off Topic Om iFokus och sajten Ordet fritt. Fria diskussioner Politiker Politiska partier Politiska skandaler Rättsfrågor/Integritet Sexualpolitik Skatter Skola / Utbildning Terrorism Topplistor. Utrikespolitik Valfrågor/Riksdagsval Vård och omsorg Välfärdssystem Övrigt
Övrigt

EU legaliserar Monsantos GMO soja

2016-12-15 14:55 #0 av: rara

Organisationer som Testbiotech, European Network of Scientists for Social and Environmental Responsability sowie Sambucus ansåg att EFSA inte hade bedömt faktan riktigt och inte tagit hänsyn till den giftiga verkningen av GMO sojan och att de nya proteinerna kan leda till allergier bland barn och krävde att en ny bedömning görs. Men EU avfärdade det och legaliserade GMO skiten.

http://orf.at/#/stories/2371179/

Jan kan se framför mig hur Juncker och Co firar med champagnerglas och hur de kramar varandra när de blir belönade av Monsanto.

Anmäl
2016-12-15 17:33 #1 av: Huygens

Känns som resultatet av en global agenda, då tyska Bayer håller på att köpa Monsanto för det facila priset av 500 miljarder kr. Och på så sätt ökade nog pressen att inför Monsantos skadliga GMO-gröda i EU dramatiskt.

Bayer (IG Farben), Hitlers giftgastillverkare för koncentrationslägren och även tillverkaren av nervgaskemikalier till Saddam Hussein under anfallen mot kurdiska byar på 80-talet.

Anmäl
2016-12-15 18:52 #2 av: rara

#1

Det kan hända att det spelar en stor roll att Bayer köper Monsanto. Bayer var också inblandad i experiment som gjordes med fångar i koncentrationsläger, men den som tillverkade giftgasen Zyklon B, som användes för att mörda människorna var Degussa AG.  Degussa fick i utbyte de döda judarnas guldtänder. Idag fortsätter Degussa att förgifta människor, eftersom de tillverkar kvicksilvertandfyllningar. Det var också Hitlers Idee, eftersom krigsindustrin orsakade stora mängder kvicksilveravfall, som de gjorde sig av med genom att använda det för amalgamfyllningar.

Anmäl
2016-12-15 21:42 #3 av: Huygens

Ja, enligt historieböckerna ges Degussa skulden, kanske just för stölden av guldtänderna. Jätten Bayer behövde väl tvätta sina händer efter kriget. Intressant är ändå att idag säger Wikipedia att Degussa och IG Farben ägde lika stora delar av Degesch som hade patentet till Zyklon B.

Fast min uppfattning är att det var ägarna till IG Farben som styrde kemikalietillverkningen, nuvarande Bayer.

Och snart kan Bayer vara erkända ägare av Monsanto, om köpet godkänds. En av världens största tillverkare av gift.

Anmäl
2016-12-16 11:32 #4 av: rara

#3

Degussa var som sagt också dom som var inblandade i Hitlers plan att göra sig av med kvicksilvret genom att använda det för tandfyllningar.  Före Hitler fick de rika guldfyllningar och bara de fattiga amalgamfyllningar.  Nu behövde Hitler guld för att finansera krigsindustrin, medan han hade stora mängder kvicksilveravfall.  Därför blev det lag att tandläkarna bara fick använda sig av amalgam.  Argumenten som han använde sig av för att rättfärdiga saken används än idag av tandläkare. 

Degussa var dom som fick betald för giftgasen i form av judarnas guldtänder och som tillverkade tandfyllningar av kvicksilver.

Hitler var för övrigt också amalgamförgiftad och kanske därför blev galen. Här skriver en toxikolog som upplevde den tiden om saken: http://www.toxcenter.org/artikel/Amalgam-ist-Adolfs-Erbe.php

Kanske vi läser i historieböckerna om 100 år hur vi idag förgitas av GMO livsmedel och Roundup.

Anmäl
2016-12-16 12:47 #5 av: Huygens

Kopplingen mellan Nazisterna, Monsanto, Bayer och Bilderberggruppen är åtminstone indirekt och i vissa fall direkt.

Mördaren, konstruktören av koncentrationsläger och nazisten Fritz ter Meer, klarade sej lindrigt undan med bara 5 år i fängelse. Nästan alla nazister benådades efter några år i fängelse pga gott uppförande.

Fritz ter Meer blev sedan ordförande för Bayer år 1956 fram till 1961. Bayer hade kunnat göra sej av med nazistkopplingen, men valde istället att utse en nazist och koncentrationslägerkonstruktör som bolagsordförande.

Och GMO sprider sej över världen med väldigt lite motstånd från Illuminatis alltmer kontrollerade opposition, såsom Miljöpartiet. Det oroväckande är att nu kan dom stora bolagen också pressa på för att höja gränsvärdena av RoundUp i livsmedel, som visat sej orsaka cancer.

Anmäl
2016-12-16 14:12 #6 av: rara

Jo, WHO har konstaterat att Roundup orsakar Cancer, medan EFSA inte tog hänsyn till den delen av forskningen i deras bedömning.

Men den största skadan som roundup orsakar händer i de länder där GMO sojan odlas i massor som djurfoder. Folk som lever i närheten av dessa odlingar blir sjuka, får barn med missbildningar och dör av skiten. Folk jagas iväg från deras hem, för att det ska odlas monsanto gift soja där och en del blir mördade.

Men även i Europa har 45 % av alla storstadsbor Glyfosat i kroppen, utan att de lever i närheten av dessa odlingar.  I Tyskland har man hittat koncentrationer upp till 23 mg per kilo kroppsvikt. Vem som alltså väger 70 kg kan ha 1,61 g glyfosat i kroppen. Det motsvarar en halv sockerbit.  Man kan ju föreställa sig vilka mängder folk i Sydamerika måste ha i kroppen.

Men dom hjälper vi inte. Folk stöder till och med den här skiten genom att konsumera kött från Sydamerika eller inhemska djur som blir matade med sojan. EU verkar heller inte att ha ett hjärta för dom och inte för oss heller, eftersom lagen kommer att leda till att vi i Europa blir mer förgiftade. Men huvudsaken att gurkorna är raka ich att det står varningar på cigarettaskar som ändå alla redan är informerade om. EU´s åtgärder för folkets hälsa är rena rama placebos. EU jobbar för multinationella storföretag och inte för oss.

Anmäl
2016-12-16 14:42 #7 av: Bermudas

Viktigt ämne ni tar upp!

"In Italia i fascisti si dividono in due categorie: i fascisti e gli antifascisti."

Anmäl
2016-12-16 15:12 #8 av: Huygens

En tysk dokumentär om tysk djurhållning från år 2015. Kossorna blir sjuka och får svårt att röra sej. Kossorna skakar i kroppen och faller ihop på samma sätt som av Galna-Ko-sjukan och dör efter några veckor. Även bonden känner sej sjuk och har muskelnedsättning då han dagligen vistas i lokaler som innehåller dammrester efter fodret.

Kossorna äter inköpt foder som utsatts för RoundUp. En veterinär i dokumentären upptäcker att kossorna dör av botulism, men kan inte förklara varför korna får botulism. Även bonden har antikroppar mot botulism.

OBS, varning, på slutet finns ett antal otäcka bilder på spädbarn med svåra missbildningar i Argentina, som man tror är resultatet av RoundUp och en helvetesbrygd av gifter inom jordbruket som har minimal giftreglering.

Chronisch vergiftet - Monsanto und Glyphosat (44 min).

Dokumentären (ARTE doku) är på enkel tyska.

.

Tar vi in GMO kommer vi också att få mat som troligen innehåller små mängder botulismgift. Normalt sett har botulism svårt att konkurrera med andra bakterier, men RoundUp dödar många normala och hälsosamma bakterier i grödorna, som annars slår ut botulism.

Det gör att Botulism, bakterier som bildar ett mycket farligt nervgift, troligen kan växa till sej i GMO-livsmedel.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.