Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen

Arbetsmarknad Bostadspolitik Djurskydd/Djurfrågor Ekonomi Energifrågor Företagande Försvarspolitik Ideologi Infrastruktur Invandring och integration Jämställdhet Kultur Kungahuset/Kungligheter Kyrkan. Religion och politik Livskvalitet Livsmedel/Jordbruk/Fiske Miljö & Klimat Off Topic Om iFokus och sajten Ordet fritt. Fria diskussioner Politiker Politiska partier Politiska skandaler Rättsfrågor/Integritet Sexualpolitik Skatter Skola / Utbildning Terrorism Topplistor. Utrikespolitik Valfrågor/Riksdagsval Vård och omsorg Välfärdssystem Övrigt
Politiska skandaler

Trump åtalar Obama, Hillary?

2016-12-15 23:21 #0 av: Huygens

Trump har sagt flera gånger att crooked Hillary ska få känna på rättsväsendets hårda nypor. Men Trump är en person som hela tiden ändrar sej och nuvarande ståndpunkt är att Hillary Clinton ska få "läka".

Kan det vara så att Trump sover räv? Ifall Trump tvingar FBI att öppna undersökningen mot Hillary, kan ju innevarande president Obama benåda Hillary fram till 20 januari 2017, även om dom inte fallit.

Väljer Trump att ligga lågt för tillfället?

Och hur är det med Obamas gärningar? Kan Trump komma att kräva utredningar och kräva åtal av både Obama och Hillary?

.

Hillary har mycket på sin lista.

The Clinton Foundation kan inte redovisa i storleksordningen 30-40 miljarder dollar som försvunnit i den ekonomiska hanteringen. När det gäller Haitihjälpen går uppgifterna lite isär. 11 miljarder dollar katastrofhjälp till Haiti kan troligen inte redovisas från The Clinton Foundation.

Svensk media papegojar USA-media med beskyllningar att ryska hackare fick Hillary Clinton att förlorade presidentvalet. Varför säger svensk media inget om Hillary Clintons omfattande korruption?

Alla korruptionsutredningar, alla FBI-utredningar, mot The Clinton Foundation blockerades av DOJ. FBI förbjöds att utreda Clinton Foundations korruption.

.

Och då är frågan också vad som händer med Obama. I flera år har uppgiften att Obama inte är född i USA cirkulerat.

Enligt svensk media är det Trump som kommit med beskyllningarna att Obama inte är född i USA. Men det är felaktigt. Beskyllningen kom från Hillary år 2008 när hon började inse att hon inte kunde vinna mot Obama.

I en radiointervju sa Hillary att hon fortsatte kämpa mot Obama trots att hon inte kunde vinna valet, för hon mindes vad som hänt med Bobby Kennedy innan valet år 1968. Han blev mördad, troligen i en MKULTRA-operation av FBI. Obama var inte särskilt road av Hillarys blodtörstiga förhoppning.

Det var antagligen med stort missnöje som Obama lät sej pressas av USAs permanenta hemliga skuggregering att utse Hillary till utrikesminister. Men i gengäld iverksatte Illuminati att Obama fick Nobels Fredspris utan att Obama hade gjort något för freden.

Dessutom var det i elfte timmen att få Fredspriset, för Obama stod på tröskeln till att utvidgade president Bush terrorkrig med drönare mot jordbruksbefolkningen i många av världens fattigaste hörn.

När väl Obama började ge order att med USAs drönare mörda obeväpnade civila i avlägsna delar av världen, hade det blivit svårt för Nobelkommitteen att ge honom Fredspriset.

.

Trump har sagt att både Obama och Hillary Clinton har skapat Islamiska Staten, den organisation som planerats, bemannats, utbildats, tränats, utrustats och finansierats av Pentagon och NATO. Kort och gott; NATO-IS.

.

Så är Obama född i annat land och har han begått krigsbrott?

För att vara president av USA måste man vara född i USA. Om det visar sej att Obama ej är född i USA, kan alla hans beslut och regler han infört, bli ogiltiga. Alla 8 åren.

År 2012 gjorde sheriff Joe Arpaio i Arizona en undersökning av Obamas påstådda födelsecertifikat. Det visade sej vara en förfalskning. Men Obama hade vuxit sej för stor och var för viktig för att tillåtas falla.

Här är ett nyhetsinslag från CBS (5 min), troligen från år 2012, där utredaren Mike Zullo berättar varför Obamas födelsecertifikat är falskt. Födselcertifikatet är inte en kopia av ett fysiskt dokument, utan är fabricerat genom datormanipulering. Certifikatet består av flera lager, där grundlagret, den gröna bakgrundsfärgen, lagts på sist. Även dom olika stämplarna och namnunderskrifterna ligger i olika lager som godtyckligt kan flyttas runt, när man väl öppnar dokumentet med lämpligt PDF-verktyg.

.

Så, vi får se vad Trump gör. Är han bara ännu en frontfigur för dom hysteriskt rika elitfamiljerna, eller kommer han att lyfta på förlåten?

Anmäl
2016-12-17 14:26 #1 av: Huygens

Några av dom ursprungliga bevisen kring Obamas förfalskade födelsecertifikat från år 2012 finns samlades i en videolista här. Ett av videoklippen bevisar även att Obamas militärregistreringspapper är förfalskat och att datumet är fabricerat. Dom två sista videoklippen i listan är kanske i längsta laget och är i dagsläget en smula åldrade. Den som bara är genomsnittligt intresserad vill kanske hellre se den senaste presskonferensen, länkad nedan.

Sheriff Arpaio höll nyligen en presskonferens, datum 2016-12-15, med nya bevis för att Obamas födelsecertifikat är förfalskat. Dom flesta bevispunkterna var tekniska detaljer relaterat till hur PDF:en var uppbyggd och hur dom visuella elementen framträdde på certifikatet. Mike Zullo var föredragande (FOX 10 Phoenix, 1 tim 6 min) på dom tekniska delarna och den utökade analysen hade genomförts av en italiensk firma som gjort nya upptäckter som ej hittats i undersökningen år 2012.

Det intressanta var att undersökarna hade lyckats spåra ett av dom ursprungsfödelsecertifikat, varifrån delar kopierats till Obamas falsifierade födelsecertifikat. Inte mindre än 9 visuella element hade kopierats från den amerikanske medborgarens Johanna Ah'Nee:s födelsecertifikat, till Obamas födelsecertifikat, bl a text och handgjorda stämpelmärken.

Frågan är vad Trump gör.

Anmäl
2016-12-17 15:43 #2 av: Carmarino

Trump beter sig som en stor barnunge, och inte som en blivande president.

¡ɹnʇɐuƃıs ɯos uǝp ɐɥ ɥɔo uǝʇxǝʇ ɹäɥ uǝp ɐɹǝıdoʞ ʇʇɐ ɹöɟ ɹɐlʞ åsʞɔo uɐʇn ʇɹɐɯs ɐɹɐq ǝʇuı np ɹä ɹäɥ ʇǝp ɐsä1 np uɐʞ

Anmäl
2016-12-17 17:32 #3 av: Huygens

#2 Du skriver att han beter sej som en stor barnunge, tror du att han är som en barnunge?

Trump lät bli att bjuda in, förutom twitter, även yahoo och AOL som inte fick komma. Vad tycker ni mötet liknar.

Ivanka satt med på ett hörn.

.

DM nämner några av Trumps senaste tweets och underförstådda tjuvnyp mot Obama, som i sin tur ursäktar sej angående slöheten med att kolla upp dom påstådda ryska hackarna.

Anmäl
2016-12-17 18:06 #4 av: Carmarino

#3 Jag skrev att han beter sig som en barnunge. Vad jag tror om honom är inte relevant i sammanhanget. Att inte bjuda in twitter av den anledning som nämns i min länk anser jag vara på nivån "tjurig femåring".

¡ɹnʇɐuƃıs ɯos uǝp ɐɥ ɥɔo uǝʇxǝʇ ɹäɥ uǝp ɐɹǝıdoʞ ʇʇɐ ɹöɟ ɹɐlʞ åsʞɔo uɐʇn ʇɹɐɯs ɐɹɐq ǝʇuı np ɹä ɹäɥ ʇǝp ɐsä1 np uɐʞ

Anmäl
2016-12-17 18:20 #5 av: Huygens

Eller så är han skicklig på att uppvisa en fasad. Kom ihåg att han vann mot Hillary med bara hälften så stor valbudget och trots att alla opinionsinstitut och undersökningar sa att Hillary skulle vinna presidentvalet. T o m Republikanska Partiets ledning var mot Trump, samt försökte hitta på och använda snåriga regler som skulle manövrera bort Trump.

Dessutom satsade han på "rätt" delstater och kunde bli president trots att han fick 2 miljoner mindre röster än Hillary. Och Trump hade media mot sej, som framställde honom som en tokstolle. Hillary fick ju också frågorna tillsända till sej från större nyhetssajter före utfrågningar, så att hon kunde formulera sej bättre.

Ändå vann han.

.

Demokratiska Partiets styrelse ville också ha Trump som motkandidat till Hillary, för dom ansåg honom vara en clown, en pajas, som det skulle vara lätt att vinna över. Det finns en berättelse på nätet att när ledningen för DNC fick reda på att Trump utsetts till presidentkandidat, brast styrelseledamöterna ut i hånskratt.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.