Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen

Arbetsmarknad Bostadspolitik Djurskydd/Djurfrågor Ekonomi Energifrågor Företagande Försvarspolitik Ideologi Infrastruktur Invandring och integration Jämställdhet Kultur Kungahuset/Kungligheter Kyrkan. Religion och politik Livskvalitet Livsmedel/Jordbruk/Fiske Miljö & Klimat Off Topic Om iFokus och sajten Ordet fritt. Fria diskussioner Politiker Politiska partier Politiska skandaler Rättsfrågor/Integritet Sexualpolitik Skatter Skola / Utbildning Terrorism Topplistor. Utrikespolitik Valfrågor/Riksdagsval Vård och omsorg Välfärdssystem Övrigt
Ideologi

norska bussäten

2017-08-01 20:04 #0 av: papa-bear

om bilden på de norska bussätena såg ut som den presenterats i diverse media, som hämtat den från facebook, som både den norska och svenska trollgrottan gått i helspinn över, funderar jag vad det är de ser, jag ser tomma säten, trots att jag har halvtaskig syn.

Anmäl
2017-08-08 05:27 #1 av: Tjeja

Ha ha ha. Jag håller helt med! Förstår inte hur de kunde tro att det var något annat!? Helt kokko!

Medarbetare på FågelmatningDjurparkerVilda djur och Politik i fokus.

Anmäl
2017-08-08 05:53 #2 av: Cragan

vid en snabb titt så kan det verka som att det är folk i ehh vad det plagget nu kallas på en del säten men tittar man igen så ser man att det bara är sätena.
o finns ju folk som inte ger saker mer än en snabb blick o dömer efter det o vägrar titta igen oavsett vad det gäller.

Sajtvärd på  http://fjaderfa.ifokus.se  http://djurskydd.ifokus.se/

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.