Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen

Arbetsmarknad Bostadspolitik Djurskydd/Djurfrågor Ekonomi Energifrågor Företagande Försvarspolitik Ideologi Infrastruktur Invandring och integration Jämställdhet Kultur Kungahuset/Kungligheter Kyrkan. Religion och politik Livskvalitet Livsmedel/Jordbruk/Fiske Miljö & Klimat Off Topic Om iFokus och sajten Ordet fritt. Fria diskussioner Politiker Politiska partier Politiska skandaler Rättsfrågor/Integritet Sexualpolitik Skatter Skola / Utbildning Terrorism Topplistor. Utrikespolitik Valfrågor/Riksdagsval Vård och omsorg Välfärdssystem Övrigt
Övrigt

C-ledaren: Svårt att säga vad vi gjorde med brevet

2017-08-07 14:39 #0 av: kamera0710

"SvD avslöjade på måndagskvällen att dåvarande näringsminister och nuvarande Centerledaren Annie Lööf i ett brev varnades av EU:s förre industrikommissionär om misstänkt utsläppsfusk i bilindustrin redan 2012. Alltså tre år innan Volkswagens omfattande utsläppsfusk uppdagades i USA."

"Vad gjorde du när du fick brevet?

– Jag har inget minne av att jag har läst det. Däremot kan vi konstatera att det har registrerats av transportenheten som ligger under infrastrukturministern, precis som Transportstyrelsen gör.

Det är adresserat till näringsminister Annie Lööf och stämplat som mottagit av näringsministern den 3 augusti 2012?

– Jag har inte sett brevet just nu. Men det har kommit näringsdepartementet till känna och då har det kommit mig till känna, som högsta ansvariga chef på departementet.

Har du läst brevet eller inte?

– Min minnesbild är att jag inte fått det, men eftersom det har kommit in till departementet så har det inkommit till mig. Jag har ingen personlig minnesbild av brevet men jag kan ha informerats om det."

https://www.svd.se/loof-vidtog-inga-atgarder--skjuter-ansvar-pa-eu

Anmäl
2017-08-08 20:25 #1 av: Tjeja

Galen

Medarbetare på FågelmatningDjurparkerVilda djur och Politik i fokus.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.