Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen

Arbetsmarknad Bostadspolitik Djurskydd/Djurfrågor Ekonomi Energifrågor Företagande Försvarspolitik Ideologi Infrastruktur Invandring och integration Jämställdhet Kultur Kungahuset/Kungligheter Kyrkan. Religion och politik Livskvalitet Livsmedel/Jordbruk/Fiske Miljö & Klimat Off Topic Om iFokus och sajten Ordet fritt. Fria diskussioner Politiker Politiska partier Politiska skandaler Rättsfrågor/Integritet Sexualpolitik Skatter Skola / Utbildning Terrorism Topplistor. Utrikespolitik Valfrågor/Riksdagsval Vård och omsorg Välfärdssystem Övrigt
Politiska partier

Det jäser i småpartierna

2017-01-14 12:26 #0 av: [Nomen Nescio]

Hinner de prata sig samman innan valet, eller är sprickorna oöverstigliga?

  • "Ett 50-tal kristdemokrater reser sig mot den hårda flyktingretoriken under Ebba Busch Thors ledarskap och kräver en ny asyl- och migrationspolitik.
    – Många i partiet har upplevt att vi har varit för hårda och för lite har betonat den enskilda personens situation, säger Magnus Jacobsson, ledamot av regionfullmäktige i Västra Götaland.
    – 1998 var vi tydliga i vår mjukhet och då fick vi nästan 12 procent i valet, säger David Lega, partistyrelseledamot och kommunalråd i Göteborg."---

Aftonbladet

  • "I helgen möts kritiker i Miljöpartiet som är missnöjda med regeringens politik. De kritiska miljöpartisterna tycker att partiledningen vikit sig för Socialdemokraterna i regeringsarbetet och övergett flera viktiga frågor.
    – Vi är många som tycker att utvecklingen i Miljöpartiet går åt fel håll. Vi är inte nöjda med beslut som tagits och vi vill ha förändring, säger Sibylla Jämting från Aneby som arrangerar tvådagarsmötet i Arboga."---

SR


Anmäl
2017-01-15 06:21 #1 av: Zyperior

#1 Kan tänka mig att dessa kristdemokrater har rätt. Att de flesta väljare de förlorat gått över till C som ökat det senaste året. Då dem är det enda högerparti som fortfarande förespråkar en extrem invandringspolitik.
Det bästa hade såklart varit om KD inte kan återfå det stöd dem en gång haft och istället åka ur riksdagen. Det ökar nog M:s motivation till ett samarbete med SD vilket jag anser är det optimala regeringsalternativet sett till dagens utbud.

Avstängd från Feminism iFokus. Rätt nöjd med det.

Anmäl
2017-01-18 12:41 #2 av: [Nomen Nescio]

Stort medlemstapp för MP 2016.


Anmäl
2017-01-18 17:07 #3 av: Zyperior

#2 Länken fungerar inte =/

Avstängd från Feminism iFokus. Rätt nöjd med det.

Anmäl
2017-01-18 17:17 #4 av: [Nomen Nescio]

#3 Nej, den fungerar uppenbarligen inte. Vi testar denna då.


Anmäl
2017-01-19 15:00 #5 av: Carmarino

Det har kommit ett "http//" för mycket i länken. Här är den rätta:

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6610639

¡ɹnʇɐuƃıs ɯos uǝp ɐɥ ɥɔo uǝʇxǝʇ ɹäɥ uǝp ɐɹǝıdoʞ ʇʇɐ ɹöɟ ɹɐlʞ åsʞɔo uɐʇn ʇɹɐɯs ɐɹɐq ǝʇuı np ɹä ɹäɥ ʇǝp ɐsä1 np uɐʞ

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.