Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen

Arbetsmarknad Bostadspolitik Djurskydd/Djurfrågor Ekonomi Energifrågor Företagande Försvarspolitik Ideologi Infrastruktur Invandring och integration Jämställdhet Kultur Kungahuset/Kungligheter Kyrkan. Religion och politik Livskvalitet Livsmedel/Jordbruk/Fiske Miljö & Klimat Off Topic Om iFokus och sajten Ordet fritt. Fria diskussioner Politiker Politiska partier Politiska skandaler Rättsfrågor/Integritet Sexualpolitik Skatter Skola / Utbildning Terrorism Topplistor. Utrikespolitik Valfrågor/Riksdagsval Vård och omsorg Välfärdssystem Övrigt
Politiska skandaler

Kent Ekeroth är en misshandlare

2017-06-28 11:46 #0 av: tk1971

Kent Ekeroth, SD, har idag dömts för "ringa misshandel".

Hur ser ni på hans framtid inom politiken?

Anmäl
2017-06-28 11:49 #1 av: Hayabusa

Högst osäker. För att inte säga körd i botten.

Anmäl
2017-06-28 11:59 #2 av: landsbygdsbo

Ett misstag för mycket. Kostar honom hans politiska karriär. Plus att det besparar SD ett problem. Ekeroth har under flera år varit en aning för agressiv i sin argumentering och sina åsikter. Och därigenom blivit obekväm för partiet.

Genom att ge honom silkessnöret med domen som ursäkt,  så ökar möjligheterna på sikt att kunna samarbeta med ett eller flera partier i riksdagen.

Anmäl
2017-06-28 13:09 #3 av: ludden

SD blir väl tyvärr vinnare när han tvingas från partiet, han har ju varit en broms och ett problem för dom.

Bojkotta Lika Villkor som sysslar med härskarteknik.

Anmäl
2017-06-28 13:36 #4 av: Carpinus

Dessvärre lär E. överklaga, så den slutgiltiga domen kan dröja. Har han inte vett nog att avsäga sig riksdagsplatsen själv så får man hoppas att partiet själva drar konsekvenserna och avpolletterar honom. (Blir det ett fientligt avsked  lär de dock få vara beredda att som "tack" riskera att  diverse obekväm information kan bli offentliggjord.) 

"Kom alltid ihåg att du är helt unik. Precis som alla andra."                                                            (~Margaret Mead, amerikansk kulturantropolog.)


Anmäl
2017-06-28 19:47 #5 av: Cragan

han är död politiskt sett enda frågan är hurdan information han sitter på om sd kan göra sig av med han eller ej, kan dom ej dumpa han så går nog partiet i botten väldigt fort o sitter han på information som är så pass giftig för partiet så är det gissningsvis ett försvinna eller försvinna läge för det partiet.

frågan för sd är nog inte hur mycket dom har att vinna på att göra sig av med han utan snarare hur mycket dom kommer förlora på det.

Sajtvärd på  http://fjaderfa.ifokus.se  http://djurskydd.ifokus.se/

Anmäl
2017-07-01 13:35 #6 av: Tjeja

Om han inte lämnar/utesluts ur SD nu kommer han nog dra med sig partiet i graven.

Tror det just nu är det största hoppet övriga partier har vad gäller att få stop på SDs framfart.

Hur detta utspelar sig blir avgörande. Stannar han stannar tillväxten. Lämnar/utesluts han kan han som hämd skada partiet på ett vis inget annan häxjakt innan lyckats komma i närheten av tror jag.

SD håller nog andan just nu och hoppas att han frias i sin överklagan. Det är nog partiets enda räddning inför 2018 tror jag.

Blir rent utav spännande att se vad som händer och hur det påverkar väljarstödet.

Bästa för partiet vore om han lämnade frivilligt utan hämdlystnad.

Medarbetare på FågelmatningDjurparkerVilda djur och Politik i fokus.

Anmäl
2017-07-01 15:35 #7 av: landsbygdsbo

Skulle SD splittras om han tvingas bort, ja då är det nog bättre att det sker u. Än om partiet blir ännu större och kommer med i en regeringskonstellation.

Ser man runt om i Europa så så krackelerar allt fler av de populistiska partierna. Alfrån Finland över Tyskland och Frankrike....

Anmäl
2017-07-01 21:54 #8 av: hankans91

Misshandlare är kanske lite väl stort ord om honom. Men han är uppenbarligen våldsbenägen och det hör inte hemma i politiken. Men han fick nog höra en del glåpord för att han är SD:are på krogen antagligen därför han blev arg och tog till handgemäng. Men han har även vulgära ideer för sig i sitt politiska ställningstagande. Det är som sagt nog bäst att han utesluts ur partiet.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.