Annons:
Etikettideologi
Läst 313 ggr
Tottenypan
2020-08-14, 15:47

Nej, jag är inte rasist!

Ja, jag är kritisk mot svensk migrationspolitik. Det har under ett par decennier strömmat in ekonomiska migranter, som i ett rasande tempo urholkar det svenska välfärdssystemet. Trots ett av världens högsta skattetryck, så går staten och regionerna på knäna. Vård och omsorg, skola, socialförsäkringssystem och pensionssystem närmar sig bristningsgränsen. I detta läge pratar vissa politiker om en "integrationsskuld" som måste betalas och om nödvändigheten av ytterligare skattehöjningar. Nej, jag är inte rasist! Jag har bott och arbetat på tre olika kontinenter. Jag har varit gift med och har två barn ihop med en svart kvinna från Västafrika. Jag vet att det finns människor av alla valörer bland alla kulörer. Så nej, jag är inte rasist. Jag är bara så extremt trött på alla "globalistiska" politiker som leker "världssamvete" med medborgarnas "surt förvärvade" skattemedel.  Än värre blev det när våra "globalistiska" politiker, skuldsatte oss och våra barn ända fram till 2058, genom vårat "borgenärsåtagande" för det så kallade "coronastödpaketet". Vi får ta lån för EU:s räkning, för att EU skall kunna rädda ett europrojekt, som vi inte ens är med i. Att Sverige i snabb takt håller på att omvandlas till ett utarmat ytterkantsområde inom EU, struntar globalisterna i riksdag och regering fullständigt i. Dom är ju "globalistiska världsmedborgare" och inte några inskränkta "nationalister" till svenskar. Att Sverige inte står högt på deras agenda, har jag förstått länge. 

"Vill vi behålla vår demokrati och yttrandefrihet, så är det hög tid för ett Swexit, dvs. ett "svenskt" Brexit."

Annons:
Pyttelite
2020-08-14, 16:09
#1

Nu är det väl inte pga EU som vi fått en flyktingvåg. Läs på! Varför inte utgå från fakta? https://www.europarl.europa.eu/news/sv/headlines/society/20170629STO78629/eu-s-svar-pa-flyktingutmaningen


Man motionerar inte för att bli yngre utan för att bli äldre.


Tottenypan
2020-08-14, 22:04
#2

???? Hur naiv och världsfrånvänd får man egentligen lov att vara? Du måste verkligen sakna "gamla hederliga DDR"? Samma ständiga anmaningar att "läsa på". Samma ständiga anmaningar "att utgå från fakta". Och varför skulle jag läsa länken "EU:s svar på flyktingutmaningen", "Nyheter Europaparlamentet".? För mig handlar det väl knappast om någon "flyktingutmaning"? För mig handlar det väl om ett migrationshaveri orsakat av just globalisterna inom EU? Att be mig läsa "Nyheter Europaparlamentet", måste vara det närmaste man kan komma att be "satan läsa bibeln"? En övertygad swexit anhängare anmanas att läsa på "fakta" i EU:s egna "propagandamedia"? Ja, man upphör ju aldrig att förvånas?

"Vill vi behålla vår demokrati och yttrandefrihet, så är det hög tid för ett Swexit, dvs. ett "svenskt" Brexit."

Pyttelite
2020-08-14, 23:09
#3

På vilket sätt har EU bidragit till flyktinginvandring i Sverige? Om det nu är så att du vill ha ett Swexit måste du väl kunna redogöra för vem det ör som beslutar om vilka som får asyl i Sverige. Du menar att det är DDR och Merkel?


Man motionerar inte för att bli yngre utan för att bli äldre.


LBB
2020-08-16, 10:29
#4

#0 Ja till del finns bakgrunderna till flyktingvågen för ngr år sedan hos en del av EU;s medlemmar. + Storbritannien.

Eftersom problemen i Afrika till del skapades av den politik kolonialmakterna utövade, den exploatering och de gränsdragningar man utförde.

Samma sak i Mellanöstern.

Men att utifrån det hävda att EU orsakat migrationsproblemen är väl lite som att spotta i motvind. Man riskerar att få loskan i ansiktet.

Så vitt jag vet så har väl EU gemensamt inte agerat i de länder varifrån flyktingarna kommer. Enskilda stater inom EU har däremot gjort det, vilket motsäger dina påståenden om EU:s makt över nationalstaterna.

Till slut. DDR var väl en del av den globalisering vi brukar benämna den socialistiska internationalen. Man jobbade för ett världsherravälde. Till Skillnad från EU som arbetar för samarbete mellan medlemmar och en gemensam front utåt, på demokratiska grunder.

Och eftersom en majoritet av folken inom EU vill ha kvar EU som måste du väl arbeta för att man med odemokratiska metoder ska slita isär gemenskapen, eller hur har du tänkt dig det hela?

Upp till toppen
Annons: