Annons:
Etikettpolitiska-skandaler
Läst 1562 ggr
[Bermudas]
2016-07-21, 10:21

Polisen FICK inte göra sitt arbete i Gottsunda

Med Dan Eliasson som chef, mannen som verkar bry sig mer om förövarna än offer så kanske detta inte är så konstigt. En man brann inne och det kunde antagligen förhindrats om inte polisen varit hindrad att göra sitt jobb. PK inställningen i detta land är att visa FÖRSTÅELSE och TOLERANS tills inget finns kvar att skydda verkar det som.. Priset är högt, men det hindrar inte "dom snälla", för mesigheten är religion i Sverige. Amband med texten "bränn inte min bil" får väl duga så länge, brandmännen kan väl få bära armband där det står "kasta inte sten på oss, nästa gång är det du som kan vara instängd i lågorna" En polis berättar sanningen: "UPPSALA En man dog i en lägenhet som stod i brand, möjligen för att räddningstjänsten inte kunde ingripa i tid på grund av våldsamt upplopp. En av poliserna som var utkommenderad i området berättar att de bara tittade på när bilar stacks i brand. ”I stället åker dialogpoliser upp till Gottsunda”, skriver Erik, hundförare hos polisen hos UNT. Lokaltidningen UNT publicerar en berättelse från en av poliserna som var utkommenderad under det våldsamma upploppet i Uppsala i helgen. I samband med upploppet dog en man i en lägenhetsbrand där räddningstjänsten blev kraftigt fördröjda på grund av upploppet. De kunde inte åka fram till adressen förrän de fick poliseskort. Men nu berättar polismannen Erik, som arbetar som hundförare, att allt hade kunnat undvikas. Polisen var där med tillräckliga resurser för att kunna gripa och lagföra de kriminella gängen, men de fick order att istället vara passiva. Detta trots att de fick rapporter om att de kriminella gängen förberedde brandbomber och att de bunkrade upp med gatsten." http://nyheteridag.se/polisman-avslojar-fick-order-att-inte-ingripa-mot-kriminella-upploppsmakare-i-uppsala/

Annons:
Fillifjonkan60
2016-07-21, 10:34
#1

Det har blivit helt vansinnigt i Sverige. Fast inte bara Sverige, det är ju nästan hela Europa som blivit helt galet. 

Fattar inte vad som händer. 😡


I Sverige har vi yttrandefrihet
men bara om vi yttrar oss rätt.
Kallas inte det diktatur?


[Bermudas]
2016-07-21, 10:35
#2

Nej inte jag heller. En kollektiv självmordspakt?

Herveaux
2016-07-21, 10:39
#3

"Polismannen berättar vidare att en gammal kvinna som skulle ta sig hem var tvungen att gå igenom området där det våldsamma upploppet utspelades. Han berättar själv att det inte kändes bra att inte kunna ge ett svar på hur hon skulle ta sig hem.

_”Jag kliver ur bussen för att sträcka på benen, då kommer det fram en kvinna med gråten i halsen. Hon är helt förstörd över att ligisterna åter igen vandaliserar hennes kvarter. Hur tror ni det känns att stå där rustad som en medeltida riddare och säga till henne att vi inte får ingripa? Tro mig det svider något vansinnigt i polissjälen”, avslutar han texten."

_Fy faan. 😢


// Harley
Sajtvärd Star Stable
Medarbetare Hästar & ridsport, Film, Hamster

Fillifjonkan60
2016-07-21, 10:46
#4

Ja, fy faan är milt sagt. Det är vansinnigt!


I Sverige har vi yttrandefrihet
men bara om vi yttrar oss rätt.
Kallas inte det diktatur?


[Bermudas]
2016-07-21, 10:57
#5

Ja "fy faan" jag instämmer i det jag med. Tycker synd om poliserna! Tycker synd om människorna som bor i dessa områden som får lära sig att "NI ÄR INTE VIKTIGA" Deras säkerhet är underordnad ligisterna. Ligisterna ska man stryka medhårs. Upplopp och jävelskap kallas ofta för "social oro" och andra omskrivningar av fulmedia - allt för att tona ner problemet som bara växer sig värre och värre. De svenskar som bott i "no go zoner" har flytt för länge sen nu. De som vägrar inse hur illa det är bor för det mesta lång bort från problemet. De som får ta smällen är de som bor kvar och inte har några möjligheter att flytta. Men vad gör man inte för att bygga det multikulturella paradiset? Huvudsaken man TROR! ( Det är en religion) TROR på att det nog fixar sig om vi bara ser till att alla blir ännu mer toleranta och snälla. Tolerans, självförnekelse och förstååååelse är medicinen mot allt ont! Om man bara slår knut på sig själv fyra varv till så kommer förövaren nog inse att han handlat fel. Det funkar alltid! Eller…?

Huygens
2016-07-21, 11:17
#6

Eliasson arbetar antagligen efter en plan, som Bilderberggruppen beordrat Europas statsöverhuvuden att genomföra.

Annons:
Tjeja
2016-07-21, 18:34
#7

Tycker synd om folket runt som blir drabbade när poliserna inte ens får ingripa. Sådan här idiotisk hantering från styrande toppar och politiker i samhället skapar en bra grogrund för folkuppror och inbördeskrig till slut. 😭

Om inte polisen som SKA försvara oss inte ens FÅR göra det, vem skall försvara oss DÅ?  … Folk kommer börja fly områdena, starta mer garden och skaffa sig vapen… det är vad som händer för fullt just nu runt om i landet.

Medarbetare på FågelmatningDjurparkerVilda djur och Politik i fokus.

Fillifjonkan60
2016-07-21, 19:18
#8

#5 Instämmer som vanligt med dig.


I Sverige har vi yttrandefrihet
men bara om vi yttrar oss rätt.
Kallas inte det diktatur?


Upp till toppen
Annons: