Kultur

bra skrivet

2017-02-14 18:10 #0 av: mangemani4

då forum delen saknar en "vansinne" grupp, så får det bli under "kultur". vansinnet fortsätter och jag citerar nått som en tjej skrev på ett annat forum.

"Det är alltså samma människor som säger sig 'gilla olika' som rasar över detta... Imagine My 'shock'... 

Värre hycklare får man ju leta efter. 
Ifall något vänstertroll läser detta så undrar jag hur ni tänker när ni jämt och ständigt kastar sten i glashus? 
Mångkultur hit och dit, ni går runt i en HIJAB under en feministisk demonstration - en slöja muslimska kvinnor i många fall tvingas bära redan som barn. 
Men det ser ni absolut inga problem med...? 
Inte heller ser ni några problem med att hata kristendomen men älska islam?

Varken kristendomen eller islam är några 'raser', faktum är att kristendomen är betydligt mer utspridd världen över medan islam är en ideologi som kräver att man även till stor del anpassar sig till den arabiska kulturen. Sen förstår jag inte hur ni inte tycker det är olämpligt att temporärt bära en religiös täckande klädsel då ni själva inte ens tillhör religionen? 
Borde inte det snarare vara rätt så kränkande för muslimer då ni nästa dag går ut och blottar brösten på era 'slutwalks'? Det är knappast så muslimerna vill förknippas med er dagen efter isåfall. 
Under dessa feministiska 'slutwalks' skriker ni om rätterna till er egen kropp, samtidigt som ni hävdar att vi i västvärlden lever i en 'våldtäktskultur'... 
En sista fråga bara, vem var det egentligen som tog hit den kulturen om inte ni? Vem var det som tyckte mångkultur var viktigare än assimilering? 
Tja, inte var det den alternativa konservativa högern i alla fall..."

http://nyheteridag.se/kritikstormen-mot-melodifestivalen-mariette-hansson-har-fel-ras-for-sin-frisyr/

Anmäl
2018-01-28 20:11 #1 av: [Carpinus]1

Lånar en användbar rubrik för att lyfta fram den länkade  krönikan nedan - bra skrivet, Jennifer Wegerup!

https://www.expressen.se/kronikorer/jennifer-wegerup/nar-ska-vi-vaga-prata-om-de-verkliga-hoten-/

"Kom alltid ihåg att du är helt unik. Precis som alla andra."                                                            (~Margaret Mead, amerikansk kulturantropolog.)


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.