Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen

Arbetsmarknad Bostadspolitik Djurskydd/Djurfrågor Ekonomi Energifrågor Företagande Försvarspolitik Ideologi Infrastruktur Invandring och integration Jämställdhet Kultur Kungahuset/Kungligheter Kyrkan. Religion och politik Livskvalitet Livsmedel/Jordbruk/Fiske Miljö & Klimat Off Topic Om iFokus och sajten Ordet fritt. Fria diskussioner Politiker Politiska partier Politiska skandaler Rättsfrågor/Integritet Sexualpolitik Skatter Skola / Utbildning Terrorism Topplistor. Utrikespolitik Valfrågor/Riksdagsval Vård och omsorg Välfärdssystem Övrigt
Utrikespolitik

Donald Trump och urinationspornografi, typ

2017-01-12 01:04 #0 av: RobinEH

Igår publicerade sajten/nyhetssajten/feministförlaget/tramsproducenten/etc.etc. Buzzfeed ett dokument som visar hur Ryssland manipulerat Donald Trump genom en rad pinsam information angående honom. Bland annat skall Donald Trump under en vistelse i Ryssland låtit en grupp prostituerade urinera, eller genomföra en så kallad Golden Shower, framför honom på en säng. Varför? Jo, Fru Obama hade tidigare sovit där. 

Dokumentet är om 35 sidor. Visst ja, detta var uppe i nyheterna redan förra året i Oktober där informationen gavs till FBI. Men, ingenting publicerades. Mörkning? Nej, så klart inte. Snarare var det så att uppgifterna inte gick att bekräfta. Så att säga, det är lika mycket värt som om jag påstod att Hilary Clinton kontrollerades av spagettimonstret som ateister avgudar. 

Buzzfeed har alltså publicerat en uppsats om 35 sidor full med förtal om Donald Trump. Visst ja, i dokumentet omnämns video- samt ljudbevis. Gissa. Nej, givetvis är ingen villig att dela dessa. Men givetvis måste de existera, det handlar om herr Trump. 

https://www.buzzfeed.com/kenbensinger/these-reports-allege-trump-has-deep-ties-to-russia?utm_term=.bcJKgXP04j#.stRbmLwypQ

Jag står för vad jag skriver, du får stå för din tolkning av det.
Sajtvärd på Träning.

Anmäl
2017-01-12 01:06 #1 av: RobinEH

Enligt en obekräftad källa är Donald Trump två kortväxta individer staplade på varandra. Eller typ något sådant. 

Jag står för vad jag skriver, du får stå för din tolkning av det.
Sajtvärd på Träning.

Anmäl
2017-01-12 01:15 #2 av: LinDajSon

Med tanke på hur han beter sig, framställer sig själv genom diverse offentliga uttalanden och så vidare så skulle jag vilja påstå att man knappast behöver hitta på saker som allt det där för att sätta honom i dålig dager. Det sköter han ju alldeles utmärkt på egen hand, och i det offentliga rummet dessutom.

Anmäl
2017-01-12 01:19 #3 av: RobinEH

#2 Förändrar inte det faktum att dessa påståenden är overifierade samt att de i nuläget är rena förtal. 

Jag står för vad jag skriver, du får stå för din tolkning av det.
Sajtvärd på Träning.

Anmäl
2017-01-12 09:10 #4 av: LinDajSon

#3 Och det faktum att det där är förtal förändrar inte det faktum att han är en stor fet skitstövel som baserade halva sin kampanj om inte mer på rykten och förtal.
Är det här ens en politisk fråga? Hör det inte hemma i skvallerhörnan?

Anmäl
2017-01-12 10:15 #5 av: Vanja

#4 det är en politisk fråga då de är ett ifrågasättande av en politiker

/ Vanja 
Sajtvärd på Politik I Fokus. 

Anmäl
2017-01-12 11:32 #6 av: RobinEH

#4 "Och det faktum att det där är förtal förändrar inte det faktum att han är en stor fet skitstövel som baserade halva sin kampanj om inte mer på rykten och förtal. "

Och vad är relevansen? Tråden handlar om ett företag som påstår sig dela nyheter som väljer att på sin sida publicera 35 sidor av overifierat förtal gällande en politisk individ. Du såg "Trump" och kände "här måste min åsikt om honom delas"?

Jag står för vad jag skriver, du får stå för din tolkning av det.
Sajtvärd på Träning.

Anmäl
2017-01-14 12:39 #9 av: Huygens

Tydligen ska ordergången varit följande, någon gång under 2016 ska MI6-agenten Christopher Steele fått i uppgift av FBI att undersöka Trumps affärer i Ryssland, inför den stundande presidentvalskampanjen. Steele var nästan garanterad riklig betalning. Resultatet blev dock så grått och intetsägande att MI6-agenten behövde "sexa upp" innehållet.

Steele tog då kontakt med sina ryska vänner som gladeligen försåg MI6-agenten med smaskiga detaljer.

Med dessa och andra uppgifter författade MI6-agenten sedan den 35-sidiga "dirty dossier" och levererade beställningen till FBI inte senare än oktober 2016. Cheferna på den amerikanska säkerhetstjänsten blev så nöjda med MI6-agentens smutsiga dossier, att dom betalade Steele 130 000 brittiska pund, en bra bit över 1 miljon kr, för väl utfört arbete.

Anmäl
2017-01-15 19:24 #10 av: Sollar

Även om det skulle vara sant, vem bryr sig? Jag tycker Trump är en hemsk människa och fruktansvärt olämplig att vara president, men jag skulle aldrig använda det här som ett argument mot honom, det har ju inte alls med saken att göra. Däremot om det skulle vara sant kan det ju ha betydelse om han själv blir för desperat att dölja det.

Anmäl
2017-01-16 09:10 #11 av: Huygens

Ledaren för Falska Nyheter: CIA-chefen John Brennan?

.

Folkets Domstol.

Donald Trump går ut och frågar sina twitterföljare om CIA-chefen John Brennan är ledaren bakom Falska Nyheter. Är det John Brennan som står bakom upprättandet av den sk dirty dossier?

Får Brennan skulden?

Svarte Petter. Det blir i så fall en tvär vändning.

Från 4chan, MI6, Christopher Steele, Sir Tim Barrow, Lord Andrew Wood, Theresa May och den övriga brittiska säkerhetstjänsten - till FBI, Jeb Bush som svor sej fri, DNC och nu slutligen CIA-chefen John Brennan.

Vem kommer sitta med sotig näsa?

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.