Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen

Arbetsmarknad Bostadspolitik Djurskydd/Djurfrågor Ekonomi Energifrågor Företagande Försvarspolitik Ideologi Infrastruktur Invandring och integration Jämställdhet Kultur Kungahuset/Kungligheter Kyrkan. Religion och politik Livskvalitet Livsmedel/Jordbruk/Fiske Miljö & Klimat Off Topic Om iFokus och sajten Ordet fritt. Fria diskussioner Politiker Politiska partier Politiska skandaler Rättsfrågor/Integritet Sexualpolitik Skatter Skola / Utbildning Terrorism Topplistor. Utrikespolitik Valfrågor/Riksdagsval Vård och omsorg Välfärdssystem Övrigt
Livskvalitet

God Jul från MSM

2016-12-24 13:36 #0 av: Zyperior

Media vid juletider;
"Tänk på alla barn som dör i cancer"
"Tänk på alla barn som har alkoholister i familjen"
"Tänk på alla barn som inte får några julklappar"
"Tänk på alla barn som lider"
"Tänk på krigets offer"
"Tänk på alla familjer som inte får fira jul"
och sist men inte minst..
"God Jul"

Tycker inte det är fel att uppmärksamma lidande, exempelvis brinner jag själv mycket för arbete med barn som är cancersjuka. Men tycker det är beklagligt att bara för att jag kan fira jul med nära och kära ska man försöka ge mig dåligt samvete för det.

Avstängd från Feminism iFokus. Rätt nöjd med det.

Anmäl
2016-12-24 13:56 #1 av: Ms_Raptorskull

Jag tycker ärligt att det är lite skevt. Lipar Även om man förstår tänket bakom, så nog tusan borde det finnas bättre taktiker?

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.