Off Topic

Använder du bakplåtspapper?

2018-12-04 19:57 #0 av: Hayabusa

Själv använder jag det ofta. Tycker att det finns flera fördelar, som min granne Lindholm uttryckte det.

Lindholm är inte bara en person utan även en ö söder om Själland (Danmark). På denna ö vill Danmark placera personer dömda till utvisning.

"I lägret vill den danska regeringen placera utländska medborgare som begått brott och dömts till utvisning efter avtjänat straff, samt asylsökande som fått utvisningsbeslut men inte kan skickas till sina hemländer. Antingen för att inget land känns vid dem, eller för att de riskerar tortyr eller förföljelse.

Lindholm ligger isolerat i en bukt, och ön har använts som karantänsplats för kor och grisar med misstänkta sjukdomar. Danmarks Tekniska Universitet har haft en försöksstation där. Men från nästa år är ön övergiven.

Utreselägret skulle få 100 platser och byggas upp stegvis fram till 2021. De som vistas där får uppehållsplikt på ön."

https://www.hd.se/2018-12-04/danmark-vill-placera-utvisningsdomda-pa-ode-o-och-i-litauen

OBS! Betalartikel

Anmäl
2018-12-07 16:40 #1 av: Ford -57

Låter ju inte alls fel.Tummen upp Snygg övergång från bakplåtspapper å  Lindholm må ja säja.

Anmäl
2018-12-07 20:54 #2 av: VSK

Skrattar

34 titlar20 SM-Guld, 7 World Cup, 5 Europacupen & 2 Svenska Cupen. Gillar du att fota eller att kolla på foton, kika än här. Gillar du allt med sport, kika in sidan. Intresserad av det rymden har att erbjuda? Tryck här

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.