Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen

Arbetsmarknad Bostadspolitik Djurskydd/Djurfrågor Ekonomi Energifrågor Företagande Försvarspolitik Ideologi Infrastruktur Invandring och integration Jämställdhet Kultur Kungahuset/Kungligheter Kyrkan. Religion och politik Livskvalitet Livsmedel/Jordbruk/Fiske Miljö & Klimat Off Topic Om iFokus och sajten Ordet fritt. Fria diskussioner Politiker Politiska partier Politiska skandaler Rättsfrågor/Integritet Sexualpolitik Skatter Skola / Utbildning Terrorism Topplistor. Utrikespolitik Valfrågor/Riksdagsval Vård och omsorg Välfärdssystem Övrigt
Övrigt

Erdogan flippar ut

2016-12-26 14:55 #0 av: rara

Erdogan vill ju införa dödsstraffet för terrorister och nu har det visat sig vilka det är som han vill döda.  Att förolämpa regeringen betraktas som terror.  Erdogan har de sista veckorna häktat 500 människor, bland annat kökschefen av den regeringskritiska tidningen "Cumhuryet", eftersom han förolämpade Erdogan. 

Han skrev, att om Erdogan skulle komma på besök, skulle han inte servera honom te. Det räcker för att bli betraktad som en terrorist och snart räcker det för att bli avrättad.

http://orf.at/stories/2372600/2372601/

Hoppas att Turkiet inte blir EU medlem så länge Erdogan regerar.

Anmäl
2016-12-26 16:23 #1 av: greenseng

  #0...

  Fast jag inte är insatt i politik och heller inte  speciellt intresserad  så måste jag hålla med dig här.  Erdogan ger mig intryck av att vara en person med en mycket kraftig mental störning.

   Meditationen tar dig varsamt fram... fram mot ett uppvaknande.

Anmäl
2016-12-26 16:28 #2 av: rara

#1

Ja, han verkar att ha samma mentala störning som Hitler hade och han är lika farlig.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.