Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen

Arbetsmarknad Bostadspolitik Djurskydd/Djurfrågor Ekonomi Energifrågor Företagande Försvarspolitik Ideologi Infrastruktur Invandring och integration Jämställdhet Kultur Kungahuset/Kungligheter Kyrkan. Religion och politik Livskvalitet Livsmedel/Jordbruk/Fiske Miljö & Klimat Off Topic Om iFokus och sajten Ordet fritt. Fria diskussioner Politiker Politiska partier Politiska skandaler Rättsfrågor/Integritet Sexualpolitik Skatter Skola / Utbildning Terrorism Topplistor. Utrikespolitik Valfrågor/Riksdagsval Vård och omsorg Välfärdssystem Övrigt
Invandring och integration

Övergrepp och mörkande på We Are Sthlm

2016-08-19 13:39 #0 av: Bermudas

De desperata krafterna som vill gömma och sopa under mattan ger sig inte. Polisen erkänner att de mörkat vilka grupper som tafsar på festivalerna. Trots att deras egna rapporter talar om vilka dom är. Sanandaji tar upp detta. (Läs längre ner.)

Dom "välmenande" vill lägga locket på, deras prioritering är tydlig och det är INTE flickorna som är nummer ett precis. Dessa måste offras på altaret för "vi-får-inte-gynna-fördomar-kosta -vad -det -kosta -vill."

Men sannerligen det kokar över och snart kan ingen längre neka (utan de mest ihärdiga förstås.)

Här får ni läsa hur man stoppar journalisten Lamotte när han intervjuar gråtande flickor som nyss blivit utsatta:

"I en kort redogörelse på Facebook berättar Lamotte att han intervjuar fyra tjejer som grät, de hade precis blivit utsatta för sexövergrepp. Och det tjejerna hade att berätta visade på allt annat än en säker festival.

”Unga tjejer som intervjuades vittnade om hur de blir instängda framför scenen av stora grupper av killar som tafsar på dem. Många tjejer har idag berättat för mig att detta sker helt öppet utan att någon ingriper”, skriver han."

”Medan jag pratade med vakten och den kommunikationsansvariga försvann tjejerna och jag vet inte var de tog vägen. Hade det inte varit bättre att den vakten befunnit sig i publikhavet för att förhindra sexbrott? Tjejer blir tafsade på medan personalen på We are Sthlm lägger tid på att försöka få mig att sluta filma. Har man något som man vill dölja undrar jag?” frågar Lamotte retoriskt."

Men intervjun med tjejerna som precis blivit sexofredade blev plötsligt avbruten av festivalens personal. När Nyheter Idag går fram till Lamotte för att ställa frågor, precis efter han blivit avbruten av vakter, blir även vi hindrade."
http://nyheteridag.se/we-are-sthlm-festivalen-hindrade-journalist-att-intervjua-tjejer-som-blivit-sexofredade

----

Polisen medger att de mörkar om övergreppen We Are Sthlm och skyller istället undanglidande på "normer i Sverige"

Man väljer alltså att mörka sanningen för att man som man själva säger, inte sprida "fördomsfullt intryck"
(Ja det är klart att människor kan få "fördomar" av att känna till att taharrush-beteendet i stort sett kommer från män med utländsk bakgrund och att det inte lika gärna kunde vara Kalle och Pelle som "minsann i alla tider pysslat med sånt".)

Men "korrekt statistik är inte fördomar" menar Sanandaji, citerar här från hans Facebook:

"Polisens frikänner sig själv för hanteringen av We are Sthlm, inklusive mörkläggning. Myndigheten medger att de har hemlighållit gärningsmäns ursprung, men menar att det inte är mörkläggning med argumentet att “Det får därför inte förekomma att polisväsendet sprider information som tex. ger ett i objektiv mening fördomsfullt intryck”

Korrekt statistik är inte fördomar. När polisen fått kritik för fördomar har det rört sig om spekulationer där allmänheten vagt varnas för exempelvis Rumäner. Statistik om gärningsmän är vare sig en fördom eller problem för personlig integritet. Att Polisens företrädare offentligt förnekat gärningsmännens ursprung är däremot brott mot reglerna om saklighet.

Polisens strategi att bekämpa ofredanden baseras på premissen att ökning av sexuella övergrepp i grupp beror på ökad anmälningsfrekvens samt att det rör sig om breda normer bland män i Sverige. Polisens egen data pekar tvärtom på ökning av Taharrush koncentrerad bland män med utländsk bakgrund. Detta har polisen hållit hemligt för att lättare försvara sin egen analys av fenomenet, vilket inte är lämpligt agerande för en opartisk myndighet."

http://tino.us/2016/08/polisens-internrapport-om-massovergreppen-kungstradgarden/

Här kan man läsa sanningen i polisens internrapport:

http://tino.us/2016/08/polisens-internrapport-om-massovergreppen-kungstradgarden/

Mer läsning
We are sthlm 2015, polisens internrapport läckt: 19 av 20 gärningsmän invandrare
https://www.flashback.org/t2753956

"In Italia i fascisti si dividono in due categorie: i fascisti e gli antifascisti."

Anmäl
2016-08-19 14:12 #1 av: rara

#0

Det kommer nog att bli ännu värre med övergreppen, eftersom det snabbt sprider ut sig bland flyktingarna att de kan hålla på så här utan att det har värre konsekvenser för dom.  Det som man läser i tidningar är bara toppen på isberget och ändå läser man varje dag i tidningen om nya övergrepp. Hemskt!

Anmäl
2016-08-19 21:09 #2 av: Bermudas

Någon tyckare fick uttala sig om Nya Tider ( som inte fick ställa ut på bokmässan) hon sa något i stil med.
-Det fattar man ju vad dom är för några som ger ut en bok som heter "invandringen och mörkläggningen."
Dessa människor som är värsta Je sui Charlie när det passar men värnar mörkläggning och åsiktsdikatur när det passar.
Och ja det verkar passa fint i Absurdistan för det mesta nu för tiden..

Här kan man köpa boken som hon talade om
http://www.bokus.com/bok/9789198004243/invandring-och-morklaggning-en-saklig-rapport-fran-en-forryckt-tid/

nya tider kan man inte komma in på nu dom klarade inte trycket efter all gratsireklam som kommit av extremvänstern censur av dom

"In Italia i fascisti si dividono in due categorie: i fascisti e gli antifascisti."

Anmäl
2016-08-19 21:17 #3 av: Bermudas

Tog bort inlägg

"In Italia i fascisti si dividono in due categorie: i fascisti e gli antifascisti."

Anmäl
2016-08-21 00:58 #4 av: Calle64

Lik förbannat hittas inte ens vittnen till dessa påstådda händelser.

Anmäl
2016-08-21 08:13 #5 av: Bermudas

#4 intressant. Du antyder alltså att dessa flickor som om och om igen vittnar om att de blivit omringade och inträngda och tafsade av en grupp män, ljuger?

Det här händer i hela Sverige. Ljuger tjejerna menar du? Hon som blev misshandlad när hon försökte skydda sin kompis från sexangrepp, ljög hon också?
Ljuger polisen? Är de som blivit anhållna tidigare oskyldiga enligt dig?
Skickar med en artikel
Skärmdump från betaltidning (Haparandabladet)

#1 ja det kommer bara bli värre. Det ser vi hela tiden.

"In Italia i fascisti si dividono in due categorie: i fascisti e gli antifascisti."

Anmäl
2016-08-21 21:58 #6 av: Zyperior

Statsministern ryter ifrån.
"– Det är på tiden att vi pratar mer allmänt om det här, både män och pojkar. Hur beter man sig?"

http://www.aftonbladet.se/nyheter/samhalle/article23382163.ab

Har han legat under en sten de senaste 8 månaderna sen det uppdagades att samma sak skedde förra året och debatten om övergrepp har gått varm sedan dess.
Om då samma sak ändå sker i högre utsträckning året efter och det uppdagas på flertalet andra ställen, kan det då ha att göra med att vi hade massinvandring de senaste 2,5 åren och att en majoritet av de som kom är män från kulturer där kvinnosyn inte ens är uppfunnet än?

Alla våldtäkter och övergrepp som skett denna sommaren, alla, är nuvarande regerings fel. De hade kunnat förhindra men sket i det för att "alla är lika värda".

Avstängd från Feminism iFokus. Rätt nöjd med det.

Anmäl
2016-08-22 08:57 #7 av: Bermudas

#6 "Har han legat under en sten de senaste 8 månaderna sen det uppdagades att samma sak skedde förra året och debatten om övergrepp har gått varm sedan dess."

Han vet nog men gör som man förväntas i dessa tider - låtsas som det regnar och snackar en massa skit. Jag tror de ljuger medvetet.

Om man kollar på bilder och lyssnar på folk som varit på plats på festen så ser man dessutom att där FINNS knappt några svenska killar över huvud taget - dom går inte dit ( av vilken anledning månne? ) Hur sjutton kan man då inkludera den svenskakillgruppen som taharrushbenägna?
Kolla detta bildspel:
http://nyheteridag.se/hitta-dig-sjalv-i-publikhavet-pa-we-are-sthlm-stort-bildspel/

"In Italia i fascisti si dividono in due categorie: i fascisti e gli antifascisti."

Anmäl
2016-08-22 21:52 #8 av: Fillifjonkan60

Och fortfarande finns det folk som vägrar se, helt otroligt!

Anmäl
2016-08-23 10:47 #9 av: rara

Problemet är att politiken strävar mer att skydda våldtäcktsmän och andra brottslingar än att skydda folket för våldtäcktsmän och andra brottslingar.

Det har snabbt spridit ut sig bland invandrarna, att "ringa brott" som sexuella övergrepp utan fulländad våldtäckt, droghandel, snatteri, osv.  inte har några konsekvenser för dem = legalt. Det har spridit ut sig att bara en liten del av dom som begår värre brott än de nämnda blir fasttagna och hamnar i fängelset.

Nu har vi hundratusentals till miljoner unga män utan kvinnor i Europa, som kommer från länder där kvinnor inte är något värda och där våldtäckt är så vanligt att ingen bryr sig, utom kanske offrets familj.  De ser att det inte är någon skillnad mellan Europa och det som de är vana i deras länder, för vi måste ju acceptera deras kultur och vanor. Vad förväntar man sig?  Det är ju klart att de fortsätter att våldta barn och kvinnor när de är här, speciellt för att vi inte bär burka i Europa.

Ett exempel som säger väldigt mycket är att en man från Algerien levde illegalt i Österrike i 2 år. När han blev avslöjad ställde han omedelbart en ansökan om asyl. Eftersom det inte är krig i Algerien, var han tvungen att ha en annan anleding för att söka asyl.  Vad tror ni att han sa av vilken anledning han behöver skydd och asyl? Jo, han våldtog grannflickan när han levde i Agerien och nu behöver han skydd för att han är rädd för familjens hämnd.

http://www.krone.at/oesterreich/vergewaltiger-aus-algerien-will-asyl-in-oesterreich-dreister-antrag-story-525369

Det sa han som om det är det vanligaste i världen, att brottslingar får skydd i Österrike och att Österrike är ett säkert land för brottslingar. I Sverige är det heller inte bättre och Sverige har kommit så långt att ett land som Turkiet varnar för resor till Sverige för att Sverige har den högsta statistiken gällande våldtäckter.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.