Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen

Arbetsmarknad Bostadspolitik Djurskydd/Djurfrågor Ekonomi Energifrågor Företagande Försvarspolitik Ideologi Infrastruktur Invandring och integration Jämställdhet Kultur Kungahuset/Kungligheter Kyrkan. Religion och politik Livskvalitet Livsmedel/Jordbruk/Fiske Miljö & Klimat Off Topic Om iFokus och sajten Ordet fritt. Fria diskussioner Politiker Politiska partier Politiska skandaler Rättsfrågor/Integritet Sexualpolitik Skatter Skola / Utbildning Terrorism Topplistor. Utrikespolitik Valfrågor/Riksdagsval Vård och omsorg Välfärdssystem Övrigt
Miljö & Klimat

SD vill skära ner på SMHI:s "propaganda"

2017-01-13 14:47 #0 av: kamera0710

"SD vill reducera anslaget till SMHI, som i år får 227 miljoner, med 11 miljoner kronor. Anledningen: Partiet är kritiskt till väderinstitutets modeller om klimatförändringarna.

– Man kan diskutera om det är lämpligt. Man för ut modellerna i media, men talar inte om den enorma osäkerheten, säger riksdagsledamoten Martin Kinnunen till tidningen Altinget."

http://www.aftonbladet.se/nyheter/samhalle/a/OOpEE/sd-vill-skara-ner-pa-smhi-propaganda

Anmäl
2017-01-13 14:56 #1 av: kamera0710

Personligen tror jag att SMHI har större kunskap än SD när det gäller klimatet, så länge SD inte bevisat motsatsen. 

Anmäl
2017-01-13 15:06 #2 av: VildaVittra

Personligen tror jag att merparten av jordens befolkning har större kunskaper än SD. De är ju verkligen fobiska motståndare till all forskning, det var ju inte allt för länge sedan en av dom mer eller mindre förnekade evolutionen. 

Hur förberedd är du egentligen för krig, arbetslöshet, bränder eller sjukdom? Läs mer på Prepping iFokus

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.