Annons:
Etikettövrigt
Läst 1432 ggr
vallhund
10/4/15, 7:56 PM

Läger i Turkiet ska minska flykten till EU

Flyktingläger med plats för miljoner i Turkiet och en gemensam patrullering av Egeiska havet.

Så ser Bryssels nya plan för att minska flyktingströmmen till Europa ut, skriver den tyska tidningen Frankfurter Allgemeine Zeitung.

http://www.expressen.se/nyheter/lager-i-turkiet-ska-minska-flykten-till-eu/

ISIS anhängare anser sig inte heller vara sektmedlemmar.

Värd på Amstaff, BARF , Beroenden samt Multikulturellt .

Medis på  Border Collie samt Cancer, Choklad, Kennel o Psykologi.

 

Annons:
KimE
10/4/15, 8:04 PM
#1

Ett fängelse för flyktingar i ett land med inbördeskrig? Det hade kunna funka om det hade gjorts för ett år sedan nu har flyktingarna i turkiet redan kommit till europa och få vill stanna ett 4-5år i flyktingläger.

gruvel
10/5/15, 11:29 AM
#2

Detta står idag i GP också: i Turkiet sex nya läger för 2 miljoner flyktingar. tidigare har jag läst att landet redan har läger för över 1,5 miljoner i öster. Så här är det. Ett stort läger i Kenya har runt 400.000 och är ca 25 år gammalt. Barn föds och gifter sig där med tiden. Turkiet är tänkt och måste få ekonomisk hjälp av EU och säkert andra organisationer (FN…) också för att klara alla dessa. Så kan det väl bli i Sverige också, flera läger för någon miljon människor med bidrag från EU och FN m.fl. för deras försörjning.  Plus privata bidrag, företag kan sponsra och få good-will,  och skatten  får kanske höjas igen. Vinterkylan ju ett problem i Norden,  i Lycksele kan det vara minus 35 i en vecka.

KimE
10/5/15, 11:39 AM
#3

Många flyktingläger från Israel-Syrien kriget 60-70talet och libanonkriget 80-90t finns kvar och grupper från dessa deltar i syrienkriget. Både Irakkriget och Libanonkriget 2006 gjorde att många sökte sig till syriens flyktingläger vilket tillslut skapade oroligheter 2011.

Upp till toppen
Annons: