Annons:

Politik iFokus

Välkommen till Politik I Fokus!

Politik i Fokus är ett diskussionsforum för diskussioner och debatter kring politik och samhällsfrågor. Du är välkommen att delta!

I sakens natur ligger att det lätt uppstår konflikter på ett forum av detta slag. Stora skillnader i värderingar och åsikter kommer att mötas.
I bästa fall ger det alla deltagare möjlighet att utvecklas och lära, att få ökade insikter och kunskaper. I värsta fall leder det till hårda ord och personangrepp.

Detta ska vara en sajt med högt i tak, en sajt med mångfald och en sajt med tolerans för olika syn på frågorna.

Samtidigt måste det finnas respekt för olikheterna och låg tolerans för personangrepp och andra elakheter.

http://www.ifokus.se är ett stort nätverk där Politik iFokus är ett av drygt 300 olika intresseforum. Varje sajt har en egen sajtvärd. vissa sajtvärdar är värd för fler än en sajt.
Länkt till informationsvideo för iFokus.
http://www.youtube.com/watch?v=yVQQbn_xgtg

Regler för sajten finner du på länken läs den:

http://politik.ifokus.se/discussions/54dc54908e0e741cea00000a-regler-politik-ifokus?stickies-1Om du inte har någon bild till din avatar så finns det många gratis avatars att välja på om man söker på internet.
Många känner igen de andra användarna mer på bilden än på namnet.
Man behöver absolut inte ha en bild på sig själv om man inte känner för det, även om det givetvis är trevligt GladJag hoppas att du kommer att trivas hos oss på Politik och att du känner dej varmt välkommen.

Vanja, din värd på Politik i Fokus tillsammans med sina medarbetare.